مطمعن باش هیچ وقت توی فیس بوک نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ساپورت نمیدم نخواهم دادحرف شما متین ، شما پرسیده بودید راه ارتباطی من گفتم زیاد هم دور از دسترس نبودم و مثال زدم براتون !
ایا اطلاعات یه کاربر که نزدیک به 5 ساله باهاتون اشناست ارزشش رو نداشت توی فیس بوک یه پیغام بزارید ؟
شاید یکی از دلیل هایی که نتوستم بهت توی فیس بوک پیغام بدم این باشه که سرور ****** منم روی این سرور بوده ؟!
به هرحال به هیچ عنوان فیس بوک ساپورت من نیست! پس نه شما و نه هیچ کس دیگه روش حساب نکنه ( هیچ شرکتی توی فیس بوک ساپورت نمیده! تونم با پروفایل شخصیش )
شماره ای که توی پنل ست هست مد نظر هست نه هیچ شماره دیکه ای!اینم یه شماره دیگه که تا دیروز از بنده روشن بوده ، و این شمارم فقط 3 روز تو کل 4 ماه گذشته خاموش بوده .
یاهو من دی اکتیو هست وگرنه بهتون نشون میدادم ! درخواست اکتیو به یاهو دادم ۱هفته هست منتظر هستم فعال بشه توی همین تاپیک میزارم!آخرین پیغام شما نزدیک به 40 روز از تاریخ ارسالش گذشته . نکنه همون 40 روز گذشته میخواستید اینو بگید ؟
این هم مربوط به فیس بوک هست!:D شما که باز میگید کی انلاین بودید ، حتما طرف باید آنلاین باشه تا شما بهش بگید سرورتون داره نابووووود میشه ؟ من دیگه حرفی ندارم!
اولا قرار نبود متنی بدم گفتید سرور رو منتقل کنم شما شارژ میکنید منم گفتم باشه مشکلی نیستاین مورد درسته ، شما 70 درصد اوقات ساپورت تلفنی ندارید ، یاهوتونم که غیر فعال شده . و فقط ساپورتتون از طریق سایته .
اون شب همه خواب بودن اطراف شما و 6 ساعت بعد جواب تیکتو دادید . و بعد از تماس تلفنیتون قرار شد آرشیو گفتگو با دیتاسنتر رو بدید به بنده . اما شما تا 2 روز بعد هم حاضر نشدید این اطلاعات رو به من بدید و در عوض 3 روز بعد گفتید متنی رو که میخوام به دیتاسنتر بفرستم براتون بدم .! 3 روز سر این موضوع کش دادین !
اینجا من باید جواب شما و بیش از ۱۰۰ و خرده ای نفر دیگه رو میدادم + پاسخ شما به تیکت + پاسخ دیتاسنتر
خوب این زمان بر هست
http://vpsfars.net/dl/WHMCS%20-%20%e...a%ed%98%ca.pdf
جواب تیکت شما معمولا ۲-۳ ساعته داده شده ! که برای باقی کاربرها اینطور نبوده!
خوب شما که عجله داشتید چرا پرداخت رو توسط خود ما انجام ندادید ؟ بهتون پیشنهاد دادم گفتید نه میخواهید منتقل بشه
میتونید پرداخت رو تکمیل کنید و منتقل کنید من هم رسید پرداخت رو بهتون میدادم
پس خودتون هم اشتباه کردید
چون وجدانم چنین چیزی رو قبول نمیکرد! که اطلاعات رو بهتون بدم ( یک جوری بابت قلی که داده بودم نگران بودم و این برای پیچوندن شخص شما از این موضوع بوده وگرنه جرا باید بنر من بعد انتقال توی سایتش باشه؟ )شما این حرف رو زدید ، اما چند ماه بعد که سرور رو گرفتم گفتید imdbdl از پیش شما رفته ! نگفتید اطلاعات رو نمیدید !
اگر چیزی مونده همیکارو کنید ! بفرما تو جلو در بده !! مجبورم میکنید آرشیو گفتگوی شخصیمون رو بکشم بیرون . البته شاید بنده اشتباه برداشت کردم
من گفتم واجب میشه حرفی از سن زده نشده