نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 43 از 73 نخستنخست ... 3339404142434445464753 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط philip_ja نمایش پست ها
    دوست گرامی قصد جسارت ندارم ولی واقعا شما چقدر خوش خیال هستید.
    من چند وقت پیش از یک (ایرانی بی شرف) در استرالیا شکایت کردم و کلی هم با اینترپل و پلیس استرالیا مکاتبه کردم. اونها اصلا ایران را کشور حساب نمی کنند که بخواهند به شکایت ایرانی ها رسیدگی کنند.
    به هرحال موفق باشید.
    اگه وکیل تجربه این کار رو داشته باشه میدونه چطوری شکایت رو طرح و پیگیری کنه تا به نتیجه برسه.

2. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها

در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. .

تو اکانت من امکان بید گذاشتن هست ولی وقتی کار فرما بخواد اکانت رو ببینه با صفحه این اکانت در دسترس نیست روبرو میشه و کلا رایش زده میشه .

5. تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    تو اکانت من امکان بید گذاشتن هست ولی وقتی کار فرما بخواد اکانت رو ببینه با صفحه این اکانت در دسترس نیست روبرو میشه و کلا رایش زده میشه .
    بله دیگه ، اولین چیزی که کارفرما قبل از تصمیم گیری بهش مراجعه میکنه ، پروفایل کاربر هست. وقتی نتونه پروفایل رو ببینه امکان اینکه اون کاربر رو انتخاب کنه تقریباً صفره.

7. تعداد تشکر ها ازkaraoke به دلیل پست مفید

عضو جدید NOjAN آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    51
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    20 پست

دوستان خواستم بپرسم خبر جدیدی در رابطه با این مشکل ندارین؟ من پریروز خواستم چند دلاری به حسابم واریز کنم, موفق نشدم. برداشت از حساب که بماند!!
    راستش من مثل اکثریت شما پول تو حسابم گیر نکرده و می خوام کارم رو تازه شروع کنم. تو این چند روزه هم با بخش پشتیبانیشون صحبت کردم در مورد مشکلی مثل نشون ندادن پرچم ایران کنار اسمم و عدم امکان واریز وجه و .. که استناد می کنن به یه خبر داخلی خودشون که مربوط به سال 2011 می شه که گویا این سایت مسدود شده بوده.

در کل جوابهایی که من ازشون گرفتم اینا بوده:

Thank you for getting back to us.

The Iranian government has blacklisted Freelancer.com. This may be the reason why your flag is not posted on your user profile. This is true for all Iranian users who has an active user account. Please check the following link for more information:

Freelancer.com Blacklisted by Iranian Authorities Amid Growing Popularity Among Professionals -- SYDNEY, Dec. 13, 2011 /PRNewswire/ --

Even if we would be glad to have you as one of our users, we're sorry but we could not provide any resolution to any of your inquiries (deposit/payment concerns, etc.) at this point.

در جواب گفتم:

Well, date of this news is in 2011! At the moment there is no restrictions to access freelancer.com from iran.
    Iran and Australia don't have any problems and their embassies are working together.. so the whole situation here seems vague to me.

با توجه به این که شدنی نیست این 40 صفحه قبلی رو بخونم, خواستم ازتون بپرسم شرایط به چه صورته؟ به عنوان یه ایرانی دور این سایت رو خط بکشیم؟ من دبی آشنا دارم, به نظرتون با مدارک اونجا و یه vps از داخل امارات می تونم فعالیت کنم؟ یا حتما باید مدرک شناساییم هم صادره از امارات باشه؟

ممنون می شم یه راهنمایی دوستانه بکنین در این مورد, که اگر شدنی نیست بچسبیم با همین تعرفه های بخور نمیر مملکت خودمون کار کنیم.

9. تعداد تشکر ها از NOjAN به دلیل پست مفید

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NOjAN نمایش پست ها
    دوستان خواستم بپرسم خبر جدیدی در رابطه با این مشکل ندارین؟ من پریروز خواستم چند دلاری به حسابم واریز کنم, موفق نشدم. برداشت از حساب که بماند!!
    راستش من مثل اکثریت شما پول تو حسابم گیر نکرده و می خوام کارم رو تازه شروع کنم. تو این چند روزه هم با بخش پشتیبانیشون صحبت کردم در مورد مشکلی مثل نشون ندادن پرچم ایران کنار اسمم و عدم امکان واریز وجه و .. که استناد می کنن به یه خبر داخلی خودشون که مربوط به سال 2011 می شه که گویا این سایت مسدود شده بوده.

در کل جوابهایی که من ازشون گرفتم اینا بوده:

Thank you for getting back to us.

The Iranian government has blacklisted Freelancer.com. This may be the reason why your flag is not posted on your user profile. This is true for all Iranian users who has an active user account. Please check the following link for more information:

Freelancer.com Blacklisted by Iranian Authorities Amid Growing Popularity Among Professionals -- SYDNEY, Dec. 13, 2011 /PRNewswire/ --

Even if we would be glad to have you as one of our users, we're sorry but we could not provide any resolution to any of your inquiries (deposit/payment concerns, etc.) at this point.

در جواب گفتم:

Well, date of this news is in 2011! At the moment there is no restrictions to access freelancer.com from iran.
    Iran and Australia don't have any problems and their embassies are working together.. so the whole situation here seems vague to me.

با توجه به این که شدنی نیست این 40 صفحه قبلی رو بخونم, خواستم ازتون بپرسم شرایط به چه صورته؟ به عنوان یه ایرانی دور این سایت رو خط بکشیم؟ من دبی آشنا دارم, به نظرتون با مدارک اونجا و یه vps از داخل امارات می تونم فعالیت کنم؟ یا حتما باید مدرک شناساییم هم صادره از امارات باشه؟

ممنون می شم یه راهنمایی دوستانه بکنین در این مورد, که اگر شدنی نیست بچسبیم با همین تعرفه های بخور نمیر مملکت خودمون کار کنیم.
    متاسفانه الان دوستی سراغ دارم که سه هفته هست مدارکشو که کلا پاسپورت از امارات ( اقامت اونجا ) هست رو فرستاده و هیچ خبری نیست !!!
    ولی خوب اسمش ایرانیه دیگه :دی
    تا الان به این نتیجه رسیدیم برای اکانت ایشون که کلا با ایرانی به طرز فوقالعاده شدیدی مشکل دارن تا این حد که با توجه به متنی که برای شما ارسال کردند دست به گریبان دروغ هم شده اند برای پاسخ دادن به شما ( اینکه ایران سایت ما رو بلاک کرده ) ایران خیلی سایتها رو بلاک میکنه اما دلیل نمیشه اون سایتها هم بلاک کنند ! بنابراین این نفرت شدیدی که از ایرانی ها دارن/پیدا کردن واقعا جای تعجب داره.
    ی موضوع تا حدی مرتبط : تا همین یکی دو ماه پیش ی عده میرفتن مالزی و ... بعد قاچاقی با قایق و کشتی های کوچیک میرفتن ساحل استرالیا و رجوع میکردن به سفارت و ارگانهای دولتی و تا سه ماه الی ... ماه در کمپ مهاجرین قرار میگرفتن - صبحانه ناهار شام جلوت میزاشتن و حتی حقوق هم داشتی و بعد به کلاس زبان میفرستادن و ... ( بگذریم )
    اما الان رسما اعلام کردند هیچ ایرانی رو نمیپذیرن و دیپورت میکنن ایران ! حالا شما دیگه تصور کن داستان چیه !
    تمام این مشکلات در این چند سال اخیر رخ داده - این همه نفرت و تحریم ..... از ایرانی ها
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

11. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

الان فریلنسر برای رفع لیمیت و وریفای کردن اکانت ، چه مدارکی میخواد دقیقاً؟
    ویرایش توسط karaoke : July 19th, 2013 در ساعت 08:38

13. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    الان فریلنسر برای رفع لیمیت و وریفای کردن اکانت ، چه مدارکی میخواد دقیقاً؟
    مدرک شناسایی
    قبض تلفن/آب/برق ... برای اثبات نشانی محل سکونت
    یه عکس از خودت که مدرک شناساییت دستته و یه کد مخصوص رو روی یه برگه نشون میدی.

ولی چون از ایرانی حتی جوابتم نمیدن چه برسه به وریفای شدن.

15. تعداد تشکر ها ازrabolf به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

مرسی.
    اگه مدارک رو بشه جور کرد و کشور اکانت رو عوض کرد چی؟
    مدرک شناسایی که باید باهاش عکس گرفت چی میتونه باشه؟ گواهینامه بین المللی قبوله؟ آیا با پاسپورت ایرانی هم مشکل دارن؟
    ویرایش توسط karaoke : July 19th, 2013 در ساعت 12:18

17. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

وقتی لیمیت میشی کشور رو نمیتونی عوض کنی
    جوابت رو هم نمیدن

19. تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

آقا من همین الآن هر چی پول تو اکانت فری لنسرم داشتم تی شرت خریدم! میخوام تی شرت ها رو ببرم بازار ببینم ازم نمیخرن؟؟!!!!
    Buy Freelancer.com T-shirt shipped anywhere in the world! on sale for $14.98 at Freemarket.com

21. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

صفحه 43 از 73 نخستنخست ... 3339404142434445464753 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)