نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    فکر میکنم برای دوستان جالب باشه که بدونن شما با چه بانک هایی قرارداد دارید و دقیقا مجورز رسمی برای این فعالیت دارید؟ و از چه سازمانهایی مجوز دریافت کردید؟
    ممنون
    بله منم موافقم مدارک مثبته گفته شده توسط دوست عزیزمون رو ارائه بدید تا همه از سرویس خوب وعالیه شما استفاده کنیم

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

یه پیشنهاد:
    شما برای انتقال وجه به حساب دیگری از ایمیل اون استفاده میکنید به نظر منم اگر شما هم مثل بقیه به هر کاربر بک شماره حساب بدید خیلی عالی میشه

2. تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    بله منم موافقم مدارک مثبته گفته شده توسط دوست عزیزمون رو ارائه بدید تا همه از سرویس خوب وعالیه شما استفاده کنیم

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

یه پیشنهاد:
    شما برای انتقال وجه به حساب دیگری از ایمیل اون استفاده میکنید به نظر منم اگر شما هم مثل بقیه به هر کاربر بک شماره حساب بدید خیلی عالی میشه
    استفاده از ایمیل به نظر (شخصی) من خیلی بهتر هست! همینطور که اساتید اقتصادی که Payapal داره هم همین مورد رو تایید میکنن! ایمیل یک شناسه هست که هیچ شخصی فراموش نمیکنه! و شخصی هم هست... چیزی نیست که بشه گفت عیب محسوب میشه!
    تا جایی که اطلاع دارم (البته دقیق نه) فکر میکنم به جز PayPal ، Web Money Transfer ، Cashu و Google Checkout هم از ایمیل برای انتقال استفاده میکنن.(اساتید اگر اطلاعی در این باره دارن و میدونن که بنده اشتباه میکنم ممنون میشم لحاظ کنن. بنده صرفا طبق شنیده هایی که از دوستان داشتم این موضوع رو بیان کردم.)

4. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

استفاده از ایمیل به نظر (شخصی) من خیلی بهتر هست! همینطور که اساتید اقتصادی که Payapal داره هم همین مورد رو تایید میکنن! ایمیل یک شناسه هست که هیچ شخصی فراموش نمیکنه! و شخصی هم هست... چیزی نیست که بشه گفت عیب محسوب میشه!
    تا جایی که اطلاع دارم (البته دقیق نه) فکر میکنم به جز PayPal ، Web Money Transfer ، Cashu و Google Checkout هم از ایمیل برای انتقال استفاده میکنن.(اساتید اگر اطلاعی در این باره دارن و میدونن که بنده اشتباه میکنم ممنون میشم لحاظ کنن. بنده صرفا طبق شنیده هایی که از دوستان داشتم این موضوع رو بیان کردم.)
    همونطور که دوستمون هم فرمودند استفاده از ایمیل به جای شماره حساب خیلی مناسب تر و راحت تر هست. یکی از هدف های اصلی ما این هست که دیگه شما نیازی به وارد کردن مشخصات کارت اعتباری و بانکی تون نداشته باشید و خطر هک شدن اطلاعات بانکی شما کمتر بشه.
    علاوه بر اون استفاده از تنها یک ایمیل خیلی راحت تر، ساده تر از وارد کردن شماره کارت، رمز اینترنتی، رمز دوم و تاریخ انقضای کارت هست.
    کمتر اتفاق میفته که شخصی آدرس ایمیلش رو فراموش کنه. اما اکثرا حتی نمی دونن رمز اینترنتی ( رمز دوم کارت ) یا حتی شماره کارت بانکی چی هست.
    علاوه بر مخاطب های حرفه ای مانند شما، کاربران آماتوری رو هم باید در نظر گرفت که هنوز در ابتدای راه کار با اینترنت و تجارت الکترونیک هستند.

فکر میکنم برای دوستان جالب باشه که بدونن شما با چه بانک هایی قرارداد دارید و دقیقا مجورز رسمی برای این فعالیت دارید؟ و از چه سازمانهایی مجوز دریافت کردید؟
    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها

یه پیشنهاد:
    فعلا ما تنها با بانک پارسارگاد قرارداد داریم و سعی میکنیم با اضافه کردن بانک ها کاربران رو گیج نکنیم.
    تا جایی که میتونیم بهترین ها رو انتخاب می کنیم که بهترین سرویس ها رو هم ارائه بدیم. در حال حاضر بانک پاسارگاد در بیشتر موارد یا سود روز تراکنش ها ور نمیداره
    یا سود خیلی کمی ور میداره که این به نفع کاربران هست.
    در آینده سعی داریم درگاه بانک ملت و پارسیان رو هم بگیریم که این دو بانک هم جز برترین بانک هایی هستن که سرویس اینترنت بانک ارائه میدن و همیشه uptime هستند.

برای گرفتن مجوز هم باید عرض کنم که واقعا داستان های جالب و خنده داری داشتیم. متاسفانه اداره یا نهاد و سازمان خاصی متولی این امر نیست و ما هم با مراجعه به ادارت مختلف

رسما بین ادارات، رفت و آمد بدون نتیجه داشتیم. البته وب سایت بصورت کامل در مراکز مختلف مانند ستاد ساماندهی وب سایت ها و اداره ارشاد ثبت و تایید شده و تحت نظر شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب به شماره ثبت 5658 فعالیت میکنه.
    امیدوارم بتونیم با تلاش بیشتر هم سرویس های بهتری اراده بدیم هم سرعت پاسخگویی و خدمات دهی رو بیشتر کنیم.

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط om!d-D نمایش پست ها
    سایت که برای ما باز نشد . آرزوی موفقیت دارم براتون.فکر کنم از این تاپیک چیزی که فهمیدم اینه که کارمزد نداره درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟
    درمورد باز نشدن سایت مشکل از سرورمون هست که با پارس آنلاین صحبت کردیم و داره برطرف میشه.
    ممکنه بفرمایید از کدوم ISP سرویس می گیرید ؟ شاتل یا صبانت ؟ چون روی این دو سرویس دهنده مشکل داشته.
    لطف کنید وقتی دوباره کانکت شدید IP dynamin تون رو به وسیله وب سایت هایی که خودتون بهتر میدونید مانند network-tools.com و یا ip2location.com و ....
    برای من بفرستید تا پیگیری کنم. متشکرم
    بله وب سرویس Payline برای فروشندگان اینترنتی و وب مسترها هیچگونه کارمزدی نداره و کاملا مجانی هست. حتی هنگام تسویه حساب هم هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر نمیشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط payam_shzbax نمایش پست ها
    واقعا عالیه. بعد چند تا سوال دیگه پرداخت مستقیم هست یا کاربر ابتدا وارد سایت می شه مثل زرین؟
    بعد نحوه واریز به چه صورت هست؟
    هم پرداخت مستقیم هست که مستقیما و بدون نیاز به عضویت پرداخت انجام میشه ، هم پرداخت با اکانت Payline که مزیت ها و تخفیف هایی هم داره، خریدار میتونه خودش یکی از این دو حالت رو برای پرداخت انتخاب کنه.

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

پلاگین های پرداخت جدید برای cms های مختلف به پست اول اضافه شد.

6. تعداد تشکر ها ازNeo2 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)