من میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .
من فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .
من منتظر میمونم . در ضمن هر کدوم از مدیران خواستن با Team viewer بهشون این امکانو میدم تا بتونن ارشیو گفتگو با ایشون رو ببینن .
اما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟
این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .
راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟
پیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .
تقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون
من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .
خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟
-------------------------
من خدای نکرده خدای نکرده خدای نکرده زببونم لال یکی از عزیزان شما رو زیر بگیرم و دیه رو بدم شما با این پول جای خالی عزیتون رو پر میکنید؟
برای من هزینه جزء اولویت ها نیست ! مهم زحمت تلاشه . مهم اعتماده ، مهم دوستی بود که از هم پاشید ! اینا مهمن .
من حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .
موفق باشید
ویرایش توسط fathipours1 : August 19th, 2013 در ساعت 01:55
در مورد راه ارتباطی چنید باز بهتون گفتممن میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .
۱- نلفن خاموش بود
۲- یاهو نبودید!
۳- تیکت اگر میدادم ایمیل های سایت مسدود هست و تاثیری به حال شما نداشت !
این تلفن شمارو نداشتم و توی ارشیو هم هیچ سرچی نکردم چون وقت سر خاروندن هم نداشتم عزیزمن فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .
تنها تلفنی که تماس گرفتم تلفن سایت هست
و مهم اون هست
همیشه سریع ترین راه مد نظر هستاما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟
چت سریع تر از ایمیل هست
ایمیل اون لحظه به ذهنم نرسید که بزنم نمیدونم به چه دلیل ولی اصلا حواسم به ایمیل نبود!
عکس رو کامل بزارید بعدا دروغ بگید! متن گفتگو در مورد انتقال سرور بوده نه چیز بیشتری!این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .
[L]
[[/URL]
یعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟
بله پیچوندنپیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .
چون هم شما دوست من بودی هم میلاد مدیر اون سایت تنها دلیلی که تونستم بیارم تا از شما فرار کنم این بوده !
مدرک برای دروغ هاتون گزاشتمتقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون
من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .
خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟
عزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم
و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!
شب خوشمن حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .
مطمئنم الان مسدود نمیکنی ولی اذیت میکنی.
من سرویسم پرید فقط یه ای پی نیاز داره شما گفتید سفارش بده دارم و نهایتا 24 ساعت طول میکشه 24 ساعت شده 400 ساعت
میدونم ovh تاخیر داره من نیو سرور نبوده که
الان7-8 ماهه از شما سرویس دارم نمیتونستی یک ای پی وصل کنی به ڤی پی اس که این هم ضرر نکنم.
باور کنید چنین ادم بی وجدانی نیستم با شما چنین کاری کنم اقای مجیدی!
ما از تاریخ ۳ میلادی منتظر سرور هستیم
شما فکر کنم م یا ۸م سفارش دادید سرور جیدد
ایپی قبلیتون هم توسط دیتاسنتر بلاک شده بدلیل وجود توی لیست uce که از من کاری بر نمیاد توی این زمینه! ( ضررش برای من بیشتر هست چون ۶ماه ایپیم بلاک میمونه! )
پس لطفا صبور باشید تا سرور بدستم برسه ( بابت دیکرد هم ۵روز ادد میشه )
خواستم بدونید سرور پیشتون دارم
صبور هستم و ادد هم نمیخوهم فقط شما هم بدونید الان من 160یوزر رو سرور شما داشتم و تا حالا دو بار اطلاعاتم از بین رفته
بلافاصله من براتون تیکت زدم و واریز کردم
الانم لطف بفرمایید همون کاری که تو تیکت عرض کردم رو بکنید.
متاسفانه بنده تصمیم گرفتم دیگه از سرویستون استفاده نکنم هر چند که واقعا دوست ندارم ولی مجبورم و درخواست مانی بک دادم.
شبتون خوش
1- تلفن خاموش بود ! اطلاعات یه کاربر 2 سالتون داره میپره ! ، شاید شارژ نداشت شما نباید یه sms بفرستی ؟ پیامک ها تا 2 سال بعد هم اگه گوشی روشن بشه برای طرف میرسن ( تو ایران مطمئن نیستم :دی ) اصلا این مورد رو میزاریم کنار
2- یاهو نبودم ؟ گفتم بالا بازم میگم هر کدوم از مدیرا خواست team viewer نصب کنه تا چک کنه آرشیو چت ایشون رو . 40 روز پیش آخرین پیغامشون بوده .
3- :D من کاربر وظیفمه که هر از چند گاهی به سایتتون سر بزنم ، این بهونه شما درسته آیا ؟ شما کار خودتو درست انجام میدادی اونوقت میتونستی بگی تیکت دادم یا sms دادم یا توی فیس بوک نوشتم برات یا ایمیل کردم برات .
4- شما حواستون پرت بوده کار من مشکل داره ؟
-------------------------------------------------------
بند الف این گفتگو =
من نخواستم از واژه دروغ گفتن استفاده کنم چون براتون احترام قائل بودم اما رابطه ها وقتی خراب میشن که احترام ها از بین میرن . باید مثل خودتون با شما برخورد کرد .
زیر نکته ای که تو تصویر ارسالی خودتون هست خط کشیدم . کس دیگه ای هم فکر میکنه من دارم دروغ میگم ؟
یعنی واقعا بعد از خوندن این خطوط شما فکر کردی من قراره متنی برای انتقال برای شما بفرستم ؟
جناب شما طبق این خط ها قرار شده متن گفتگو رو به من بدی ، همونطور که تو تماس تلفنی روز قبلش قرار گذاشتیم .
حیف ظبط کردن صدا جرم محسوب میشه وگرنه از مکالمات صوتی شما هم نسخه برداری میکردم .
1- این مشکل مشکل کوچیکی نیستیعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !
2- شما با مدارکی که جناب کاگر گذاشت معلوم میشه کارتون مشکل داشته ، پس چرا باید دوباره به یه همچین ادمی اعتماد کنم . ادام عاقل از یه سوراخ چند بار گزیده نمیشه
طبق بند الف گفتگوبله پیچوندن
چون هم شما دوست من بودی هم میلاد مدیر اون سایت تنها دلیلی که تونستم بیارم تا از شما فرار کنم این بوده !
شا همون اول میگفتی نمیتونم اطلاعات رو بدم و هم اعتماد من نسبت به شما بیشتر میشد و هم لازم نبود بعدادر این مورد دروغ بگید
مدرک برای دروغ هاتون گزاشتم. واقعا بعد از دیدن این متون و تصاویر همون میلاد میتونه به شما اعتماد کنه ؟
طبق بند الف گفتگوعزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم
و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!
ممنون میشم اسکنی ازشناسنامه خودتون اینجا بزارید تا ببینیم کی سنش پایین تره !
عمومی کردن چت ها فقط برای رو کردن دست یه ادم کلاهبردار بود که زیاد پشت سر هم دروغ میگفت .
من تا فردا هم دلیل بیارم براتون شما باز چاخان میکنید . پس ادامه ندید تا مدیران بیانو تصمیم بگیرن.
=========
هر جا توهینی بهتون کردم فقط به این خاطر بود که خودتون حرمت ها رو از بین بردید . شب شما هم بخیر
پس چرا سرورتون خاموش شده بود بعد از ۱روز یادتون افتاد سرور مشکل داره؟1- تلفن خاموش بود ! اطلاعات یه کاربر 2 سالتون داره میپره ! ، شاید شارژ نداشت شما نباید یه sms بفرستی ؟ پیامک ها تا 2 سال بعد هم اگه گوشی روشن بشه برای طرف میرسن ( تو ایران مطمئن نیستم :دی ) اصلا این مورد رو میزاریم کنار
2- یاهو نبودم ؟ گفتم بالا بازم میگم هر کدوم از مدیرا خواست team viewer نصب کنه تا چک کنه آرشیو چت ایشون رو . 40 روز پیش آخرین پیغامشون بوده .
3- :D من کاربر وظیفمه که هر از چند گاهی به سایتتون سر بزنم ، این بهونه شما درسته آیا ؟ شما کار خودتو درست انجام میدادی اونوقت میتونستی بگی تیکت دادم یا sms دادم یا توی فیس بوک نوشتم برات یا ایمیل کردم برات .
4- شما حواستون پرت بوده کار من مشکل داره ؟
شما ۲۴ ساعت متوجه خاموشی سرور شدید چه برسه بخواهید هرروز سایت من رو چک کنید!
باز هم میگم انقدر اگر اطلاعات برات مهم بوده پس چرا بکاپ نگرفتی یعنی با این همه هزینه حتی پول سرور بکاپ رو ندارید؟ ( از کسی که توی امریکا تحصیل میکنه - با پول معافیت میگیره بعید هست )
پس خودتون هم براتون اطلاعات اهمیتی نداشته و حالا که این اتفاق افتاده به این فکر افتادید تا کامل سود کنید ! ولی کور خوندید!
این صحبت های برای انتقال هست که من به دیتاسنتر تیکت زده بودم برای انتقال و قرار شده بود شما بعدش از خودتون متن بدید و من ارسال کنمبند الف این گفتگو =
من نخواستم از واژه دروغ گفتن استفاده کنم چون براتون احترام قائل بودم اما رابطه ها وقتی خراب میشن که احترام ها از بین میرن . باید مثل خودتون با شما برخورد کرد .
زیر نکته ای که تو تصویر ارسالی خودتون هست خط کشیدم . کس دیگه ای هم فکر میکنه من دارم دروغ میگم ؟
نه هیچ چیز دیگری
توی نوشته ها مشخص هست!
به همون اقای کارگر دل ببنیدید!1- این مشکل مشکل کوچیکی نیست
2- شما با مدارکی که جناب کاگر گذاشت معلوم میشه کارتون مشکل داشته ، پس چرا باید دوباره به یه همچین ادمی اعتماد کنم . ادام عاقل از یه سوراخ چند بار گزیده نمیشه
اتفاقا مشکلی خیلی بزرگی هم نیست مشکلی بزرگه که بعد این اتفال من هیچ جوابی ندم و بزنم زیر مسوولیت خودم
اتفاقی هست که پیش افتاده و دلیلش هم چندید باز توضیح داده شده !
زمانی بی اعتمادی پیش میاد که بهتون اطلاعات رو داده باشمطبق بند الف گفتگو
شا همون اول میگفتی نمیتونم اطلاعات رو بدم و هم اعتماد من نسبت به شما بیشتر میشد و هم لازم نبود بعدادر این مورد دروغ بگید
مدرک برای دروغ هاتون گزاشتم. واقعا بعد از دیدن این متون و تصاویر همون میلاد میتونه به شما اعتماد کنه ؟
شما ادم نا معتبری هستید که حتی به خودتون جرات دادید این بحث رو به من پیشنهاد بدید !
شکایت کنید طبق حرفتون خودتون توی دادگاه سن من مشخص میشهطبق بند الف گفتگو
ممنون میشم اسکنی ازشناسنامه خودتون اینجا بزارید تا ببینیم کی سنش پایین تره !
عمومی کردن چت ها فقط برای رو کردن دست یه ادم کلاهبردار بود که زیاد پشت سر هم دروغ میگفت .
من تا فردا هم دلیل بیارم براتون شما باز چاخان میکنید . پس ادامه ندید تا مدیران بیانو تصمیم بگیرن.
=========
هر جا توهینی بهتون کردم فقط به این خاطر بود که خودتون حرمت ها رو از بین بردید . شب شما هم بخیر
دلیل نمیبینم اطلاعات خانوادگی خودم رو عمومی کنم ( بعضی چیز ها مهم هست - مثل شما بی.... نیستم )
کلاه بردار هم نیستم شما وقتی کسی رو با ماشین میزنید میشید ادم شیاد ؟ ارازل ؟ اوباش؟ یا عمدی نبوده؟
این هم چنین هست
این بچه بازی هاتون رو جمع کنید
ماه اینده تیکت بدید برای برگشت پولتون شمارو به خیر و مارو به سلامت
و مطمعن باشید هیچ وقت از دفاع از خودم نمیگزرم
پس انتظار نداشته باشید سکوت کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)