صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 80

موضوع: █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █

عضو انجمن ameri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

52 █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی انگلستان █ 20% تخفیف ماه اول █ تحویل آنی █

TARAHOSTING.IR

----------------------------------------------------------------------------------------------
    با استفاده از کد زیر در هنگام خیر از 20% تخفیف برای ماه اول بهره مند شوید:
    wht20

----------------------------------------------------------------------------------------------
    سیستم عامل بنا به انتخاب مشتری روی سرویس های زیر نصب می شود.
    تحویل سرویس ها بطور آنی بعد از پرداخت می باشد.
    امکان نصب سیستم عامل از فایل ایزو توسط کاربران.
    تغییر سیستم عامل براحتی یک کلیک امکان پذیر است.
    سرویس ها دارای منابع کاملا اختصاصی توسط مجازی ساز قدرت مند KVM هستند.
    تغییر سیستم عامل براحتی یک کلیک امکان پذیر است.
    دسترسی کامل کاربر به کنترپنل جهت مدیریت، ریبوت و .... سرور.
    موقعیت تمام سرویس ها در انگلستان و دیتاسنتر رداستیشن می باشد.
    در صورت عدم رضایت مشتری از کیفیت سرور تا 3 روز امکان عودت وجه وجود دارد.
    سرویس ها شامل 6 درصد مالیات می باشند.

-----------------------------------------------------
    -----------------------------------------

سفارش سرور انگلستان:

حافظه رم
    256 مگابایت 512 مگابایت 1 گیگابایت 2 گیگابایت 4 گیگابایت
    CPU 1 Core 1 Core 2 Core 2 Core 4 Core
    هارد 20GB 30GB 50GB 80GB 120GB
    پهنای باند نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود
    پورت 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps
    دیتاسنتر redstation redstation redstation redstation redstation
    پایداری 99.99% 99.99% 99.99% 99.99% 99.99%
    قیمت
    15,000 تومان 20,000 تومان 25,000 تومان 45,000 تومان 80,000 تومان
    سفارش

(فعلا فقط سرور از انگلستان موجود است)

اطلاعات تماس:
    وبسایت: Tara Hosting - صفحه اصلی تارا هاستینگ
    تلفن: 02122911714

آی دی یاهو: tara_hosting
    ای-میل: amerie110@gmail.com

آخرین تاپیک فروش تارا هاستینگ جهت مشاهده ی نظر کاربران:
    www.webhostingtalk.ir/f15/81758

ویرایش توسط ameri : October 6th, 2013 در ساعت 11:39 دلیل: █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی انگلستان █ 20% تخفیف ماه اول █ تحویل آنی █

2. تعداد تشکر ها ازameri به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █

aya confige kerio ham anjam mishe ?

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █

نقل قول نوشته اصلی توسط rased نمایش پست ها
    aya confige kerio ham anjam mishe ?
    با سلام
    بله هنگام ثبت سفارش کانفیگ مورد نظر خود را نیز ارسال فرمایید

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa08 نمایش پست ها
    اقای عامری من تاحالا از تخفیف ها استفاده نکردم
    تخفیف هاتون برای ماه اول هست یا ماه های بعدی هم ادامه داره ؟
    بله کد تخفیف wht20 دائمی هستش

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

فروش همچنان ادامه دارد ...

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

فروش ادامه دارد ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

سرویس دارم از شما
    منابع اختصاصی و پشتیبانی ۲۴/۷ که قولش رو داده بودین، در عمل که من ندیدم.
    سرویسم رو چند ساعت بعد از صدور فاکتور ساسپند کردین و بعد از ۲بار پرداخت باز هم پرداخت بنده‌رو منظور نکردین.
    تقاضای عودت وجه دادم گفتین تراکنش ناموفق بوده! هرچی پیگیر شدم از سوی شما فقط همین جواب رو گرفتم تا اینکه مجبور شدم با واسط درگاه (جهان‌پی) تماس گرفتم و اطلاعات رو از اون‌ها گرفتم و براتون ارسال کردم.
    با وجود تقاضای عودت وجه، فقط مبلغ رو به پنل سایتتون اضافه کردین تا چاره‌ای جز تمدید سرویس نداشته باشم!

فکر کنم بدونین دیگه من کدوم مشتری هستم :-)

توی این مدت نه سرعت سرویستون استیبل بوده و نه هم رم سرور روی اون ۴ گیگ جواب‌گو بوده! ظاهرا ۴ ولی خیلی از وقت‌ها اندازه یک رم ۱ گیگ هم کارآیی نداشته برام و از اونجاییکه من بندرت استفاده‌ام از سرور در حد همون ۱ گیگ میشه، به این موضوع گیر ندادم.
    ضمن اینکه پشتیبانی‌تون فقط ظاهرا آنلاینه و من جوابی ازش توی چت وب‌سایتتون نگرفتم. یاهو هم که تا پیش از این آیدی tarahosting بوده ولی ظاهرا الآن یه علامت "_" وسط ۲ قسمتش قرار دادین.

به این مورد هم فکر کنین که حفظ مشتری‌های فعلی از کسب مشتری‌های جدید مهم‌تر هست.

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DreamBox نمایش پست ها
    سرویس دارم از شما
    منابع اختصاصی و پشتیبانی ۲۴/۷ که قولش رو داده بودین، در عمل که من ندیدم.
    سرویسم رو چند ساعت بعد از صدور فاکتور ساسپند کردین و بعد از ۲بار پرداخت باز هم پرداخت بنده‌رو منظور نکردین.
    تقاضای عودت وجه دادم گفتین تراکنش ناموفق بوده! هرچی پیگیر شدم از سوی شما فقط همین جواب رو گرفتم تا اینکه مجبور شدم با واسط درگاه (جهان‌پی) تماس گرفتم و اطلاعات رو از اون‌ها گرفتم و براتون ارسال کردم.
    با وجود تقاضای عودت وجه، فقط مبلغ رو به پنل سایتتون اضافه کردین تا چاره‌ای جز تمدید سرویس نداشته باشم!

فکر کنم بدونین دیگه من کدوم مشتری هستم :-)

توی این مدت نه سرعت سرویستون استیبل بوده و نه هم رم سرور روی اون ۴ گیگ جواب‌گو بوده! ظاهرا ۴ ولی خیلی از وقت‌ها اندازه یک رم ۱ گیگ هم کارآیی نداشته برام و از اونجاییکه من بندرت استفاده‌ام از سرور در حد همون ۱ گیگ میشه، به این موضوع گیر ندادم.
    ضمن اینکه پشتیبانی‌تون فقط ظاهرا آنلاینه و من جوابی ازش توی چت وب‌سایتتون نگرفتم. یاهو هم که تا پیش از این آیدی tarahosting بوده ولی ظاهرا الآن یه علامت "_" وسط ۲ قسمتش قرار دادین.

به این مورد هم فکر کنین که حفظ مشتری‌های فعلی از کسب مشتری‌های جدید مهم‌تر هست.
    با سلام
    منابع تمامی سرویس ها اختصای می باشد و امکان ارائه پروف نیز وجود دارد
    پشتیبانی همیشه فعال است و در حال حاضر می توانید با 02122911714 تماس بگیرید
    فاکتور برای سرویس ها دو هفته قبل از سررسید صادر می شود و ایمیلی که شما می فرمایید تحت عنوان ریمایندر بوده است جهت یاد آوری
    پرداخت شما در بانک ثبت شده بود و به علت مشکل در ارتباط تحت پروتوکل http که احتمالا به علت استفاده از نرم افزار های ****** بوده است در سایت ثبت نشده و پس از ارسال تیکت مبلغ برای شما در پنلتون اضافه شد
    سرویس ها دارای پایداری 99.9% تضمینی هستند و امکان تنظیم قرارداد رسمی نیز وجود دارد و البته شما برای این فرمایشتون که سرویس ها دارای پایداری نیستند و رم 4 اندازه رم 1 کارایی نداشته باید مدرک ارائه فرمایید.
    ما چیزی به اسم پشتیبانی فنی آنلاین نداریم همانطور که هیچ یک از سرویس دهنده های معتبر ایرانی و خارجی ندارند و آی دی یاهو و چت آنلاین صرفا جهت امور ابتدایی و مسائل فروش استفاده می شود
    طی نظر سنجی های انجام شده ما رضایت مشتری ها را در سطح بالایی ارزیابی کرید کمااینکه خود ماه گذشته به علت خوش حسابی هدیه نقدی دریافت فرمودید!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ameri نمایش پست ها
    با سلام
    منابع تمامی سرویس ها اختصای می باشد و امکان ارائه پروف نیز وجود دارد
    پشتیبانی همیشه فعال است و در حال حاضر می توانید با 02122911714 تماس بگیرید
    فاکتور برای سرویس ها دو هفته قبل از سررسید صادر می شود و ایمیلی که شما می فرمایید تحت عنوان ریمایندر بوده است جهت یاد آوری
    پرداخت شما در بانک ثبت شده بود و به علت مشکل در ارتباط تحت پروتوکل http که احتمالا به علت استفاده از نرم افزار های ****** بوده است در سایت ثبت نشده و پس از ارسال تیکت مبلغ برای شما در پنلتون اضافه شد
    سرویس ها دارای پایداری 99.9% تضمینی هستند و امکان تنظیم قرارداد رسمی نیز وجود دارد و البته شما برای این فرمایشتون که سرویس ها دارای پایداری نیستند و رم 4 اندازه رم 1 کارایی نداشته باید مدرک ارائه فرمایید.
    ما چیزی به اسم پشتیبانی فنی آنلاین نداریم همانطور که هیچ یک از سرویس دهنده های معتبر ایرانی و خارجی ندارند و آی دی یاهو و چت آنلاین صرفا جهت امور ابتدایی و مسائل فروش استفاده می شود
    طی نظر سنجی های انجام شده ما رضایت مشتری ها را در سطح بالایی ارزیابی کرید کمااینکه خود ماه گذشته به علت خوش حسابی هدیه نقدی دریافت فرمودید!

۱- بنده بدون هیچ نرم‌افزار تونلینگی اقدام به پرداخت کردم و این مورد رو می‌تونید توی سایتتون چک کنید. فکر نمی‌کنم لازم باشه بگم که آی‌پی بنده توی سیستم ثبت میشه! ضمنا بنده بچه کوچک یا شخص بی‌سوادی نیستم و به خطاهای سیستمی هم واقفم و اگر کمترین احتمالی مبنی بر وجود خطا می‌دادم اونجور قاطعانه نمی‌گفتم تراکنش موفقیت‌آمیز بوده و دیدین که حق با بنده بود.
    ۲- هیچ اولین بار نیست که سرویس می‌گیرم از جایی، همیشه ریمایندر صدور فاکتور برام اومده طی ۳ نوبت هرچند معمولا سعی کردم قبل از ریمایندر پرداخت کنم
    ۳- تیکت بنده از دیشب شروع شده و مبلغ رو امروز که اطلاعات تراکنش داخلی جهان‌پی رو دادم خدمتتون به پنلم اضافه کردین، نه با تیکت اولیه!
    ۴- می‌فرمایید چطور باید مدرک ارایه کنم؟ وقتی با باز کردن یک مرورگر وب سرور کلا فریز میشه و بعدش هم مرورگر بخاطر بالا رفتن مصرف رم کرش میکنه، چه دلیل دیگه‌ای میتونه داشته باشه؟ هیچ‌وقت این موضوع رو نمی‌خواستم بیان کنم چون برای من رم ۴ گیگ و ۱ گیگ کارآیی‌شون در یک حد بوده و اون ۲-۳ باری هم که این مشکل پیش اومده، نادیده گرفتم. اگه هم رم ۴ گیگ می‌خرم برای اینه که شاید یک‌وقت نیاز به پردازش بالاتر باشه پس رم داشته باشم که کارمو انجام بدم.
    ۵- من از سرویس‌دهنده‌های خارجی زیادی سرویس داشتم و همه‌شون چت آنلاینشون با دریافت مشخصات پشتیبانی رو ارایه می‌دادند و در صورتیکه مشکل تخصصی و مرتبط با بخش خاصی بود، می‌گفتند با قسمت x تماس بگیرید تا مشکلتون مرتفع بشه. در مورد شماره تلفنتون هم دیشب تماس گرفتم و کسی جوابگو نبود جناب.
    ۶- من تقاضای استرداد وجه دادم، چرا هیچ ترتیب اثری داده نشد؟ چند بار بصراحت گفتم که مایل نیستم دریافت خدمات از شمارو ادامه بدم. اصلا هیچ توجهی به درخواست من بعنوان مشتری نشد، پس کدوم رضایت مشتری؟!
    ۷- شما بابت این مسئله حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردید، بنده رو به نداشتن اطلاعات متهم کردید و مصر بودین که مبلغ ۷۲ ساعته برمیگرده در صورتیکه خلاف این مورد رو بهتون ثابت کردم.

در مورد هدیه خوش‌حسابی بله دفعه پیش ۲۰۰۰ تومن رو بعد از پرداخت به حسابکاربریم عودت دادین.
    ویرایش توسط DreamBox : August 4th, 2013 در ساعت 00:25

12. تعداد تشکر ها ازDreamBox به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DreamBox نمایش پست ها
    ۱- بنده بدون هیچ نرم‌افزار تونلینگی اقدام به پرداخت کردم و این مورد رو می‌تونید توی سایتتون چک کنید. فکر نمی‌کنم لازم باشه بگم که آی‌پی بنده توی سیستم ثبت میشه! ضمنا بنده بچه کوچک یا شخص بی‌سوادی نیستم و به خطاهای سیستمی هم واقفم و اگر کمترین احتمالی مبنی بر وجود خطا می‌دادم اونجور قاطعانه نمی‌گفتم تراکنش موفقیت‌آمیز بوده و دیدین که حق با بنده بود.
    ۲- هیچ اولین بار نیست که سرویس می‌گیرم از جایی، همیشه ریمایندر صدور فاکتور برام اومده طی ۳ نوبت هرچند معمولا سعی کردم قبل از ریمایندر پرداخت کنم
    ۳- تیکت بنده از دیشب شروع شده و مبلغ رو امروز که اطلاعات تراکنش داخلی جهان‌پی رو دادم خدمتتون به پنلم اضافه کردین، نه با تیکت اولیه!
    ۴- می‌فرمایید چطور باید مدرک ارایه کنم؟ وقتی با باز کردن یک مرورگر وب سرور کلا فریز میشه و بعدش هم مرورگر بخاطر بالا رفتن مصرف رم کرش میکنه، چه دلیل دیگه‌ای میتونه داشته باشه؟ هیچ‌وقت این موضوع رو نمی‌خواستم بیان کنم چون برای من رم ۴ گیگ و ۱ گیگ کارآیی‌شون در یک حد بوده و اون ۲-۳ باری هم که این مشکل پیش اومده، نادیده گرفتم. اگه هم رم ۴ گیگ می‌خرم برای اینه که شاید یک‌وقت نیاز به پردازش بالاتر باشه پس رم داشته باشم که کارمو انجام بدم.
    ۵- من از سرویس‌دهنده‌های خارجی زیادی سرویس داشتم و همه‌شون چت آنلاینشون با دریافت مشخصات پشتیبانی رو ارایه می‌دادند و در صورتیکه مشکل تخصصی و مرتبط با بخش خاصی بود، می‌گفتند با قسمت x تماس بگیرید تا مشکلتون مرتفع بشه. در مورد شماره تلفنتون هم دیشب تماس گرفتم و کسی جوابگو نبود جناب.
    ۶- من تقاضای استرداد وجه دادم، چرا هیچ ترتیب اثری داده نشد؟ چند بار بصراحت گفتم که مایل نیستم دریافت خدمات از شمارو ادامه بدم. اصلا هیچ توجهی به درخواست من بعنوان مشتری نشد، پس کدوم رضایت مشتری؟!
    ۷- شما بابت این مسئله حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردید، بنده رو به نداشتن اطلاعات متهم کردید و مصر بودین که مبلغ ۷۲ ساعته برمیگرده در صورتیکه خلاف این مورد رو بهتون ثابت کردم.

در مورد هدیه خوش‌حسابی بله دفعه پیش ۲۰۰۰ تومن رو بعد از پرداخت به حسابکاربریم عودت دادین.
    با سلام
    همانطور که عرض کردم فاکتور دو هفته قبل از سررسید ایجاد می شود و شما ماه قبل طبق همین سیستم و بودن مشکل پرداخت داشته اید
    عدم ارسال هدر مربوط به تراکنش احتمالا ناشی از اختلال از https بوده است. همکاران ما در تاراهاستینگ آشنایی کامل با پروسه پرداخت دارند و جناب حامد رامزی که با ایشون صحبت کردید برنامه نویس زرین پال و خیلی از سایت های ایرنی و خارجی معتبر مانند CPanel هستند
    تمامی منابع سرور قابل مانیتور کردن هستند
    سرویس دهنده های معتبر هیچگاه پشتیبانی فنی را از طریق چت آنلاین انجام نمی دهند! هرگز!
    شما درخواستتون را در تماس تلفنی اعلام فرمودید که بنده عرض کردم در قالب تیکت اعلام فرمایید ولی همچین تیکتی از جانب شما دریافت نکردیم. همچنین فرمودید برخورد پاسخگو تیکت مناسب نبود که گفتم به بخش مدیریت شکایتتون رو بفرمایید و بنده چندین بار از شما بابت این مسئله که حتی خودم در دقیقا در جریان نبودم عذر خواهی کردم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

جناب پاسخی که به بنده دادین قانع کننده نیست.
    صرفا چون ایشون برنامه‌نویس هستند پس مخاطب ایشون آدم بی‌سوادیه؟ این شد دلیل؟
    خطا هم مربوط به هدر https نیست. همون تیکت رو اگه نگاه کنین گفتم و حتی به جهان‌پی هم گفتم مشکل از بانک سامان هست. روزهای تعطیل ظاهرا پرداخت آنلاین این بانک فقط پول می‌گیره چون هروقت مشکلی داشتم توی روز تعطیل و از درگاه بانک سامان بوده.

من الآن دارم میگم چند بار عرض کردم که نمیخوام همکاری با مجموعه شمارو ادامه بدم. حتی زمانیکه تلفنی تماس گرفتم و جواب دادین هم گفتم من نمی‌خوام همکاری رو ادامه بدم و مبلغ واریزی رو برای بنده عودت بدین. شما اصلا انگار این تکه حرف منو نمیشنوین و نمی‌بینین. چه تلفنی، چه توی تیکت و چه اینجا دارم مرتب میگم که من اصلا بعد از این نوع برخورد تمایلی به ادامه همکاری ندارم.
    شما حتی یک عذرخواهی ساده بصورت رسمی نمی‌کنین. من به چی شما دلمو خوش کنم؟
    اون از برنامه‌نویستون! که نمی‌دونم چرا باید به تیکت پشتیبانی اون‌هم بخش مالی! جواب بدن؟
    این‌هم از شما که پشت تلفن فرمودین به مدیریت تماس بگیرم حتما پیگیری می‌کنند مدیریت که بعد می‌فرمایید خودتون تیکت بنده‌رو جواب دادین! ظاهرا توی مجموعه شما هیچ شخصی جایگاه خاصی نداره!
    هرچی جلوتر میره به عدم ادامه همکاری با شما مصمم‌تر میشم.

ضمنا یک‌بار دیگه تیکت‌هاتونو نگاه کنین.
    این ۲تا شماره تیکت‌های بنده هستند:

399903
    701495

تیکت شماره ۳۹۹۹۰۳ بعد از تماس با شما ایجاد شده. به ساعت و محتوی تیکت نگاه کنین بد نیست :-)

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)