نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

پیش فرض پاسخ : توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    سلام

اول از همه فکر میکنم با استارتر مکالمه تلفنی در این مورد رو در حدود 6 ماه پیش داشتم ... اگر اشتباه نکنم ، امیدوارم به یک کانفیگ خوب دست پیدا کرده باشید .

اما من روز اول این تاپیک رو دیدم و خواستم اظهار نظر کنم ، اما خب ترجیح دادم نظرات دوستان گرامی رو بشنوم و استفاده کنم .
    متاسفانه یه چیز که توی ایرانی جماعت هیچ وقت تغییر نمیکنه نظرات غیر تخصصی هستش .
    واقعاً برام جای سوال هست که دوستانی که میفرمایند n تا سرور ، روی چه حسابی این حرف رو میزنند ؟

e5-2620 تنها یک پردازنده نسل سندی بریج هستش . این اصلاً نمیتونه چیزی رو مشخص کنه .
    متاسفانه استارتر هم فقط همین پارت رو فرمودند که خب بدیهی هستش به این نتایج جالب دست پیدا کنند : )

در ادامه ، این مدل از پردازنده دارای 6 هسته و قابلیت پردازش 12 نخ رو در سیستم دارد . فرکانس عملیاتی اون روی 2 گیگاهرتر هست که در حالت اور کلاک به 2.5 هم میرسه .
    خب ، در ادامه باید عرض کنم این پردازنده روی رم های 1333 مگاهرتزی کار میکنه و خب این خیلی چیزها رو عوض میکنه .
    اما در کل وقتی که همچین سوالی مطرح میشه ، خوب هستش که شما از تعداد هارد دیسک ها ، ظرفیت ، دیتا ریت ، تعداد استوک رم ، ظرفیت هر کدام ، نوع کیس و مادربرد ، شبکه ، bw ، پورت و ... اطلاعات دقیقی بفرمایید .
    مثلاً در شرایط مشابه یک رید سخت افزاری یا نرم افزاری میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه .
    مقدار برق مصرفی و گرمای تولید شده هم در این موارد خیلی مهم هستش و باید مد نظر قرار بگیره .

امیدوارم ثمره بحث دوستان ، افزایش اطلاعات باشه تا انتقال حدثیات

موفق باشید
    دوست من، 90 % فرمایشات شما می شه گفت ترجمه ی یه جدول بود
    http://ark.intel.com/products/64594/...-QPI?q=e5-2620
    شما مواردی رو باز کردید که هر کدام باید جدا بحث بشه !
    raid سخت افزاری به کررات مشاهده شده ، از سرور بدون raid بدتر عمل کرده ! پس باید مدل سخت افزار raid controller مطرح و در مورد مدل های مختلف بحث بشه
    در مورد ماژول های رم که چند گیگابایتی باشن و بعد از اون نوع رم .
    در مورد جنس مادربورد و کیس و همینطور میزان گرمای تولید شده ی قطعات در مجموع و بررسی اینکه با کدام قطعه می شه کاهشش داد وکدام قطعه باعث افزایش میشه.
    شاید بحث خوبی رو باز کرده باشید ، ولی کدام یک از سوالات رو پاسخ دادید؟
    که چه ترکیبی از سخت افزار بهتره؟
    چه نوعی از raid controller
    چه نوعی از هارد ، با بررسی دقیق I / O و مقایسه اش با سایر هارد دیسک ها ( البته این مورد در نت زیاد بحث شده و لینک سایت خارجی با دقت بالا زیاد هست . )
    اگه تجربه ی کار با سرورها را در این حد دارید، خیلی خوشحال می شم اگه توضیحات تکمیلی رو اضافه بفرمایید.

2. تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)