نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)

2. تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)
    ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.
    طریقه نصب هم در همون فایلی که دانلود کردید هست.
    خیر فروشندگان نمی تونن این کار رو انجام بدن ولی این سوال شما یه ایده خوب به ذهنم رسوند که این طرح رو هم به سرعت پیاده کنیم. در روزهای آتی این امکان رو هم در پنل کاربران میذاریم که انتخاب کنید
    درصد از مشتری هاتون کسر بشه یا از خودتون.
    توضیحات بیشتر هم خواستید بفرمایید عرض می کنم.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahd نمایش پست ها
    امیدورام سیاست کاری شما تغییر نکند
    سیاست کاری تقریبا روال ثابتی هست و خیلی به ندرت پیش میاد که عوض بشه. مگر اینکه یک شرکت اسپانسر داشته باشه که اون شرکت رو مجبور کنه سیاست کاریش رو عوض کنه
    که در مورد ما درست نیست و خودمون این کار رو انجام میدیم و سیاست های کاری مون ثابت هست.
    در Payline هر چیزی رو که میبینید، قبل از پیاده سازی اون، روی روش های درآمدزاییش برای شرکت مدت ها بحث شده.از این بابت هم خیالتون راحت باشه.

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

[QUOTE=Neo2;397122]ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.
    طریقه نصب هم در همون فایلی که دانلود کردید هست.
    خیر فروشندگان نمی تونن این کار رو انجام بدن ولی این سوال شما یه ایده خوب به ذهنم رسوند که این طرح رو هم به سرعت پیاده کنیم. در روزهای آتی این امکان رو هم در پنل کاربران میذاریم که انتخاب کنید
    درصد از مشتری هاتون کسر بشه یا از خودتون.
    توضیحات بیشتر هم خواستید بفرمایید عرض می کنم.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

دوست عزیز میشه طریقه نصب دقیقا در کجای محل نصی whmcs این فایل بریزیم و بعد چیرو ادیت کنیم یا چه کدی رو وارد کنیم که پرداخت به حساب من انتقال پیدا کنه مثلا" زرین پال بعد از نصب ماژول یه کدی رو میده و اون کد در تنظیمات whmcs در بخش درگاه پرداخت وارد میکنیم و تز اون طریق مشتری به حساب شخص مورد نظر وصل شده و مبلغ رو پرداخت میکنه این چطوره//و یه سوال دیگه ایا بعد از پرداخت مشتری مبلغ برگش داده میشه به حساب مشتری در whmcs تا فاکتور خودکار پرداخت شه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)