نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 41 از 73 نخستنخست ... 3137383940414243444551 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

شخصی به نام Mandy ، زیر پست من در سایتی که معرفی کردم جواب داده و خودش رو کارمند فری لنسر معرفی کرده و ادعا کرده که مشکل رو میتونه پیگیری کنه. من هم ازش خواستم که اگه واقعاً راست میگه و صداقت داره ، موضوع رو رسیدگی کنه و در همین سایت دلیلش رو توضیح بده تا همه بتونن ببینند. Ticket ID رو هم بهش دادم. ببینیم چی جواب میده در نهایت.

خواهشم از دوستان دیگه هم اینه که منفعل نباشند و حداقل یک Review بد و منفی در اینجا http://www.sitejabber.com/reviews/www.freelancer.com برای سایت فریلنسر بگذارند و فشار رو روشون زیاد کنند تا بلکه کسی صدای ما رو بشنوه و مجبور بشه که جواب قانع کننده بده. مطمئن باشید از اینکه هیچ کاری نکنید خیلی بهتره . گذاشتن review در این سایت هم زیاد وقتتون رو نمیگیره. فقط لطفاً حرفی از ایران و ایرانی به میون نیارید و فقط خیلی محکم و قاطع خواستار رسیدگی موضوع و گرفتن حق قانونی خوتون باشید.

ممنون

2. تعداد تشکر ها ازkaraoke به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    شخصی به نام Mandy ، زیر پست من در سایتی که معرفی کردم جواب داده و خودش رو کارمند فری لنسر معرفی کرده و ادعا کرده که مشکل رو میتونه پیگیری کنه. من هم ازش خواستم که اگه واقعاً راست میگه و صداقت داره ، موضوع رو رسیدگی کنه و در همین سایت دلیلش رو توضیح بده تا همه بتونن ببینند. Ticket ID رو هم بهش دادم. ببینیم چی جواب میده در نهایت.

خواهشم از دوستان دیگه هم اینه که منفعل نباشند و حداقل یک Review بد و منفی در اینجا Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber برای سایت فریلنسر بگذارند و فشار رو روشون زیاد کنند تا بلکه کسی صدای ما رو بشنوه و مجبور بشه که جواب قانع کننده بده. مطمئن باشید از اینکه هیچ کاری نکنید خیلی بهتره . گذاشتن review در این سایت هم زیاد وقتتون رو نمیگیره. فقط لطفاً حرفی از ایران و ایرانی به میون نیارید و فقط خیلی محکم و قاطع خواستار رسیدگی موضوع و گرفتن حق قانونی خوتون باشید.

ممنون

به نظر بنده اون یک اکانت fake هست که زیر تمامی پستهای مربوط به فریلنسر پیام می زاره و هیچ کار دیگه ای جز کپی و پیست کردن ندارد . زیر پست بنده هم جواب گذاشته ولی امیدی به اون نیست !

5. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید Tehranshahr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    به نظر بنده اون یک اکانت fake هست که زیر تمامی پستهای مربوط به فریلنسر پیام می زاره و هیچ کار دیگه ای جز کپی و پیست کردن ندارد . زیر پست بنده هم جواب گذاشته ولی امیدی به اون نیست !
    فیک نیست من یکبار میل زدم به یکیشون جواب داد اما کار خاصی هم نکرد، اینا از همون کارمندای معمولی ساپورتن و هیچ کارن.

7. تعداد تشکر ها از Tehranshahr به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

قرار نیست کسی که اونجا میاد از طرف فری لنسر کامنت میگذاره کاری بکنه و کسی هم انتظار نداره که مثلاً مت بری بیاد اونجا جواب بده. هدف از نوشتن review و طرح مسئله در سایت هایی مثل sitejabber.com اینه که فریلنسر به نوعی تحت فشار قرار بگیره و به طور کلی به مشکلات رسیدگی کنه یا حداقل تو دله ***ی هایی که داره میکنه دست و پاشو جمع کنه و تو رفتارش نسبت به کاربرها تجدید نظر کنه و کمی مسئولیت پذیر و پاسخگو باشه.

9. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

هفت نفر در پاسخ سوال نظرسنجی گفتن اگر وکیلی بشه پیدا کرد که هزینه را به شرط برنده شدن بگیره حاضرند اقدام کنند. یکی از این هفت نفر من هستم. بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنند تا صحبت کنیم و به یک توافقی برای قدم اول برسیم. مثلا با وکیلی که یکی از دوستان معرفی کرده بود تماس بگیریم.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

11. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    هفت نفر در پاسخ سوال نظرسنجی گفتن اگر وکیلی بشه پیدا کرد که هزینه را به شرط برنده شدن بگیره حاضرند اقدام کنند. یکی از این هفت نفر من هستم. بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنند تا صحبت کنیم و به یک توافقی برای قدم اول برسیم. مثلا با وکیلی که یکی از دوستان معرفی کرده بود تماس بگیریم.
    هزینه وکیل چقدر هست ؟
    اگر چند هزار دلار باشه دستمزد بگیرند ، به نظر شما صرف میکنه ؟

13. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

سلام
    من هم حدود 360 دلار توی فریلنسر دارم، حاضرم تا نصف مبلغ رو بدم تا بقیش بدستم برسه. متاسفانه امکان وقت گذاشتن هم برام وجود نداره.

15. تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    هزینه وکیل چقدر هست ؟
    اگر چند هزار دلار باشه دستمزد بگیرند ، به نظر شما صرف میکنه ؟
    تا نپرسیم که نمی فهمیم! بعد هم قراره که یک دعوا طرح بشه و یک شکایت گروهی بشه که در اون صورت هزینه سرشکن میشه بین چند نفر. یک نکته دیگه هم اینه که اوایل در عین لیمیت بودن حساب شما امکان گرفتن پروژه داشتی اما الان مدتیه که این امکان وجود نداره. با این حساب ممکنه وکیل بتونه خسارت هم بزاره گردن فری لنسر که میتونه شامل هزینه های دعوا هم بشه.

در هر حال تا نپرسیم نمی دونیم هزینه چقدره و احتمال گرفتن خسارت وجود داره یا نه.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

17. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

ببخشید شما فرمودید یکی از دوستان وکیل معرفی کرده بودند؟
    میشه مشخصاتشون رو بدید؟

با تشکر

19. تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    تا نپرسیم که نمی فهمیم! بعد هم قراره که یک دعوا طرح بشه و یک شکایت گروهی بشه که در اون صورت هزینه سرشکن میشه بین چند نفر. یک نکته دیگه هم اینه که اوایل در عین لیمیت بودن حساب شما امکان گرفتن پروژه داشتی اما الان مدتیه که این امکان وجود نداره. با این حساب ممکنه وکیل بتونه خسارت هم بزاره گردن فری لنسر که میتونه شامل هزینه های دعوا هم بشه.

در هر حال تا نپرسیم نمی دونیم هزینه چقدره و احتمال گرفتن خسارت وجود داره یا نه.
    در هر حال به نظرم اگر بتونیم جواب بگیریم خیلی گزینه مناسبی هست . من 218 دلار اونجا از دست دادم . اگر با نصف این هزینه بشه این کار رو انجام داد ، اعلام آمادگی می کنم .
    به چه تعداد کاربر نیاز هست و از دست بنده چه کاری بر میاد ؟
    ویرایش توسط onlymaj : July 3rd, 2013 در ساعت 13:26

21. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

صفحه 41 از 73 نخستنخست ... 3137383940414243444551 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)