نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    دوست عزیز این حرفی که شما می زنی رو من قبول ندارم .

همین الان من یک مشتری از امریکا داشتم که قبلا کار براش انجام داده بودم و یک کار جدید رو پست کرد تو فریلنسر و من هم دعوت کرد که بید بدم

دوستانی دارم از همین ایران که از قبل اکانتشون تائید شده بوده و مشکلی برنخوردن و الان هم دارن کار میکنن

خود من هم دارم کار انجام میدم و این سایت رو من از سال 2008 عضو هستم و شناخت دارم . و هرکسی وبلاگ زد و یکسری مطلب کپی پیست کرد که دلیل نمیشه شما باور کنی این عنوانی که این شخص نوشته سرچ کنی ماله 2010 یکی دیگه دقیقا همین مطلب رو تو سایت دیگه ای نوشته . این وبلاگ اومده کپی پیست کرده که امار بگیره
    بله درسته خیلی ها دارن کار می کنن ولی بعضی ها (some people ) به این مشکل خوردن، تعداد محدود ولی نه چندان کمی. اگر یه نگاهی به آمار وب سایته بکنید می بینید که بیشتر از کشور های شرقی هستند «کارکن» ها. چرا؟ چون برای «کارکن worker» غربی satisfying نیست و حاشیه امنیت کاری نداره.

ضمنا در مورد لینک هایی که پست کردم: این خیلی بدیهی ئه، همیشه ۱ نفر شاکی می شه و ریویو review منفی پست می کنه. بقیه هم دنبال اش می کنن. ریویوی منفی در مورد فری لنسر زیاد هست -- البته که من هم هر شب یه سری پروژه ها رو browse می کنم :-) ولی به دلایل دیگه ای اصولا و کارم هم php نیس.

کلا هدف از پست کردن این جا این بود که با هم همکاری کنیم. الان بیشتر این آسیای جنوب شرقی ها (orientals) یه تیم هستند. به دو نمونه اشاره کنم. من دو تا پروژه رو (به عنوان کارفرما) این جا کار کردم یکیش یک تیم پاکستانی هست که مطمئنم حداقل ۴ نفرند، و تا الان ۱۵۰۰ دلار هم بهشون دادم و شدیدا راضی ام هستم. یکی دیگه یه تیم ویتنامی - بنگلادشی هست که کارهای سری کاری و گرافیک و data entry انجام می ده و کلا staffing company هستند برای خودشون. ما ایروونی ها هم می تونیم «سعی کنیم» تیم باشیم (خوب، رئیس کیه؟) :p

شما ارسال های من رو در این فروم نگاه کنید و با اسم من Shaun Raven / Anoush Ravan / Nasimtech / Webcook / anooshr وب سایت های پی اچ پی فارسی / پونیشا / پارس کدرز رو نگاه کنید ببینید چند بار سعی کردم پروژه رو به جای دادن به دوستان شرقی به ایران ارسال کنم؟ و نشده؟ چرا نشده؟ من به شما به عنوان یک کارفرما عرض می کنم (:دی):

۱. عدم وجود تیم مناسب -- معمولا فرد هست، که مطمئنم هر چقدر هم عالی باشه نمی تونه گرافیک + jQuery + پی اچ پی +‌دیتابیس + سرور و .... رو با هم منیج کنه.

۲. ضعف شدید زبان انگلیسی -- به برای مکالمه. We all can use google translate to even speak German / wir alle können google übersetzen sogar sprechen Deutsch در استفاده از منابع، در مطالعه‌ی درخواست های من، در فهمیدنشون و در اجرا.

۳. عدم رعایت استانداردهای بدیهی انجام پروژه های غربی. استفاده از کدهای منبع باز ولی بدون لایسنس جی پی ال / ال جی پی ال که باعث می شه من نتونم کد رو اینجا بفروشم یا استفاده کنم یا هر چیز.

۴. در مورد نرم افزار :‌ عدم آشنایی با الگوهای توسعه نرم افزار مثل Agile , software development life cycle , project management

۵. ساپورت فوق العاده ضعیف. عدم تعهد به کار. من مسئول به وجود آوردن اعتماد نیستم به عنوان کارفرما. «کارکن» هستش. عدم پاسخگویی دقیق. به عنوان مثال نگاه کنید به این طرف که اسم اش پریانک هستش (پاکستان) و یک تم رو برام نوشته -- نگاه به استایل جواب دادن کنید.

Hi,

Thanks for purchasing XXXX theme.

I have checked your site and it seems you need to make few changes in CSS for header modules.
    So, the associated file is located at "root/themes/XXXXX/css/YYYYResponsive.css".

If you find it difficult to make those changes then send me your FTP details and I will fix this problem.

Regards,
    و معادل ایرانیش:

آقا چی شد؟

نمی یای؟

آقا سه روز گذشت !!!‌کجایی؟
    ۶. شاخ بازی بی خودی. عدم انجام کاری که کارفرما خواسته چرا؟ چون کارفرما «نمی فهمه که اینجوری بهتره». عدم رعایت KISS principle و سخت کردن همه چیز.

این شش مورد از دلایل من بود. کلا دل پری از فری لنسر های ایرانی داشتم گفتم بیام اینجا خالی کنم :-) البته با رعایت تمامی احترام و بزرگواری دوستان که همه استاد هستند و قطع یقین منظور من شما نیستید، نفر سمت راستی شماست!

-----------------------------------------------

به تمام این ها بحث تحریم و انتقال پول رو هم اضافه کنید و باز هم ببینید که چرا ما باید سعی کنیم در یک فضای دوستانه، با رعایت رقابت و انصاف، با هم به شکل «سندیکایی» «همکاری» «اتحادیه‌ای طور» صحبت کنیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم و ... موقعیت های بسیار خوبی هست در این زمینه که می شه ازشون استفاده کرد.

قبول دارم که ما ایرونی ها کمی در فهم روش کار یک «سندیکا» مشکل داریم (بازم منظور شمای خواننده نیست، منظور منم.) ولی باید سعی کنیم هر این فهم رو بهتر کنیم و به هم کمک کنیم for the greater good.

در پایان دوستانی که نقدهای مغرضانه می خوان بنویسن و تخطئه کنن رو یادآوری می کنم به داستان ادب و دولت آقایون. اون هایی هم که می فرمان این تاپیک جای این پست نبود حق کاملا با شماست. ببخشید :-) ولی جای دیگری نیست. و اون‌هایی که فکر می کنن با حساب بانکی یا verification آمریکایی یا اتریشی مشکلشون حل می شون با مسئولیت خودشون می تونن با من تماس کاری کنند.

Back where I belong now,
    Was it just a dream
    Feelings unfold, they will never be sold
    And the secret's safe with me
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

2. تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)