نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 80

موضوع: █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █

نقل قول نوشته اصلی توسط ameri نمایش پست ها
    با سلام
    منابع تمامی سرویس ها اختصای می باشد و امکان ارائه پروف نیز وجود دارد
    پشتیبانی همیشه فعال است و در حال حاضر می توانید با 02122911714 تماس بگیرید
    فاکتور برای سرویس ها دو هفته قبل از سررسید صادر می شود و ایمیلی که شما می فرمایید تحت عنوان ریمایندر بوده است جهت یاد آوری
    پرداخت شما در بانک ثبت شده بود و به علت مشکل در ارتباط تحت پروتوکل http که احتمالا به علت استفاده از نرم افزار های ****** بوده است در سایت ثبت نشده و پس از ارسال تیکت مبلغ برای شما در پنلتون اضافه شد
    سرویس ها دارای پایداری 99.9% تضمینی هستند و امکان تنظیم قرارداد رسمی نیز وجود دارد و البته شما برای این فرمایشتون که سرویس ها دارای پایداری نیستند و رم 4 اندازه رم 1 کارایی نداشته باید مدرک ارائه فرمایید.
    ما چیزی به اسم پشتیبانی فنی آنلاین نداریم همانطور که هیچ یک از سرویس دهنده های معتبر ایرانی و خارجی ندارند و آی دی یاهو و چت آنلاین صرفا جهت امور ابتدایی و مسائل فروش استفاده می شود
    طی نظر سنجی های انجام شده ما رضایت مشتری ها را در سطح بالایی ارزیابی کرید کمااینکه خود ماه گذشته به علت خوش حسابی هدیه نقدی دریافت فرمودید!

۱- بنده بدون هیچ نرم‌افزار تونلینگی اقدام به پرداخت کردم و این مورد رو می‌تونید توی سایتتون چک کنید. فکر نمی‌کنم لازم باشه بگم که آی‌پی بنده توی سیستم ثبت میشه! ضمنا بنده بچه کوچک یا شخص بی‌سوادی نیستم و به خطاهای سیستمی هم واقفم و اگر کمترین احتمالی مبنی بر وجود خطا می‌دادم اونجور قاطعانه نمی‌گفتم تراکنش موفقیت‌آمیز بوده و دیدین که حق با بنده بود.
    ۲- هیچ اولین بار نیست که سرویس می‌گیرم از جایی، همیشه ریمایندر صدور فاکتور برام اومده طی ۳ نوبت هرچند معمولا سعی کردم قبل از ریمایندر پرداخت کنم
    ۳- تیکت بنده از دیشب شروع شده و مبلغ رو امروز که اطلاعات تراکنش داخلی جهان‌پی رو دادم خدمتتون به پنلم اضافه کردین، نه با تیکت اولیه!
    ۴- می‌فرمایید چطور باید مدرک ارایه کنم؟ وقتی با باز کردن یک مرورگر وب سرور کلا فریز میشه و بعدش هم مرورگر بخاطر بالا رفتن مصرف رم کرش میکنه، چه دلیل دیگه‌ای میتونه داشته باشه؟ هیچ‌وقت این موضوع رو نمی‌خواستم بیان کنم چون برای من رم ۴ گیگ و ۱ گیگ کارآیی‌شون در یک حد بوده و اون ۲-۳ باری هم که این مشکل پیش اومده، نادیده گرفتم. اگه هم رم ۴ گیگ می‌خرم برای اینه که شاید یک‌وقت نیاز به پردازش بالاتر باشه پس رم داشته باشم که کارمو انجام بدم.
    ۵- من از سرویس‌دهنده‌های خارجی زیادی سرویس داشتم و همه‌شون چت آنلاینشون با دریافت مشخصات پشتیبانی رو ارایه می‌دادند و در صورتیکه مشکل تخصصی و مرتبط با بخش خاصی بود، می‌گفتند با قسمت x تماس بگیرید تا مشکلتون مرتفع بشه. در مورد شماره تلفنتون هم دیشب تماس گرفتم و کسی جوابگو نبود جناب.
    ۶- من تقاضای استرداد وجه دادم، چرا هیچ ترتیب اثری داده نشد؟ چند بار بصراحت گفتم که مایل نیستم دریافت خدمات از شمارو ادامه بدم. اصلا هیچ توجهی به درخواست من بعنوان مشتری نشد، پس کدوم رضایت مشتری؟!
    ۷- شما بابت این مسئله حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردید، بنده رو به نداشتن اطلاعات متهم کردید و مصر بودین که مبلغ ۷۲ ساعته برمیگرده در صورتیکه خلاف این مورد رو بهتون ثابت کردم.

در مورد هدیه خوش‌حسابی بله دفعه پیش ۲۰۰۰ تومن رو بعد از پرداخت به حسابکاربریم عودت دادین.
    ویرایش توسط DreamBox : August 4th, 2013 در ساعت 00:25

2. تعداد تشکر ها ازDreamBox به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)