دوستان خواستم بپرسم خبر جدیدی در رابطه با این مشکل ندارین؟ من پریروز خواستم چند دلاری به حسابم واریز کنم, موفق نشدم. برداشت از حساب که بماند!!
راستش من مثل اکثریت شما پول تو حسابم گیر نکرده و می خوام کارم رو تازه شروع کنم. تو این چند روزه هم با بخش پشتیبانیشون صحبت کردم در مورد مشکلی مثل نشون ندادن پرچم ایران کنار اسمم و عدم امکان واریز وجه و .. که استناد می کنن به یه خبر داخلی خودشون که مربوط به سال 2011 می شه که گویا این سایت مسدود شده بوده.
در کل جوابهایی که من ازشون گرفتم اینا بوده:
Thank you for getting back to us.
The Iranian government has blacklisted Freelancer.com. This may be the reason why your flag is not posted on your user profile. This is true for all Iranian users who has an active user account. Please check the following link for more information:
Freelancer.com Blacklisted by Iranian Authorities Amid Growing Popularity Among Professionals -- SYDNEY, Dec. 13, 2011 /PRNewswire/ --
Even if we would be glad to have you as one of our users, we're sorry but we could not provide any resolution to any of your inquiries (deposit/payment concerns, etc.) at this point.
در جواب گفتم:
Well, date of this news is in 2011! At the moment there is no restrictions to access freelancer.com from iran.
Iran and Australia don't have any problems and their embassies are working together.. so the whole situation here seems vague to me.
با توجه به این که شدنی نیست این 40 صفحه قبلی رو بخونم, خواستم ازتون بپرسم شرایط به چه صورته؟ به عنوان یه ایرانی دور این سایت رو خط بکشیم؟ من دبی آشنا دارم, به نظرتون با مدارک اونجا و یه vps از داخل امارات می تونم فعالیت کنم؟ یا حتما باید مدرک شناساییم هم صادره از امارات باشه؟
ممنون می شم یه راهنمایی دوستانه بکنین در این مورد, که اگر شدنی نیست بچسبیم با همین تعرفه های بخور نمیر مملکت خودمون کار کنیم.