نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
مثل اینکه این مشکل سراسری ئه. یه چند نفر کلاهبردار پیدا شدن و .... و فری لنسر تعداد زیادی از تراکنش های مالی رو reverse کرده. من باهاشون صحبت کردم و گفتم که این چه وضعیه؟ می فرمایند که طبق ToS ما هیچ مسئولیتی در مقابل پرداخت پول کار شما به شما نداریم.

الان یه کمپین راه افتاده که به دولت استرالیا بگن (فری لنسر استرالیایی ئه) که این کلاه بردار ها رو جمع کنه ...

Freelancer.com Scam – Part I : How $10 cost me $14000 – Among other misgivings and apathy of Freelancer.com Staff | Jumbled Mumbling & Fumbled Rumbling

https://www.facebook.com/pages/Freel...59665087397688

Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber

توی ایالات متحده دیگه کسی سراغشون نمی ره و مردم بیشتر دنبال elance و odesk هستند
دوست عزیز این حرفی که شما می زنی رو من قبول ندارم .

همین الان من یک مشتری از امریکا داشتم که قبلا کار براش انجام داده بودم و یک کار جدید رو پست کرد تو فریلنسر و من هم دعوت کرد که بید بدم

دوستانی دارم از همین ایران که از قبل اکانتشون تائید شده بوده و مشکلی برنخوردن و الان هم دارن کار میکنن

خود من هم دارم کار انجام میدم و این سایت رو من از سال 2008 عضو هستم و شناخت دارم . و هرکسی وبلاگ زد و یکسری مطلب کپی پیست کرد که دلیل نمیشه شما باور کنی این عنوانی که این شخص نوشته سرچ کنی ماله 2010 یکی دیگه دقیقا همین مطلب رو تو سایت دیگه ای نوشته . این وبلاگ اومده کپی پیست کرده که امار بگیره