سلام.
هیچ دفاعی نمی کنم، کاری هم به کسی ندارم.
ولی من 3 سال هست دارم با عرب ها کار می کنم، مهمترین نکته ای که ازشون دیدم، ****** معرفت ****** هست که اکثرشون دارند و پول خوبی هست که میدن و اذیتی هست که ** نمی کنند **
نمونه:
یکی از مشتری های خودم که در امارات و در شرکت خودش سرورش رو براش بستم و راه اندازی کردم (با هزینه های کزایی که اگر بعضی کاربر های این انجمن بشنوند، تا 1 هفته باید قرض زیر زبونی بخورند) سرورش دچار مشکل شد، ساعت 1:30 شب بود !
سیستم Monitoring ای که روی سرور نصب کرده بودم برای من Alert فرستاد روی تلفن همراهم و من خودمو به کامپیوتر رسوندم و مشکل رو برطرف کردم.
صبح ساعت 9 دقیق ! مشتری ** عرب ** به من زنگ زد و گفت ببشخید، امیدوارم بد موقع زنگ نزده باشم، دیشب داشتم با سرور کار می کردم که بی دلیل فلان برنامه hang کرد و من دیگه نتونستم کار کنم ولی یک ساعت بعد درست شد.
گفتم خوب چرا تماس نگرفتید با من ؟ عرض کردم که پشتیبانی 24 ساعته هست.
جواب داد "هیچ انسانی 24 ساعته بیدار نیست و شب وقت خواب و استراحت هست و من مزاحم نشدم"
ایشون به پول ایران فقط 8.5 میلیون تومن به من داده برای یک سال که به صورت remote یک دونه سرورشون رو پشتیبانی کنم ....!!
حالا 100 نفر بیان بگن عرب ها بد ... شخصیتی که این مشتریان عرب من دارند، خیلی از مشتری های ایرانی مقیم امارات من ندارند و همیشه مثل طلبکارا زنگ می زنند و میگن "دادا ؟؟؟ شما که گفتی مشکلی پیش نمیاد و همه چی ردیفه ؟؟؟ چطوریاس که سرور ما پوکیده الان ؟؟"
بعد از بررسی میفهمیم که مثلاً مشکل از طرف کارمند شرکتشون بوده که پاش خورده به سیم شبکه ای که خودشون کشیده بودند و از سرور قطع شده !!! و وقتی بهشون میگم موضوع رو، میگه آها ... باشه، خداحافظ !
تشکر ای چیزی ؟؟ 10000 جور هم چک و چونه با من زده سر قیمت و آخرش هم ....! و به همین دلیل دیگه مشتری ایرانی تو امارات قبول نمی کنم
با تشکر.