نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

پیش فرض پاسخ : توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟

سلام .
    الان پردازنده ها L5520 هست با قیمت بسیار مناسب که اگر چند سرور با پردازنده Dual L5520 داشته باشید بازده 2 تا 3 برابر نسبت به Dual E5-2620 خواهد داشت.
    دوست عزیز من عملاً نمیدونم منشاء تفکر شما و یا ادله شما برای این موضوع چی میتونه باشه ، اما به نظر من کاملاً اشتباه هست .

پردازنده E5-2620 دارای 6 هسته 2 گیگاهرتزی هستش که در اور کلاک به 2.5 گیگاهرتز میرسه همون طور که خودتون فرمودید . اما تفاوت در این هست که با داشتن 4 ترد اضافی نسبت به پردازنده مورد نظر شما ، قابلیت این رو داره که 4 ترد بر ثانیه برای واکشی به پردازنده بفرسته . این مخصوصاً برای سرورها یک برگ برنده محسوب میشه . در سرورهایی که با داشتن چند ده VPS روشن ، و هر کلاینت در حال اجرا به طبع دارای چندین اکتیو پروسس ، انتظار خیلی مهم هست که E5-2620 به نسبت خیلی بهتر عمل میکنه بطبع . ( در حالت دو پردازنده ای ، یه 8 ترد افزایش پیدا میکنه )

در ثانی E5 از سری سندی بریج هست ، من اینجا نمیخوام این نسل از پردازنده ها رو توضیح بدم ، اما چیزی که بدیهی هستش اینکه این سری در دستورات حاوی اولویت بالاتر بهتر عمل میکنند و به همین دلیل باز هم برای سرورها یک پوئن مثبت هستش .

ثالثاً در این پردازنده از اینستراکشن AVX استفاده شده که خب به طبع در برنامه هایی که جدیداً ساخته میشه ، قدرت بیشتری رو به برنامه میده و مثل اینکه ما بخوایم برنامه های 8086 رو با فناوری کنونی مقایسه کنیم !

رابعاً در E5-2620 ما میتونیم از رمهای 1333 مگاهرتزی استفاده کنیم که به طبع از 1066 ها حدود 4گیگابیت بر ثانیه جهت واکشی سریعتر خواهد بود در حالت علمی . همچنین E5-2620 دارای 4 کانال جهت BW هست که در L5520 این مورد روی 3 کانال هستش .

خامساً E5-2620 دارای 16.5 مگابایت حافظه کش هستش که به نسبت L5520 با 9 مگ کش ، دارای قدرتی به مراتب بیشتر هستش .

و در اخر اینکه E5-2620 ذاتاً Safe Execute رو در خودش داره که برای سیستم عمال هایی که روی مود Protected وجود دارند ، باعث کنترل ذاتی خیلی چیزها و دسترسی ها میشه .

در اخر اینکه این یک قیاس مع الفارغ بود .
    داشتن چندین سرور با شرایط بدتر ، نمیتونه یک سرور با شرایط بهتر رو زیر سوال ببره .

برنامه ی خاصی برای فعال کردن و اختصاص Virtual Memory به هر سرور مجازی لازمه؟؟؟
    معمولاً تمپلات برای سیستم عامل های کلاینت ها ساخته میشه که شما میتونید روی تمپلاتتون ، ویرچوال مموری رو که در System Properties وجود داره مقدار دهی مناسب کنید و برنامه ای لازم نیست . گوگل کنید .

اگه از خود میکروتیک استفاده بشه میشه به هر یوزر یه اکانت هم برای مشاهده مصرفش داد؟؟؟
    بله فکر کنم بشه . تا حالا روی VPS این مورد رو خودم انجام ندادم .
    اما میتونید Squid+Mikrotik رو هم انجام بدید . چراکه حداقل یکسری چارت و ... هم دارید در این حالت ( یوزر اینترفیس )
    خب آخه اونطوری هزینه ی کولو بیشتر میشه در ضمن تو سرورهای سوپر میکرو کودوم کیس 2 یونیت خوبه؟؟؟
    دوست عزیز ،
    اگر پول اضافی دارید تا 4 ماه دیگه به دلیل دمای بیش از حد سرور خرج سخت افزار یا مجبور به خارج کردن سرور به دلیل داشتن حرارت بیش از حد از دیتاسنتر بشید ، میتونید هزینه یک یونیت اضافه ( که بدون برق و پهنای باند و ایپی خیلی کمتر از یک یونیت عادی میشه ) رو وارد هزینه هاتون نکنید ...

من در مورد هاردهای دیگه اونقدر اطلاعات ندارم ولی REG$تو سری وسترن دیجیتاله؟؟؟؟
    RE4 ، سهواً REG4 تایپ شد .
    بله در برند وسترن دیجیتال قرار داره .

اگه آی دی یاهو دارید لطف کنید پ.خ کنید تا بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم
    اگر سوال عمومی هست همین جا بفرمایید ممنون میشم .

ویرایش توسط milade : July 18th, 2013 در ساعت 21:31

2. تعداد تشکر ها ازmilade به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

با سلام دوباره

باز هم ازتون ممنونم بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار بنده و دیگر دوستان قرار دادید...

ولی عرض نکردید یه سرور 2 یونیتی خریداری کنیم؟؟؟

واگه رحمت نباشه مشخصات فنی اون کیس رو هم لطف کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    934
    تشکر تشکر شده 
    2,978
    تشکر شده در
    1,865 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    سلام .

دوست عزیز من عملاً نمیدونم منشاء تفکر شما و یا ادله شما برای این موضوع چی میتونه باشه ، اما به نظر من کاملاً اشتباه هست .

پردازنده E5-2620 دارای 6 هسته 2 گیگاهرتزی هستش که در اور کلاک به 2.5 گیگاهرتز میرسه همون طور که خودتون فرمودید . اما تفاوت در این هست که با داشتن 4 ترد اضافی نسبت به پردازنده مورد نظر شما ، قابلیت این رو داره که 4 ترد بر ثانیه برای واکشی به پردازنده بفرسته . این مخصوصاً برای سرورها یک برگ برنده محسوب میشه . در سرورهایی که با داشتن چند ده VPS روشن ، و هر کلاینت در حال اجرا به طبع دارای چندین اکتیو پروسس ، انتظار خیلی مهم هست که E5-2620 به نسبت خیلی بهتر عمل میکنه بطبع . ( در حالت دو پردازنده ای ، یه 8 ترد افزایش پیدا میکنه )

در ثانی E5 از سری سندی بریج هست ، من اینجا نمیخوام این نسل از پردازنده ها رو توضیح بدم ، اما چیزی که بدیهی هستش اینکه این سری در دستورات حاوی اولویت بالاتر بهتر عمل میکنند و به همین دلیل باز هم برای سرورها یک پوئن مثبت هستش .

ثالثاً در این پردازنده از اینستراکشن AVX استفاده شده که خب به طبع در برنامه هایی که جدیداً ساخته میشه ، قدرت بیشتری رو به برنامه میده و مثل اینکه ما بخوایم برنامه های 8086 رو با فناوری کنونی مقایسه کنیم !

رابعاً در E5-2620 ما میتونیم از رمهای 1333 مگاهرتزی استفاده کنیم که به طبع از 1066 ها حدود 4گیگابیت بر ثانیه جهت واکشی سریعتر خواهد بود در حالت علمی . همچنین E5-2620 دارای 4 کانال جهت BW هست که در L5520 این مورد روی 3 کانال هستش .

خامساً E5-2620 دارای 16.5 مگابایت حافظه کش هستش که به نسبت L5520 با 9 مگ کش ، دارای قدرتی به مراتب بیشتر هستش .

و در اخر اینکه E5-2620 ذاتاً Safe Execute رو در خودش داره که برای سیستم عمال هایی که روی مود Protected وجود دارند ، باعث کنترل ذاتی خیلی چیزها و دسترسی ها میشه .

در اخر اینکه این یک قیاس مع الفارغ بود .
    داشتن چندین سرور با شرایط بدتر ، نمیتونه یک سرور با شرایط بهتر رو زیر سوال ببره .

معمولاً تمپلات برای سیستم عامل های کلاینت ها ساخته میشه که شما میتونید روی تمپلاتتون ، ویرچوال مموری رو که در System Properties وجود داره مقدار دهی مناسب کنید و برنامه ای لازم نیست . گوگل کنید .

بله فکر کنم بشه . تا حالا روی VPS این مورد رو خودم انجام ندادم .
    اما میتونید Squid+Mikrotik رو هم انجام بدید . چراکه حداقل یکسری چارت و ... هم دارید در این حالت ( یوزر اینترفیس )

دوست عزیز ،
    اگر پول اضافی دارید تا 4 ماه دیگه به دلیل دمای بیش از حد سرور خرج سخت افزار یا مجبور به خارج کردن سرور به دلیل داشتن حرارت بیش از حد از دیتاسنتر بشید ، میتونید هزینه یک یونیت اضافه ( که بدون برق و پهنای باند و ایپی خیلی کمتر از یک یونیت عادی میشه ) رو وارد هزینه هاتون نکنید ...

RE4 ، سهواً REG4 تایپ شد .
    بله در برند وسترن دیجیتال قرار داره .

اگر سوال عمومی هست همین جا بفرمایید ممنون میشم .

سلام , به به آقای ابراهیم پور , احوال شما؟

کل این مقایسه هاتون بذارید کنار ,
    در مورد قیمت سرورها.
    تقریبا با قیمت یک سرور Dual E5-2620 و 64 یا 96 گیگابایت رم
    میشه یک شاسی C6100 و 4 نود XS23-TY در مجموع 8 هارد WD Black / RE4 1TB و 196 گیگابایت رم و 8 پردازنده تهیه کرد.
    2xIntel Xeon E5-2620 با 8xIntel Xeon L5520 قابل مقایسه هست؟ (بقیه مزایا مثل تعداد هارد و راحتی در Balance سرورها جدا)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)