نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: تجربه خريد هاست 65000 تومني

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني

وقتی میگم تحقیق کنید بعد حرف بزنید آنوقت.اینی که دارید میگید مال چند ماه پیشه عزیز؟یک نگاهی کن بعد.آنموقع سایت دست من نبوده اصلا.دست سینا بوده که هنوزم یکی از مدیرای ما هست.رتبه سایت و ... رو ببین الان رو ببین.آنموقع اصلا من با سایت و.. کاری نداشتم و تفریحی سر میزدن سایت و 3 نفر از مدیرام که الان 2 نفرشون اصلا یگه نمیان سایت رو میگردنودند که وقتی من برگشتم سرو سامانش دادم و الان 4 تا هاست و سرور داریم از کشورهای مختلف.حتی برای همین مشکل فایلهامونو رو جای دیگر هست و رو سایت اصلی اصلا فایلی نداریم تا اگر مشکلی پیش امد راحت در کمتر از یک روز انتقال بدیم.حتی اگر هک هم کنند کمتر از 10 دقیقه برش میگردونیم چون یک بک آپ دیتابیس کافیشه.
    200 مگابایت ترافیک ان زمان الان شده 20 ترابایت پهنای باند ماهانه..
    به حمدالا درامدش هم اینقدر بالا رفته که همونطور که گفتم سرور 24 ساعت بخوابه فرداییش عوضش میکنیم.و شده یکی از منبع های درامد اصلی ما. اگر بازم دقت کنی میبینی این delta هم دست سینا بوده و وقتی من امدم به جاش امضام رو کردم نمایندگی فروش مشهد تیم و تازه فهمیدند ما کی هستیم.تاپیکها رو چک کنی میفهمی.

اصولا ما ایرانی ها همینطوری هستیم.بدون بررسی تهمت میزنیم و میخواهیم بقیه رو خراب کنیم.شما هم اول تحقیق کن ببین من کی هستم سینا کی هست.مدیران سایت هم میدونن این قضیه رو و حتی سجاد هم نام کاربری قبلی من رو پاک کرد و گفت از یک نام کاربری استفاده کن که این نام کاربری رو انتخاب کردم و از سینا گرفتم و آینکی رو که مال من بود پاک کردند..
    -----------------------------
    روشن شد دوست عزیز؟ تو نیوک کم حرف خراب کنی میشنویم اینجا هم داره میشه مثل آن.بحث اصلی رو بیخیال شدید میخواین یکی رو خراب کنید که اینو همینجا میگم هیچ کسی اینکار ونمیتونه کنه و اجازشم نمیدم که بتونه.این یکی از خصوصیات منه.پس لطفا بچشبید به بحث اصلی چون من بیخیال شدم و جوابم رو دادم و دیگه نمیخواستم بیام این تاپیک حرف بزنم که دیدم اینطوری دارید میگید.

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید as87 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.
    مواظب باشيد مثل ايشون چيلتر نشيد(باز شده الان)
    اميدوارم همه به كتاب نياز داشته باشن
    تبليغات هم هزينه نيست.
    و اينكه من هميشه مي‌خوام به صورت تخصصي كار كنم. نه اينكه به واسطه سايت پربازديدم مشتري گيرم بياد البته احتمال داره اين كار رو بزودي و بصورت ازمايشي انجام بدم

من به عنوان يه دوست خوشحالم كه فروش اينترنتي شما بالا هست و اميدوارم كه شما وظيفه خودتون رو به درستي انجام بديد كه باعث اعتماد مردم به خريد اينترنتي بشه.
    شايد شما به نظر خودتون موفق باشيد اما خيلي خوبه كه خودتون رو با بقيه همكاراتون مقايسه كنيد:
    هنوز براي پيشرفت خيلي كار داريد

يه چيزي هم يادم افتاد مي‌خواستم بگم ربطي به شما و اين تاپيك هم نداره.
    14-15 سال پيش توي ورامين كشاورزاش سوار موتور گازي مي‌شدن (از اين ابي 2زمانه‌ها) الان همون ادما سوار bmw سيصد ميليوني ميشم.
    اين خيلي خوب كه پيشرفت كردن از الاغ سواري به ماشين سواري رسيدن
    اما بحث سر اينه كه بايد يسري اتفاق افتاده باشه.

يه اتفاق افتاد زميني كه متري 1هزار تومن بود شد 40هزار تومن. اي كاش اين اتفاق باعث يسري اتفاقات مثبت ميشد، اما همون ادمي كه چاقو تو جيبش بود امروز با شمشير طرف رو توي دعوا ميزنه خسارتشو ميده.
    مشكل اينجور پيشرفتها اينه كه شما خودتو به bmw نميرسوني فقط bmw رو مياري در حد خودت.

من نمي‌خوام به دوستان كشاورز و وراميني توهين كنم.(اين افراد يه بخش خيلي خيلي كوچيكن كه حتي به شمارش نميان توي جمعيت اون شهر و همينطور افرادي اطراف ورامين هستن كه هنوز دامدار يا كشاورزن و بچه‌هاشون توي بهترين دانشگاه‌هاي usa درس خوندن. درامد يكي از اون افراد هم الان از درامد كل هاستينگهاي محترم بالاتر هست)
    تو از آیین انسانی چه می‌دانی؟
    اگر جان را خدا داده‌ست
    چرا باید تو بستانی؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)