صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 28910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

یک عدد سرور دیگر آماده و تحویل داده شد.

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

با سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه که به بنده پ.خ دادید و من هم در این تاپیک از شما پشتیبانی کردم وظیفه ی خودم دونستم که نظر بدم

البته بنده با کسی دعوا ندارم از کسیم حمایت نمیکنم فقط عادت کردم همیشه نصف پر لیوان رو ببینم مگر اینکه خلافش ثابت بشه که متاسفانه در مورد شما با اینکه تقریبا" مطمئن بودم که خلافش ثابت میشه ولی بازم چشممو به ته لیوان و 2 قطره ابی که درش جمع شده بود دوختم که این شکلی شد

ولی در مورد سرور شما

خوب سرور هایی که شما قرار بر ارائه بود باید سرور های نامحدود میبوند که هیج محدودیتی در میزان آپلود نباشه و قرار بر این بود که هزینه ی این سرور در اوایل برای شروع فقط ماهانه 35 هزار تومن باشه ولی در حال حاضر با قیمت 37 هزار تومن شما فقط میتونید 125 گیگ هاست دانلود بگیرد و هاست دانلود نامحدود کجا و 125 گیگ کجا .... به قول معروف این کجا و آن کجا

بنده نمیدونم با کدوم دانش شمایی که به قول خودتون تمام برنامه هاتون برای هاست دانلود نامحدود بود یکدفه با زده شدن یه تاپیک و انتقا چند نفر کلا" برنامه ریزی ها چندین ساله یه گروه دکترا رو بهم ریختید خوب خدا به خیر کنه چند روز دیگه یه تاپیک زده میشه و باز هم شما روش کاریتون رو عوض میکنید و این وسط مشتری های شما بازیچه ی دست شما خواهند شد .

در مورد سرویسی که ارائه میدهید با توجه به قیمت هاتون بنده ترجیح میدهم کمی بیشتر خرج کرده یه سرور مجازی گرفته و ان وقت تمامی فایل ها زیر نظر خودم هست و میتوانم هر کاری هم با سرور مجازی انجام دهم نه اینکه برای نصب یک اسکریپت خواص اول از شما اجازه گرفته شود و بعد ایا شما اجازه دهید یا ندهید و دیگر مشکلات دیگر که در حال حاضر وقت بررسی کامل تر و طولانی تر کردن این پست را ندارم

و در آخر از شما خالصانه تقاضا دارم اسک کلود را از اول سایت خود پاک کرده و این اسم را کلا" از فرهنگ لغت ناقص خودتان به صورت کامل حذف کنید باشد که رستگار شوید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو انجمن SniTomb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    466
    تشکر شده در
    327 پست

درود
    در ایران چطور پهنای نامحدود ارائه میدید ؟
    Amin | Graphic
    me [@] amin dot pw

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SniTomb نمایش پست ها
    درود
    در ایران چطور پهنای نامحدود ارائه میدید ؟
    سرور ها در اروپا هستند و در ایران قرار ندارند که مشکل پهنای باند وجود داشته باشیم. مشخصات کامل سرور و محل آن در توضیحات وجود دارد

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

یک دمو برای من پ.خ کنید ...سیستم عامل سرور چیه ؟ از چه وب سروری استفاده کردین ؟
    ...Zzzz...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    یک دمو برای من پ.خ کنید ...سیستم عامل سرور چیه ؟ از چه وب سروری استفاده کردین ؟
    پ.خ شد
    لینوکس
    lighttpd

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

demo برای من هم پ خ می کنید ؟!

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

عضو انجمن X2Maxer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    156
    تشکر شده در
    109 پست

لطفا دمو پ ح کنید.
    ....

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط downloaddl نمایش پست ها
    demo برای من هم پ خ می کنید ؟!
    نقل قول نوشته اصلی توسط X2Maxer نمایش پست ها
    لطفا دمو پ ح کنید.
    ارسال شد.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    24 پست

نرم افزار تحت سرور با زبان java و کمک گیری از برنامه نوسی php و html5 برای کد نویسی پنل مورد استفاده قرار گرفته...
    در مورد مسئله بعدی هم که دوست عزیزمون گفتند کار خودتون هست! خیر من تنها انجام ندادم کار اصلی بنده طراحی سایت و کدنویسی هست این پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
    ببخشید قصد جسارت ندارم ولی تا حالا نمی دونستم اسکریپت Ajaxplorer رو شما به عنون پروژه پایان ترم نوشتید! کجای طراحی این اسکریپت از جاوا استفاده کردید؟ احیاناً منظورتون از جاوا Ajax نیست؟

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 28910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)