نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
    من نمی دونم دوستان چرا اینقدر حرفه ای به این موضوع نگاه کردند!من گفتم یکم حرفه ای هست اینکار نه در این حد که شما با پروژه های سنگینی مانند اوپن استک مقایسه کنید! که کاملا متفاوت هست ... شاید بنده یا همکارم درست توضیح ندادند.
    دوست عزیز
    دوستان حرفه ای به این قضیه نگاه میکنن چون از نظر منطقی ارائه سرویس نامحدود با این قیمت ممکن نیست (حداقل تو ایران!)
    از طرف دیگه هم عده ای دو دل هستند و نمیدونند که میشه به این سرویس اعتماد کرد یا نه چون به قول یکی از دوستان "دیتا مثل ناموس وبمستره" نمیخوان خطر کنن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    یک پیشنهاد بهتون میدم دوست گرامی..سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند..با چشم خودتون دارید میبینید ایرانی جماعت سرویس نامحدود تو سرش نمیره 35 هزار تومان!! چرا محدود نمیکنید با حجم بالا؟ مثلا هر 100 گیگ 10 هزار تومان! یا 300 گیگ 30 هزار تومان.مطمعن باشید با این قیمت و حجم هم بدید کیلویی مشتری میاد براتون و حرفی هم براتون نمیمونه.. چون مطمعن هستم شما نامحدود بزارید روز اول مشتریتون بالای 1 ترابایت میریزه تو هارد و بعد با کوچکترین مشکل سرور دادش در میاد و تاپیک شکایت و.. میزنه براتون...
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad4292 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    دوستان حرفه ای به این قضیه نگاه میکنن چون از نظر منطقی ارائه سرویس نامحدود با این قیمت ممکن نیست (حداقل تو ایران!)
    از طرف دیگه هم عده ای دو دل هستند و نمیدونند که میشه به این سرویس اعتماد کرد یا نه چون به قول یکی از دوستان "دیتا مثل ناموس وبمستره" نمیخوان خطر کنن

هدف اصلی ما میزبانی فایل سایت های موزیک و فیلم بوده برای همین فضایی برای ما اشغال نخواهند کرد البته قرار نیست به یکباره کل ارشیو این سایت که در چند سال جمع شده به سرویس های ما انتقال پیدا کنه!

در مورد اینکه حرفه ای نگاه می کنن منظورم با دوستی بود که از نظر فنی با پروژه سنگین اوپن استک مقایسه کردند این کارو...

اما به گفته دوست عزیز کاربر delta اگر واقعا این موضوع مسئله دار هست بسیار خوب با شروع فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر می گیریم که حداقل یک سری از مسائل حل بشه!

البنه اول بحث هم گفتم هدفم از ایجاد این تاپیک تا قبل فروش سرویس دریافت انتقادات پیشنهادات و راهنمایی دوستان هست ! که واقعا خوبه و از اون استفاده خواهیم کرد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)