در مورد راه ارتباطی چنید باز بهتون گفتممن میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .
۱- نلفن خاموش بود
۲- یاهو نبودید!
۳- تیکت اگر میدادم ایمیل های سایت مسدود هست و تاثیری به حال شما نداشت !
این تلفن شمارو نداشتم و توی ارشیو هم هیچ سرچی نکردم چون وقت سر خاروندن هم نداشتم عزیزمن فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .
تنها تلفنی که تماس گرفتم تلفن سایت هست
و مهم اون هست
همیشه سریع ترین راه مد نظر هستاما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟
چت سریع تر از ایمیل هست
ایمیل اون لحظه به ذهنم نرسید که بزنم نمیدونم به چه دلیل ولی اصلا حواسم به ایمیل نبود!
عکس رو کامل بزارید بعدا دروغ بگید! متن گفتگو در مورد انتقال سرور بوده نه چیز بیشتری!این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .
[L]
[[/URL]
یعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟
بله پیچوندنپیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .
چون هم شما دوست من بودی هم میلاد مدیر اون سایت تنها دلیلی که تونستم بیارم تا از شما فرار کنم این بوده !
مدرک برای دروغ هاتون گزاشتمتقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون
من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .
خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟
عزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم
و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!
شب خوشمن حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .