نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
به تمام این ها بحث تحریم و انتقال پول رو هم اضافه کنید و باز هم ببینید که چرا ما باید سعی کنیم در یک فضای دوستانه، با رعایت رقابت و انصاف، با هم به شکل «سندیکایی» «همکاری» «اتحادیه‌ای طور» صحبت کنیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم و ... موقعیت های بسیار خوبی هست در این زمینه که می شه ازشون استفاده کرد.

قبول دارم که ما ایرونی ها کمی در فهم روش کار یک «سندیکا» مشکل داریم (بازم منظور شمای خواننده نیست، منظور منم.) ولی باید سعی کنیم هر این فهم رو بهتر کنیم و به هم کمک کنیم for the greater good.
کارکردهای یک سندیکا یا اتحادیه حرفه‌ای چیه؟
مواردی که به نظر من میرسه از این قراره:
۱. تعیین جدول نرخ مبنا
۲. ارائه نقش داوری در مواردی که دو طرف یک دعوا اتحادیه رو بعنوان حکم قبول کنن
۳. دفاع از حقوق یکی از اعضا در زمانی که حکم و داور دعوا یک سازمان دیگه باشه
۴. بحث و به اجماع رسیدن در مورد حمایت‌های قانونی که صنف برای کار کردن به اونها نیاز داره و نمایندگی کردن این خواسته‌ها در مجامع قانون گذاری اگر نظر اتحادیه پرسیده بشه یا بهش اعتنائی بشه
۵. جمع آوری اطلاعات مفید برای اعضا و اطلاع رسانی

موارد دیگه‌ای هم هست، اما به همین فهرست یک نگاهی بکنیم. چندتاش قابل اجراست؟ پیچیدگی‌های فنی (دشواری تهیه جدول نرخ مبنا)، سیاسی، حقوقی و فرهنگی (موارد ۲ تا ۴) باعث میشه زیاد به امکان‌پذیری این کار امیدوار نباشیم. اگر هم چنین چیزی امکان پذیر باشه خــــــیـــــــلـــــــی کار میبره. کی حاضره و وقتش رو داره پیشقدم بشه؟ تازه استقبالی میشه یا نه (تخطئه، ساز مخالف زدن، یا حداقل بی‌اعتنائی).

من توی همین تاپیک چند بار سعی کردم دوستان رو ترغیب به انجام یک اقدام گروهی بکنم. اما به جائی نرسید -- در مورد مشکلی که افراد رو به شدت متاثر کرده هم رغبتی به اقدام گروهی نشون داده نشد. عده‌ای نظرشون این بود که اصلا جمع شدن ما بعنوان کاربرهای ایرانی ما رو تبدیل به یک سیبل می‌کنه. اما بقیه هم استقبال نکردن.

در هر حال در مورد پیشنهاد شما اگر اقدام مشخصی برای شروع در نظر دارین علاقمند به شنیدن هستم و خودم رو مقید میکنم، در صورت مناسب بودن اقدام، به سهم خودم وقت بگذارم.