چون محیط کار ایرن بستس اینجوریه و فقط برنامه نویس های ایرانی نیستن که این مشکلات رو دارن، کارفرما ها هم کم و بیش این مشکلات رو دارن. من از وقتی برا خارجی ها کار میکنم واقعاً دارم از کارم لذت میبرم. طرف میگم برام بنویس آ . براش می نویسی آ میگه دستت درد نکنه بیا اینم پولت. حالا یه نقطه هم کنارش بذاری چقدر می گیری؟. حالا اگه ایرانی باشه، نه آقا آ خالی که بدرد نمیخوره یه نقطه هم باید کنارش بذاری، نه بابا تو اینکاره نیستی و الی آخر تا 6 سال بعد هم ازت توقع دارن مفتی کارشون رو انجام بدی.
من خودم چند سال برای یه شرکت کار کردم بعد از عید طرف زنگ زد بد و بیراه گفت و فحش داد که چرا اون برنامه ای که قبل از عید خواستم رو تا قبل از عید آماده نکردی (حالا معلوم نکرد کدوم یکی از 5 تا درخواستش رو منظورش بوده) و پولم رو هم نداد. منم دیگه براش کار نکردم. حالا میگه 20-30 میلیون تومن باید بهم خسارت بدی. منم پشت دستمو داغ کردم دیگه تو ایران کار نکنم.
اکانتم که لیمیت شده به مشتری امریکائیم گفتم اگه میشه پولو بریز به پی پالم، گفت یه مقدار مایل استونی که برات زدم رو فعلاً نمیریزم تا مطمئن شم فریلنسر چیزی ازش کم نمیکنه و باقی رو ریخت. چند رو قبل هم دیدم مبلغ مایل استونی رو که کنسل کرده بودم رو ریخت در صورتی که اصلاً فکرشم نمیکردم مبلغ باقی مونده رو بریزه.