100 درصد موافقم.. آدمها خودشون رو خوب نشون میدن.نمونش رفیق جونجونی خیلیهاتون وبرنگ!! که آخرش چند رنگ شد.بشینید گرون بدید...به امید ایرانی با هاستینگی بهتر![]()
100 درصد موافقم.. آدمها خودشون رو خوب نشون میدن.نمونش رفیق جونجونی خیلیهاتون وبرنگ!! که آخرش چند رنگ شد.بشینید گرون بدید...به امید ایرانی با هاستینگی بهتر![]()
به نظر من ايشون نمونه يک فعاليت ارزون، بدون حساب کتاب و غير قابل اعتماد بودند که افرادی که مثل شما به شماره ها و آدرس های غير معتبر اعتماد ميکردند و به قلدری خودشون مينازيدند نتيجش رو ديدند!
(البته من دوست نداشتم اسمی از کسی برده بشه ولی حالا که برده شد بايد روشن شد>)
من از شما که اينقدر دوست داری طرفدار ارزون فروشی باشی يک سوال دارم !
اگر برای شما که دنبال يک هاست ارزون هستی و از فروشنده فقط يک شماره موبايل ايرانسل داری روزی همون مشکل پيش بياد و اون موبايل خاموش بشه و جواب نده و سرور سايت هاتون هم پايين باشه شما چی کار ميکنی و دستت به کجا بنده ؟
جواب اين سوال رو بديد تا بعد بريم سراغ بقيه مسائل و خیلی خوبه که به جای دعوا و کلی گویی بشينيم رو جزئيات بحث کنيم تا شايد اگر ما هم اشتباه ميکنيم متنبه بشيم!
منتظر جواب سوال هستم!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
ارزان فروش کجاست برادر؟ من اصلا تو کار هاست نمیرم.چون اخرش هم دردسر هست هم بدنامی..درآمد خودمون به قدری هست که هیچ وقت تو کار هاست نمیرم.دقت کنی امضام نمایندگی فروش هایت مشهد تیم که آن هم ارزون نیست و گرون هم هست.
حرف من در جواب دوستمون بود که 100 مگابایت قیمتش 65000 تومان با این پشتیبانیک ه تعریف کردند خیلی زیاده.خودتون هم قبول کنید 100 مگابایت 65 تومان واقعا زیاده..میتونستن از شرکتهای معتبرتر بخرند خیلی ارزانتر.وگرنه خودم از مخالفهای شدید قیمت ارزان و حتی اسپانسری هستم که اگر تاپیکهای قبلی من رو ببینید میبینید که از اسپانسری و قیمت ارزان انتقاد هم کردم. اما هر چیزی قیمتی داره و بالاتر از آن حرام هست. شاید اگر 500 مگابایت رو میخرید 65 تومان درست بود اما 100 مگابایت چیزی نیست که به این قیمت بدند.
در ضمن اینطوری که ایشون تعریف کردند واقعا پشتیبانی درستی نداشته که بعد 15 ساعت تازه سایت ایشون رو راه بندازند.اگر مشکل سرور بود حق داشتند اما همانطور که گفتند فقط سایت ایشون بوده و پشتیبانی معضف هست زود ایراد رو برطرف کنه..
گرچه من بیشتر پشتیبانی ها رو دیدم تا 3 شب هم بیدار هستند. نمونش parsdev که کار من رو ساعت 3.5 شب هم راه انداخته بود.پشتیبانی یعنی این. نه کسی که هاستش رو کرده مغازه.صبح هاستش باز میشه شب میبنده!
من نه شما انصاف بده.100 مگابایت 65000 تومان ارزش داره؟ ان هم با این طرز پشتیبانی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)