نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نقل قول نوشته اصلی توسط n_u نمایش پست ها
    مطمئنم الان مسدود نمیکنی ولی اذیت میکنی.
    من سرویسم پرید فقط یه ای پی نیاز داره شما گفتید سفارش بده دارم و نهایتا 24 ساعت طول میکشه 24 ساعت شده 400 ساعت
    میدونم ovh تاخیر داره من نیو سرور نبوده که
    الان7-8 ماهه از شما سرویس دارم نمیتونستی یک ای پی وصل کنی به ڤی پی اس که این هم ضرر نکنم.
    باور کنید چنین ادم بی وجدانی نیستم با شما چنین کاری کنم اقای مجیدی!

ما از تاریخ ۳ میلادی منتظر سرور هستیم

شما فکر کنم م یا ۸م سفارش دادید سرور جیدد

ایپی قبلیتون هم توسط دیتاسنتر بلاک شده بدلیل وجود توی لیست uce که از من کاری بر نمیاد توی این زمینه! ( ضررش برای من بیشتر هست چون ۶ماه ایپیم بلاک میمونه! )

پس لطفا صبور باشید تا سرور بدستم برسه ( بابت دیکرد هم ۵روز ادد میشه )

2. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    باور کنید چنین ادم بی وجدانی نیستم با شما چنین کاری کنم اقای مجیدی!

ما از تاریخ ۳ میلادی منتظر سرور هستیم

شما فکر کنم م یا ۸م سفارش دادید سرور جیدد

ایپی قبلیتون هم توسط دیتاسنتر بلاک شده بدلیل وجود توی لیست uce که از من کاری بر نمیاد توی این زمینه! ( ضررش برای من بیشتر هست چون ۶ماه ایپیم بلاک میمونه! )

پس لطفا صبور باشید تا سرور بدستم برسه ( بابت دیکرد هم ۵روز ادد میشه )
    خواستم بدونید سرور پیشتون دارم
    صبور هستم و ادد هم نمیخوهم فقط شما هم بدونید الان من 160یوزر رو سرور شما داشتم و تا حالا دو بار اطلاعاتم از بین رفته
    بلافاصله من براتون تیکت زدم و واریز کردم
    الانم لطف بفرمایید همون کاری که تو تیکت عرض کردم رو بکنید.
    متاسفانه بنده تصمیم گرفتم دیگه از سرویستون استفاده نکنم هر چند که واقعا دوست ندارم ولی مجبورم و درخواست مانی بک دادم.
    شبتون خوش

4. تعداد تشکر ها از n_u به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط n_u نمایش پست ها
    خواستم بدونید سرور پیشتون دارم
    صبور هستم و ادد هم نمیخوهم فقط شما هم بدونید الان من 160یوزر رو سرور شما داشتم و تا حالا دو بار اطلاعاتم از بین رفته
    بلافاصله من براتون تیکت زدم و واریز کردم
    الانم لطف بفرمایید همون کاری که تو تیکت عرض کردم رو بکنید.
    متاسفانه بنده تصمیم گرفتم دیگه از سرویستون استفاده نکنم هر چند که واقعا دوست ندارم ولی مجبورم و درخواست مانی بک دادم.
    شبتون خوش
    اطلاعاتتون سرجاش هست

فقط منتظرم ایپی ا تحویل داده بشه تا روی سرور ست بشه و براتون ارسال بشه

6. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

1- تلفن خاموش بود ! اطلاعات یه کاربر 2 سالتون داره میپره ! ، شاید شارژ نداشت شما نباید یه sms بفرستی ؟ پیامک ها تا 2 سال بعد هم اگه گوشی روشن بشه برای طرف میرسن ( تو ایران مطمئن نیستم :دی ) اصلا این مورد رو میزاریم کنار
    2- یاهو نبودم ؟ گفتم بالا بازم میگم هر کدوم از مدیرا خواست team viewer نصب کنه تا چک کنه آرشیو چت ایشون رو . 40 روز پیش آخرین پیغامشون بوده .
    3- :D من کاربر وظیفمه که هر از چند گاهی به سایتتون سر بزنم ، این بهونه شما درسته آیا ؟ شما کار خودتو درست انجام میدادی اونوقت میتونستی بگی تیکت دادم یا sms دادم یا توی فیس بوک نوشتم برات یا ایمیل کردم برات .
    4- شما حواستون پرت بوده کار من مشکل داره ؟
    پس چرا سرورتون خاموش شده بود بعد از ۱روز یادتون افتاد سرور مشکل داره؟
    شما ۲۴ ساعت متوجه خاموشی سرور شدید چه برسه بخواهید هرروز سایت من رو چک کنید!
    باز هم میگم انقدر اگر اطلاعات برات مهم بوده پس چرا بکاپ نگرفتی یعنی با این همه هزینه حتی پول سرور بکاپ رو ندارید؟ ( از کسی که توی امریکا تحصیل میکنه - با پول معافیت میگیره بعید هست )
    پس خودتون هم براتون اطلاعات اهمیتی نداشته و حالا که این اتفاق افتاده به این فکر افتادید تا کامل سود کنید ! ولی کور خوندید!

بند الف این گفتگو =
    من نخواستم از واژه دروغ گفتن استفاده کنم چون براتون احترام قائل بودم اما رابطه ها وقتی خراب میشن که احترام ها از بین میرن . باید مثل خودتون با شما برخورد کرد .
    زیر نکته ای که تو تصویر ارسالی خودتون هست خط کشیدم . کس دیگه ای هم فکر میکنه من دارم دروغ میگم ؟
    این صحبت های برای انتقال هست که من به دیتاسنتر تیکت زده بودم برای انتقال و قرار شده بود شما بعدش از خودتون متن بدید و من ارسال کنم
    نه هیچ چیز دیگری

توی نوشته ها مشخص هست!
    1- این مشکل مشکل کوچیکی نیست
    2- شما با مدارکی که جناب کاگر گذاشت معلوم میشه کارتون مشکل داشته ، پس چرا باید دوباره به یه همچین ادمی اعتماد کنم . ادام عاقل از یه سوراخ چند بار گزیده نمیشه
    به همون اقای کارگر دل ببنیدید!
    اتفاقا مشکلی خیلی بزرگی هم نیست مشکلی بزرگه که بعد این اتفال من هیچ جوابی ندم و بزنم زیر مسوولیت خودم
    اتفاقی هست که پیش افتاده و دلیلش هم چندید باز توضیح داده شده !
    طبق بند الف گفتگو
    شا همون اول میگفتی نمیتونم اطلاعات رو بدم و هم اعتماد من نسبت به شما بیشتر میشد و هم لازم نبود بعدادر این مورد دروغ بگید
    مدرک برای دروغ هاتون گزاشتم. واقعا بعد از دیدن این متون و تصاویر همون میلاد میتونه به شما اعتماد کنه ؟
    زمانی بی اعتمادی پیش میاد که بهتون اطلاعات رو داده باشم

شما ادم نا معتبری هستید که حتی به خودتون جرات دادید این بحث رو به من پیشنهاد بدید !

طبق بند الف گفتگو
    ممنون میشم اسکنی ازشناسنامه خودتون اینجا بزارید تا ببینیم کی سنش پایین تره !
    عمومی کردن چت ها فقط برای رو کردن دست یه ادم کلاهبردار بود که زیاد پشت سر هم دروغ میگفت .

من تا فردا هم دلیل بیارم براتون شما باز چاخان میکنید . پس ادامه ندید تا مدیران بیانو تصمیم بگیرن.

=========
    هر جا توهینی بهتون کردم فقط به این خاطر بود که خودتون حرمت ها رو از بین بردید . شب شما هم بخیر
    شکایت کنید طبق حرفتون خودتون توی دادگاه سن من مشخص میشه

دلیل نمیبینم اطلاعات خانوادگی خودم رو عمومی کنم ( بعضی چیز ها مهم هست - مثل شما بی.... نیستم )

کلاه بردار هم نیستم شما وقتی کسی رو با ماشین میزنید میشید ادم شیاد ؟ ارازل ؟ اوباش؟ یا عمدی نبوده؟

این هم چنین هست

این بچه بازی هاتون رو جمع کنید

ماه اینده تیکت بدید برای برگشت پولتون شمارو به خیر و مارو به سلامت

8. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    پس چرا سرورتون خاموش شده بود بعد از ۱روز یادتون افتاد سرور مشکل داره؟
    شما ۲۴ ساعت متوجه خاموشی سرور شدید چه برسه بخواهید هرروز سایت من رو چک کنید!
    باز هم میگم انقدر اگر اطلاعات برات مهم بوده پس چرا بکاپ نگرفتی یعنی با این همه هزینه حتی پول سرور بکاپ رو ندارید؟ ( از کسی که توی امریکا تحصیل میکنه - با پول معافیت میگیره بعید هست )
    پس خودتون هم براتون اطلاعات اهمیتی نداشته و حالا که این اتفاق افتاده به این فکر افتادید تا کامل سود کنید ! ولی کور خوندید!

شما اصلا سرور رو خاموش نکردید بنده خدا ! تا ساعات 11 اون شب سرور کار میکرد و شما به من زنگ میزدید . اما 12 : 45 دقیقه که سرور خوابید نه جواب تلفن دادید نه ااس ام اس و گفتید بقیه خواب بودن !
    تنها اشتباهی که بنده قبولش دارم اینه که سرور بک آپ نداشتم .
    سود کامل ؟ نه خیر عزیزم من اصلا درخواست مانی بک ازتون ندارم . من فقط میخوام چهره واقعی شما رو بشه و توی این انجمن ممنوع الفروش بشید !

این صحبت های برای انتقال هست که من به دیتاسنتر تیکت زده بودم برای انتقال و قرار شده بود شما بعدش از خودتون متن بدید و من ارسال کنم
    نه هیچ چیز دیگری

توی نوشته ها مشخص هست!
    طبق عکس
    http://img.ir/wzbc.jpg

من گفتم :
    من میخوام ببینم چی گفتن و چی گفتید بر اون اساس متنو بنویسم . و پرسیدم فردا میفرستید و
    شما گفتید:
    بله

==========
    حالا طبق این گفتگو شما قرار بوده چه کاری انجام بدی عمو ؟ :|

به همون اقای کارگر دل ببنیدید!
    اتفاقا مشکلی خیلی بزرگی هم نیست مشکلی بزرگه که بعد این اتفال من هیچ جوابی ندم و بزنم زیر مسوولیت خودم
    اتفاقی هست که پیش افتاده و دلیلش هم چندید باز توضیح داده شده !
    برای ادمی که اینجوری با اطلاعات مشتریاش برخورد میکنه ، بله مشکلی نیست ! مشکل از کاربره که توی جیمیل انلاین نشده ! :|

زمانی بی اعتمادی پیش میاد که بهتون اطلاعات رو داده باشم

شما ادم نا معتبری هستید که حتی به خودتون جرات دادید این بحث رو به من پیشنهاد بدید !
    طبق فرضیه شما : من ادم گهی هستم ! آشغال و مال مردم خور هستم. شما چرا قبول کردید اطلاعات رو بدید ؟

شکایت کنید طبق حرفتون خودتون توی دادگاه سن من مشخص میشه

دلیل نمیبینم اطلاعات خانوادگی خودم رو عمومی کنم ( بعضی چیز ها مهم هست - مثل شما بی.... نیستم )

من تا چند وقته دیگه سن دقیق شما رو بتوی این انجمن میفرستم ! و اگه شما سنتون بالاتر بود من رسما ازتون عذرخواهی میکنم.

کلاه بردار هم نیستم شما وقتی کسی رو با ماشین میزنید میشید ادم شیاد ؟ ارازل ؟ اوباش؟ یا عمدی نبوده؟

این هم چنین هست

این بچه بازی هاتون رو جمع کنید

ماه اینده تیکت بدید برای برگشت پولتون شمارو به خیر و مارو به سلامت
    پول من از نوامبر 2012 دست شما بوده ، اصلا به شکل پولی که برگرده بهش نگاه نکردم هیچ وقت . شما توی گرفتاری بودی و من به حسابتون 450 واریز کردم.
    اگه درست یادم بیاد
    من یه سرور مجازی با هارد 1ترا از شما داشتم که با پرداخت 1 ملیون و خرده ای 12 ماهه ازتون گرفته بودمش .
    و بعدا هاردو به 2 ترابایت ارتقا دادمو شما بابت این کار 500 تومان برای یک سال هزینه خواستید که من واریز کردم

پس اون 450 هیچ ربطی به این سرور نداشت . و من به شکل پولی که باید برگرده بهش نگاه نکردم.

هزینه ارزونی شما . مهم اینه که شما متوجه بشید تا برای کاربراتون و اطلاعاتشون که اغلب دوستاتون هستن احترام قائل بشید .

-------------------------

پاسخ ندید تا پاسخ ندم ، تا فردا ظهر صبر کنی یا تاپیک حذف میشه ( که احتمالش بیشتره ) و یا من به خواسته خودم میرسم
    ویرایش توسط fathipours1 : August 19th, 2013 در ساعت 03:08

10. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

و مطمعن باشید هیچ وقت از دفاع از خودم نمیگزرم

پس انتظار نداشته باشید سکوت کنم

12. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)