صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 42

موضوع: توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

پیش فرض پاسخ : توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

من این سرور رو با یک Sas 15k7 و یک عدد SSD سفارش دادمو تا حدود 10 روز دیگه دستم می رسه
    البته قصدم از خرید این سرور هاستینگ است نه مجازی سازی !
    اگه فکر می کنید بتونم کمکی کنم می تونید تا زمان تحویل سرورم دست نگه دارید تا نتیجه ی مقایسه اش رو با سرورهای قبلی ام عرض کنم .

2. تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن princeserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman0742 نمایش پست ها
    آورسل که کلا کار درستی نیست به هر حال ارزش نداره آدم واسه چندرقاز اون دنیا بخواد حساب پس بده
    ولی تا 40 تا با کیفیت خوب
    من فکر میکنم 60 میده دوستان دقیق کی تست کرده ؟

5. تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن milad221 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    407 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط princeserver نمایش پست ها
    من فکر میکنم 60 میده دوستان دقیق کی تست کرده ؟
    سلام
    فک نکنم مشکلی ایجاد کنه
    من همین سی پی یو رو دارم رو سرور سوئیس برای مولتی کشی رایدکال استفاده کردم خیلی راحت 184 تا ایدی بالا اوردم البته 184 تا ایدی بالا اومد دیگه سرور مجازی ریموت نمیشد فقط از پنل میشد رفت تو وی پی اس
    رویاهاتو با فونیکس کلاد نقاشی کن

https://phonixcloud724.com

7. تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید

عضو انجمن princeserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milad221 نمایش پست ها
    سلام
    فک نکنم مشکلی ایجاد کنه
    من همین سی پی یو رو دارم رو سرور سوئیس برای مولتی کشی رایدکال استفاده کردم خیلی راحت 184 تا ایدی بالا اوردم البته 184 تا ایدی بالا اومد دیگه سرور مجازی ریموت نمیشد فقط از پنل میشد رفت تو وی پی اس
    رم سرور چقدر هستش ؟

9. تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن milad221 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    407 پست

رم سرور چقدر هستش ؟
    32 گیگ ولی رایدکال به رم نیاز نداره راید فقط به سی پی یو نیاز داره واسه مولتی کشی
    رویاهاتو با فونیکس کلاد نقاشی کن

https://phonixcloud724.com

11. تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

پس می فرمائید درست نیستش سینگل بسته بشه این مدل ؟ به نظر شما روی این وی پی اس با چنین کیفیتی سینگل چند تا میشه وی پی اس دادش ؟
    2620 کلا دوال بسته میشه ولی 1650 رو نمیشه دوال بست فقط سینگل میشه بست

بستگی داره چه مشخصاتی بخواید بدید رو دوال فکر کنم 100 تا سرور مجازی رو بکشه ولی نه 100 سرور مجازی با رم 1 گیگ 100 سرور مجازی با رم های متفاوت مثلا 128-256-512 منظور منم همین بود که از یکی از دوستان متخصص سوال شد گفتن با هارد اینترپرایز یا Green مشکل حل میشه علاوه بر اون 2 تا هارد اس اس دی قراره استفاده کنم که مشکل رو تا حد بسیار قابل قبولی حل میکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman0742 نمایش پست ها
    آورسل که کلا کار درستی نیست به هر حال ارزش نداره آدم واسه چندرقاز اون دنیا بخواد حساب پس بده
    ولی تا 40 تا با کیفیت خوب
    دوست عزیز من نگفتم اور سل قراره با تیم جدیدمون یه برند جدید افتتاح کنیم با کولو کارمون رو شروع میکنیم امیدوارم که با آفرهای ویژه ما مشتریای زیادی جذب بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    من این سرور رو با یک Sas 15k7 و یک عدد SSD سفارش دادمو تا حدود 10 روز دیگه دستم می رسه
    البته قصدم از خرید این سرور هاستینگ است نه مجازی سازی !
    اگه فکر می کنید بتونم کمکی کنم می تونید تا زمان تحویل سرورم دست نگه دارید تا نتیجه ی مقایسه اش رو با سرورهای قبلی ام عرض کنم .
    ما 1 مرداد اقدام به خرید سخت افزار سرور میکنیم...

آیدیم تو امضام هست ادد کنید بهم نتیجه رو اعلام کنید البته اگه زحمت نباشه ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط milad221 نمایش پست ها
    سلام
    فک نکنم مشکلی ایجاد کنه
    رید کال سرور اختصاصی فقط واسش چواب میده نامردیه بخوام رو این سرروا اکانت رید کال بدم چون سرورا تو ایران کولو میشه و بعد کشورهای کانادا و انگلیس کولو انجام میشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

سلام

اول از همه فکر میکنم با استارتر مکالمه تلفنی در این مورد رو در حدود 6 ماه پیش داشتم ... اگر اشتباه نکنم ، امیدوارم به یک کانفیگ خوب دست پیدا کرده باشید .

اما من روز اول این تاپیک رو دیدم و خواستم اظهار نظر کنم ، اما خب ترجیح دادم نظرات دوستان گرامی رو بشنوم و استفاده کنم .
    متاسفانه یه چیز که توی ایرانی جماعت هیچ وقت تغییر نمیکنه نظرات غیر تخصصی هستش .
    واقعاً برام جای سوال هست که دوستانی که میفرمایند n تا سرور ، روی چه حسابی این حرف رو میزنند ؟

e5-2620 تنها یک پردازنده نسل سندی بریج هستش . این اصلاً نمیتونه چیزی رو مشخص کنه .
    متاسفانه استارتر هم فقط همین پارت رو فرمودند که خب بدیهی هستش به این نتایج جالب دست پیدا کنند : )

در ادامه ، این مدل از پردازنده دارای 6 هسته و قابلیت پردازش 12 نخ رو در سیستم دارد . فرکانس عملیاتی اون روی 2 گیگاهرتر هست که در حالت اور کلاک به 2.5 هم میرسه .
    خب ، در ادامه باید عرض کنم این پردازنده روی رم های 1333 مگاهرتزی کار میکنه و خب این خیلی چیزها رو عوض میکنه .
    اما در کل وقتی که همچین سوالی مطرح میشه ، خوب هستش که شما از تعداد هارد دیسک ها ، ظرفیت ، دیتا ریت ، تعداد استوک رم ، ظرفیت هر کدام ، نوع کیس و مادربرد ، شبکه ، bw ، پورت و ... اطلاعات دقیقی بفرمایید .
    مثلاً در شرایط مشابه یک رید سخت افزاری یا نرم افزاری میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه .
    مقدار برق مصرفی و گرمای تولید شده هم در این موارد خیلی مهم هستش و باید مد نظر قرار بگیره .

امیدوارم ثمره بحث دوستان ، افزایش اطلاعات باشه تا انتقال حدثیات

موفق باشید

14. تعداد تشکر ها ازmilade به دلیل پست مفید

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    سلام

اول از همه فکر میکنم با استارتر مکالمه تلفنی در این مورد رو در حدود 6 ماه پیش داشتم ... اگر اشتباه نکنم ، امیدوارم به یک کانفیگ خوب دست پیدا کرده باشید .

اما من روز اول این تاپیک رو دیدم و خواستم اظهار نظر کنم ، اما خب ترجیح دادم نظرات دوستان گرامی رو بشنوم و استفاده کنم .
    واقعاً برام جای سوال هست که دوستانی که میفرمایند n تا سرور ، روی چه حسابی این حرف رو میزنند ؟

e5-2620 تنها یک پردازنده نسل سندی بریج هستش . این اصلاً نمیتونه چیزی رو مشخص کنه .
    متاسفانه استارتر هم فقط همین پارت رو فرمودند که خب بدیهی هستش به این نتایج جالب دست پیدا کنند : )

در ادامه ، این مدل از پردازنده دارای 6 هسته و قابلیت پردازش 12 نخ رو در سیستم دارد . فرکانس عملیاتی اون روی 2 گیگاهرتر هست که در حالت اور کلاک به 2.5 هم میرسه .
    خب ، در ادامه باید عرض کنم این پردازنده روی رم های 1333 مگاهرتزی کار میکنه و خب این خیلی چیزها رو عوض میکنه .
    اما در کل وقتی که همچین سوالی مطرح میشه ، خوب هستش که شما از تعداد هارد دیسک ها ، ظرفیت ، دیتا ریت ، تعداد استوک رم ، ظرفیت هر کدام ، نوع کیس و مادربرد ، شبکه ، bw ، پورت و ... اطلاعات دقیقی بفرمایید .
    مثلاً در شرایط مشابه یک رید سخت افزاری یا نرم افزاری میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه .
    مقدار برق مصرفی و گرمای تولید شده هم در این موارد خیلی مهم هستش و باید مد نظر قرار بگیره .

موفق باشید
    دوست من، 90 % فرمایشات شما می شه گفت ترجمه ی یه جدول بود
    http://ark.intel.com/products/64594/...-QPI?q=e5-2620
    شما مواردی رو باز کردید که هر کدام باید جدا بحث بشه !
    raid سخت افزاری به کررات مشاهده شده ، از سرور بدون raid بدتر عمل کرده ! پس باید مدل سخت افزار raid controller مطرح و در مورد مدل های مختلف بحث بشه
    در مورد ماژول های رم که چند گیگابایتی باشن و بعد از اون نوع رم .
    در مورد جنس مادربورد و کیس و همینطور میزان گرمای تولید شده ی قطعات در مجموع و بررسی اینکه با کدام قطعه می شه کاهشش داد وکدام قطعه باعث افزایش میشه.
    شاید بحث خوبی رو باز کرده باشید ، ولی کدام یک از سوالات رو پاسخ دادید؟
    که چه ترکیبی از سخت افزار بهتره؟
    چه نوعی از raid controller
    چه نوعی از هارد ، با بررسی دقیق I / O و مقایسه اش با سایر هارد دیسک ها ( البته این مورد در نت زیاد بحث شده و لینک سایت خارجی با دقت بالا زیاد هست . )
    اگه تجربه ی کار با سرورها را در این حد دارید، خیلی خوشحال می شم اگه توضیحات تکمیلی رو اضافه بفرمایید.

16. تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    سلام

موفق باشید

ممنون از شما اشتباه نکنم اقای ابراهیمی بودید...

لازم به ذکره بنده هم اینا رو میدونستم شبکه و پهنای باند موردی نداره از نظر تامین کردنش صرفا کشش این سی پی یو مد نظر ماست که 100 تا سرور مجازی فرق نمیکنه چه رمی باشه از 64 گرفته تا 1 گیگ رو ساپورت کنه...

والا اون موقع بعضی از همکاران گرامی که به خاطر درس و مدرسه دیگه فعالیت نکردند و رفتن دنبال کارشون با ادعایی که داشتن لقمه ی بزرگ تر از دهنشون بر میداشتن که خوشبختانه یا متاسفانه کلا جمع کردن و رفتن

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    http://ark.intel.com/products/64594/...-QPI?q=e5-2620
    raid سخت افزاری به کررات مشاهده شده ، از سرور بدون raid بدتر عمل کرده ! پس باید مدل سخت افزار raid controller مطرح و در مورد مدل های مختلف بحث بشه
    در مورد جنس مادربورد و کیس و همینطور میزان گرمای تولید شده ی قطعات در مجموع و بررسی اینکه با کدام قطعه می شه کاهشش داد وکدام قطعه باعث افزایش میشه.
    چه نوعی از raid controller
    چه نوعی از هارد ، با بررسی دقیق I / O و مقایسه اش با سایر هارد دیسک ها ( البته این مورد در نت زیاد بحث شده و لینک سایت خارجی با دقت بالا زیاد هست . )
    اگه تجربه ی کار با سرورها را در این حد دارید، خیلی خوشحال می شم اگه توضیحات تکمیلی رو اضافه بفرمایید.

بنده هم یه تاپیک نظر خواهی و اطلاعات عمومی باز کردم خودم تا حدی اطلاعات دارم ولی خب هیچ فردی کامل نیست

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

سلام .

تشکر میکنم .
    بله ، تمامی عرایض بنده در راستای اطلاعاتی هستش که در سایتهای معتبر وجود دارد . قطعاً بنده نمیتونم غیر از این صحبت کنم . درستش هم فکر میکنم همین باشد .
    مجدد تشکر میکنم . عرض بنده هم همین بود که انالیز یک کیس نباید در حد یک پردازنده باشه . پردازنده با یک کانفیگ نامناسب میتونه باعث بطلان سرمایه بشه .
    چون در تایتل مشخص نشده کلاینت ها کارشون چی هستش ( گیمینگ ، فایل سرور ، پراسسینگ ، براوزینگ و ... ) ، به همین دلیل نمیشه رید رو مشخص کرد .

ببینید رید هر کدوم استفاده خاص خودش رو داره . در سیستمهایی که دیتا پراتکشن اهمینت نداره ، قطعا رید 0 استفاده نمیشه ، در سیستمهایی که رایت پرفورمنس مهم نیست ، راید 5EE استفاده نمیشه و ... !
    پس باید ببینیم مورد ما چی هستش . من نمیتونم همین طوری روی هوا عرض کنم که رید رو 10 ببندید همه چی عالیه ! ، قطعا ما باید در این بحث از حداقل قطعات حداکثر استفاده رو ببریم تا بتونیم توی بیزینسمون موفق باشیم .
    قطعا لازم نیست من اینجا از تاخیر در خواندن و نرخ انتقال صحبت کنم .
    اما خب مستحضر باشید که الان رم های 2000MHZ وارد بازار شدند و تکنولوژی رو به پیشرفت ..

اما یک بحث میکنم در این مورد تا کمکی باشه و بحث فقط استدلالی نشه ..
    خب شاید برای شما سوال پیش بیاد که 2 تا ماژول 4 گیگ بخرم یا 1 ماژول 8 گیگ ؟
    در هر صورت هر دو نوع انتخاب میتونه خوب باشه ، اما مساله مهم در اورکلاک کردن هستش .
    وقتی اورکلاک شروع میشه ، کنترل ها برخی مواقع اجازه اور کلاک رو نمیدن و این مورد در مورد ماژول های دو طرفه بیشتر اتفاق میافته . در ایتدا ماژول های یک طرفه رو خرید کنید و در ادامه ماژول های دو طرفه به خاطر زمانهایی که در سوئیچینگ تلف میشه قدرت کمتری دارند هرچند گاهاً پیش میاد به دلیل نیاز به ظرفیت بیشتر مجبور به استفاده از این نوع رمها بشوید که اصلاً هم بنده عرض نمیکنم که بد هستند !!

ویرچوال مموری : در مواقعی که با فایل های بزرگ سر و کار دارید این قسمت وارد عمل میشه تا برای تبادلات به رم ( به دلیل کافی نبودن ظرفیت رم ) و با در دست گرفتن قسمتی از هارد ، عمل رید و رایت انجام میگیره . پس لازم نیست برای هر کلاینت N گیگ رم اختصاص بدید تا بتونند فلان فایل لارج رو باز کنند و ...
    سرعت رم : همیشه با افزایش سرعت رم ، دیتا اکسس هم بالا نمیره ، چراکه در این موارد پتانسیل مادربرد و ... هم ملاک هست و فرضاً ممکنه مادربرد کشش نداشته باشه و عامل محدود کننده سرعت شما بشه . پس عوامل رو با بیبینید و پولتون رو بیخود هدر ندهید .
    در مورد گرمای حاصله از پردازنده که در همان لینک مشاهده میشه .
    در مورد هارد دیسک ها هم که در مورد HDD ها با افزایش ضرفیت به دلیل وجود تعداد دیسک های بیشتر ، گرما هم بیشتر هستش که باید کنترل بشه . پس هارد بیشتر گرمای بیشتر بطبع .
    برای کنترل هم میشه از فن های بزرگتر استفاده کرد و اینکه الیاژ خود سرورها هم این گرماها رو طبعاً کنترل خواهد کرد . راه دیگه توکل بر خدا میتونه باشه !
    دوست عزیز ، بنده با توجه به اطلاعاتی که موجود بود ، دوستان رو به چالش کشیدم . قطعا با یک مدل پردازنده بنده نمیتونم اینجا کرس اموزشی راه اندازی کنم و در مورد تک تک مسائل بحث کنم تا رفرنس راه اندازی بشه !
    جسارتاً بنده الان باید ترکیب مشخص کنم ؟ برای چه موردی دقیقاً ؟ با کدوم اطلاعات ؟ بهتره دیدمون رو عوض کنیم ...
    با این نوع سرورها کار کرده ام اما اینکه الان با یک نوع پردازنده بخوام کمکی به شما بکنم ، چیز مطلوبی نخواهد بود و فقط میتونه عمومیت ها رو در بر داشته باشه .

در اخر :
    در کل سری E5 به شدت طی تستی که خودم گرفتم خیلی قوی تر از E3 بوده در عملیات خواندن و نوشتن از رم ( حدود 2 تا 3 برابر ) .
    با توجه به اینکه در E3 رم میتونه تا 1600MHz هم باشه ، ولی در E5 رمهای 1333 مگاهرتزی ، اما میبینیم که سرعتی حدود 2 برابر بیشتر در عملیات رم/پردازنده دارند .
    سری E5 بهتر هست که با 4 ماژول رم کانفیگ بشه برای هر پردازنده تا بهترین قدرت رو داشته باشد .

اطلاعات ناکافی در مورد اینکه دوستان بهتر بتونند به مذاکره بپردازند ممکنه باعث بشه بنده مجدد در این تاپیک شرکت نکنم .

موفق باشید .

19. تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)