سلام دوستان Dual Intel Xeon E5-2620 چند تا سررو رو میتونه میزبانی کنه؟
سلام دوستان Dual Intel Xeon E5-2620 چند تا سررو رو میتونه میزبانی کنه؟
رمتون چنده؟
از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
www.interhost.ir
هاست 500 مگابیت 3 تومان===هاست 1 گیگ 6 تومان
هاست 5 گیگ 10 تومان
ادد کنید : markazdlhelp@yahoo.com
بسته به کانفیگتون و خب نوع استفاده می تونه بین 40 تا 60 حتی بیشتر هم پشتیبانی کنه!!!! بستگی داره شما چه کیفیتی بخوایدو.... البته سی پی یو های قویی ای هستند و همون طور که گفتم بستگی به کیفیتی که شما می خواید داره اما عدد قاطعی نمیشه گفت مثلا روی همین سی پی یو بین تا 80 هم میشه سرور مجازی ساخت دیگه بستگی به هارد سرور هم داره و همینطور نوع رم و مارکاشون عدد دقیق نمیشه گفت این اعدادم از لحاظ سی پی یو عرض کردم ولی برای ساختن این همه بیشتر از 1 هارد لازم دارید و خب نکات زیادیه که توی تعداد سرورای قابل ساخت دست دارن
ولی 253 تا نمیشه!!!!!!!!!
موفق باشید
ویرایش توسط fasterhost : July 13th, 2013 در ساعت 23:46
(با دید مثبت) یعنی اگه مشخصات دیگه هم خوب باشه (رم ، هارد و...) ، و کانفیگ هم درست بشه و.... میتونید 40 تا سرور رو با کیفیت استاندارد و عالی ، یا هم 60 - 70 تا رو با کیفیت غیر استاندارد و "متوسط" میزبانی کنید.
مشخصات سرور اصلی :
Cpu:Dual Intel Xeon E5-2620
Ram: 8*8 GB DDR3 1333ECC
H.D.D: 4*2TB WD Black+2*180GB SSD
مشخصات سرور اصلی همینه
هاردها سری اینترپرایز نیستند ولی از اونجایی که 4 تا هارد دارید مشکلی پیش نمیاد
50 تا میشه با کیفیت معمولی بیارید بالا اگه به هاردها فشار نیارید
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
پس با این وجود 100 تا سرور مجازی رو میتونم روش با کیفیت عالی نگه داری کنم دیگه!
با این هارد ها نه 100 تا سرور با کیفیت عالی نمیشه واسه 100 تا سرور باید حداقل هاردها اینترپرایل باشند
اگر sas باشند بهتره ولی خب از لحاض شدنی بله 100 تا سرور میشه روش بالا اورد همونطور که
گفتم به کیفیتی که شما می خواید بستگی داره اما 100 تا سرور روی این هارد ها فشار میاره و این مدل هارد فکر کنم کم بیاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)