وقتی میگم تحقیق کنید بعد حرف بزنید آنوقت.اینی که دارید میگید مال چند ماه پیشه عزیز؟یک نگاهی کن بعد.آنموقع سایت دست من نبوده اصلا.دست سینا بوده که هنوزم یکی از مدیرای ما هست.رتبه سایت و ... رو ببین الان رو ببین.آنموقع اصلا من با سایت و.. کاری نداشتم و تفریحی سر میزدن سایت و 3 نفر از مدیرام که الان 2 نفرشون اصلا یگه نمیان سایت رو میگردنودند که وقتی من برگشتم سرو سامانش دادم و الان 4 تا هاست و سرور داریم از کشورهای مختلف.حتی برای همین مشکل فایلهامونو رو جای دیگر هست و رو سایت اصلی اصلا فایلی نداریم تا اگر مشکلی پیش امد راحت در کمتر از یک روز انتقال بدیم.حتی اگر هک هم کنند کمتر از 10 دقیقه برش میگردونیم چون یک بک آپ دیتابیس کافیشه.
200 مگابایت ترافیک ان زمان الان شده 20 ترابایت پهنای باند ماهانه..
به حمدالا درامدش هم اینقدر بالا رفته که همونطور که گفتم سرور 24 ساعت بخوابه فرداییش عوضش میکنیم.و شده یکی از منبع های درامد اصلی ما. اگر بازم دقت کنی میبینی این delta هم دست سینا بوده و وقتی من امدم به جاش امضام رو کردم نمایندگی فروش مشهد تیم و تازه فهمیدند ما کی هستیم.تاپیکها رو چک کنی میفهمی.

اصولا ما ایرانی ها همینطوری هستیم.بدون بررسی تهمت میزنیم و میخواهیم بقیه رو خراب کنیم.شما هم اول تحقیق کن ببین من کی هستم سینا کی هست.مدیران سایت هم میدونن این قضیه رو و حتی سجاد هم نام کاربری قبلی من رو پاک کرد و گفت از یک نام کاربری استفاده کن که این نام کاربری رو انتخاب کردم و از سینا گرفتم و آینکی رو که مال من بود پاک کردند..
-----------------------------
روشن شد دوست عزیز؟ تو نیوک کم حرف خراب کنی میشنویم اینجا هم داره میشه مثل آن.بحث اصلی رو بیخیال شدید میخواین یکی رو خراب کنید که اینو همینجا میگم هیچ کسی اینکار ونمیتونه کنه و اجازشم نمیدم که بتونه.این یکی از خصوصیات منه.پس لطفا بچشبید به بحث اصلی چون من بیخیال شدم و جوابم رو دادم و دیگه نمیخواستم بیام این تاپیک حرف بزنم که دیدم اینطوری دارید میگید.

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.