نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
دوست عزیز قصد جسارت نباشه به نظر ارزشمند شما
مواردی که فرمودید بسیار عالی و جهت اعتماد طرفین معامله پشتوانه ایجاد می کنه
اما این چنین که شما راحت پیشنهاد میکنید مثل این که نفس شما از جای گرمی بلند میشه
و تا به حال درگیر کارهای این چنین نشدین
متاستفانه درصد بالایی از ادارات تخصصی ما توسط افراد و مدیرانی که صلاحیت و تحصیلات لازم رو ندارند داره اداره میشه
من چند وقت پیش برای همین درگاه پرداخت آنلاین در چند بانک اقدام کردم
جالب اینجا بود که اکثر بانک ها به من فرم درخواست کارت عابر بانک با قابلیت پرداخت اینترنتی میدادن
وقتی بهشون توضیح میدادم که من نیاز به درگاه دارم و در مورد درگاه براشون شرح میدادم
من رو پیش مدیر بانک میفرستادن مدیر بانک هم که بدتر از همه اینا فقط بلده یک شماره تلفن بده بگه زنگ بزنید
در کل دوست عزیز این چیزا تو کشور ما جدیده و هنوز بخش و کادر فنی متخصصی جهت این کارا تهیه نشده که این عزیز این چنین که شما ساده میفرمایید بره و تمامی مدارک رو بگیره
درسته این پیشنهاد بود و راهنمایی اما یکم واقع بین باشیم بد نیست
دوست من ،
ابتدا اینکه لطف کنید بحث رو وارد سیاست نکنید.
دوم اینکه خیلی بیش از اون چیزی که فکرش رو بکنید ما دنبال مراحل قانونی بودیم ... جسارت نشه اما فکر نمیکنم روزی که ما دنبال طی این مراحل رفتیم ، کسی تو ایران چنین فکری رو تو سرش پروردونده بود!
تمامی این مدارکی که عرض کردم ، قابل گرفتن هست. همه هم شدنی. بله که سخته! قراره آسون باشه؟ اگر قرار بود آسون باشه که الآن مثل بغالی ، ارائه دهنده ی خدمات بانکی داشتیم! دوست نداشتم اسم بیارم اما مدارکی که زرین پال داره خیلی بیش از این چیزی هست که شما تصورشو بکنید!
در مورد اینکه شما برای گرفتن درگاه اقدام کردید ، باید بگم که 99/99 درصد اشتباه از شخص شما بوده! در مورد اطلاعات پایین شعب 100% حق با شما هست. اما شما به هیچ عنوان کارتون ارتباطی به شعب نداره! تمامی بانک ها ، بخش درگاه های اینترنتی و pos هاشون کاملا مجزا هست از خود بانک و شرکت هستن! مثلا: شرکت به پرداخت ملت ، شرکت سامان الکترونیک ، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان و....
شخص بنده یک درگاه رو از بانک ملت در عرض 3 روز از داخل خونمون با یک اسکنر گرفتم. عملا بله باید مدیر شعب هم بدونن که چگونه میشه خدمات اینترنتی رو ارائه کرد. اما با این سطح اطلاعات فکر میکنم باید این مثال رو برای شما بزنم:
شما میرید داخل یک نانوایی و ازشون در مورد مکانی که گونی آرد ها تولید میشه سوال میکنید. اطلاع دارن؟ مسلما نه!
=================
در مورد پاسخی که مدیر این سایت دادنف باید عرض کنم خدمتتون که شما حتما وقتی قرارداد میبستید با شرکت ارائه دهنده ی درگاه ، داخل قرارداد بند مربوط به "عدم به اشتراک گذاری و واگذار به شخص ثالث درگاه" رو هم خوندید. درسته؟
میدونستید با یک ریپورت ، درگاه شما الآن بسته میشه؟ و رسما کار شما خلاف قوانین این ارائه دهنده ی درگاه هستش؟
پیشنهاد میکنم حد اقل با بانک یه هماهنگی بکنید!