بله.متاسفانه یک هاستی داشتم روی iweb بود.از parsdev یک vps گرفتم گفتم خودتون فایلها رو انتقال بدید. اتفاقا هر دو تا سی پنل بود.اما نمیدونم چرا هر کاری میکردیم نه بک اپ میگرفت.نه حتی فایلها رو زیپ میکرد.متاسفانه شرکتش هم مشهوره کمی اما پشتیبانیشون واقعا افتضاح بود و جواب نمیدادند که اسمش رو نمیگم... همون وقتی بود که گفتم سایت رو گرفتم دستم و بهش رسیدم حدود 7 ماه پیش بود.بالاخره با parsdev تماس گرفتم بهم گفتند کاری نمیشه کرد مگر اینکه دانلود کنیم براتون و آپلود.7 ماه پیشم خودتون میدونید دیگه سرعت نت اید ی اس ال چه قدر گرون بود .مثل الان نیست 512 بشه آب نبات! خلاصه تا 3 شب بیدار موندن و با googletalk هم پشتیبانی میکردند و بالاخره فایلها رو انتقال دادند که همینجا ازشون تشکر میکنم.درسته 2 ماه بیشتر رو سرورشون نبودم اما وقتی یک هاستینگ اینطور برخورد و پشتیبانی میکنه واقعا ادم تو ذهنش تصویر خوب و خاطره خوبی میمونه و مطمعن باشید خیلی زود هم پیشرفت میکنه..
در ضمن هم parsdev و هم p30world هر دو تا تو رشت هستندو دفتر دارند و 20 دقیقه بیشتر از شهر ما فاصله ندارند.برای همین راحت هستم باهاشون.گرچه فرقی هم نداره. پشتیبانی یک شرکت خوب باشه همه تعریفش رو میکنند.دیگه چون داره تبلیغ میشه ادامه نمیدم