نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
سلام دوستان.
خبر دیگه ای نشد؟ من قضیه لیمیت شدن ایرانیا رو به یکی از کارفرماهام گفتم و ازش خواستم از طریق پیپل مستقیم پول رو بهم پرداخت کنه. ایشون هم از پشتیبانی فریلنسر سوال کردن که ایا میشه من توی فریلنسر با یه ایرانی کار کنم و اینکه چرا اینطوری شده و از این حرفها، در جواب این رو شنیدن:

Regarding your second concern, as stated previously by my colleague, the only problem for Iranian users is that their government is currently blocking our site. Once the Iranian government has unblock us rest assured that there would not be any problem.
مثل اینکه این مشکل سراسری ئه. یه چند نفر کلاهبردار پیدا شدن و .... و فری لنسر تعداد زیادی از تراکنش های مالی رو reverse کرده. من باهاشون صحبت کردم و گفتم که این چه وضعیه؟ می فرمایند که طبق ToS ما هیچ مسئولیتی در مقابل پرداخت پول کار شما به شما نداریم.

الان یه کمپین راه افتاده که به دولت استرالیا بگن (فری لنسر استرالیایی ئه) که این کلاه بردار ها رو جمع کنه ...

Freelancer.com Scam – Part I : How $10 cost me $14000 – Among other misgivings and apathy of Freelancer.com Staff | Jumbled Mumbling & Fumbled Rumbling

https://www.facebook.com/pages/Freel...59665087397688

Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber

توی ایالات متحده دیگه کسی سراغشون نمی ره و مردم بیشتر دنبال elance و odesk هستند