من نمی دونم دوستان چرا اینقدر حرفه ای به این موضوع نگاه کردند!من گفتم یکم حرفه ای هست اینکار نه در این حد که شما با پروژه های سنگینی مانند اوپن استک مقایسه کنید! که کاملا متفاوت هست ... شاید بنده یا همکارم درست توضیح ندادند.
ساختن یک پنل برای مدیریت فایل و طوری کد نویسی کردن که فایل ها به ترتیب به روی سرور ها اپلود بشه ! کار اینقدر مشکل، پیچیده و پر هزینه ای نیست! و نیاز نیست به یک پروژه حرفه ای ابری سازی سرور در سطح جهان مقایسه بشه
در مورد مسئله بعدی هم که دوست عزیزمون گفتند کار خودتون هست! خیر من تنها انجام ندادم کار اصلی بنده طراحی سایت و کدنویسی هست این پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
در مورد مسئله بعدی که یکی از دوستان گفتند من این کارو 2 سال پیش انجام دادم ! بسیار عالی هست اگر این کارو انجام دادید و ما بیان کردیم اولین فرد یا شرکتی هستیم که این کارو کرده منظور در سطح تجاری بوده و جسارت بیشتری نبوده و نخواهد بود.
و گفتند این کار ابری سازی نیست شاید نظر شما کاملا درست باشه و من براش احترام قائل هستم و فکر هم نمی کنم اینقدر نام مهم باشه بیشتر کاری که این پروژه انجام می ده و فکر می کنم کاربردی هم هست اهمیت داره.
و باز هم در پایان این بحث ! پروژه که انجام شده اصلا قابل قیاس با پروژه های ابری سازی سرور در سطح جهان که دوستان نام بردند نیست و کاملا در سطح پایین تر و مبتدی تر انجام شده.