نوشته اصلی توسط
eabdp
سلام به همه دوستان. آقا من فکر می کنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، یک دلیل محکم و قاطع هم براش دارم و اون اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. من از همون موقع حدس زدم که چنین وقایعی در پیش هست، این ماجرا هم تقصیر فریلنسر نیست، داستان تحریم ها است. من که 130 دلار بیش تر نداشتم که قیدش رو زدم یا اینکه با کمک رفقای فریلنسری ام از دیگر کشورها یک جوری نصفیشو منتقل می کنم. این هم که این قضیه ***یه یک حرف کاملا بی اساسه، چرا؟ چون فریلنسر حق داره مثل پی پال هر وقت مشکوک شد، درخواست تأیید هویت کنه. اما چون احتمالا قوانینش در مورد ایران به علت تحریم ها داره مثل سایر سایت ها و شرکت های آمریکایی اروپایی میشه، فعلا از تأیید هویت استفاده کرده. اگر ما توی یک کشور دیگه بودیم، یک تأیید هویت درست و حسابی می فرستادیم و خلاص، اما اون ها تأیید هویت ما رو به احتمال زیاد دیگه قبول نخواهند کرد. یک احتمال اینه که طولی نکشه که یک پیام قاطع برای شما بیاد و اون هم درست شبیه پیام مایکروسافت، یا گوگل خواهد بود که due to US finantial regulations و و و یک پیام قاطع که به علت قوانین مالی آمریکا امکان وجود کاربری با ملیت شما نمی باشد. البته ممکنه بالاخره فرجی حاصل بشه، اما این به خیلی چیزها بستگی داره، حتی به نتیجه انتخابات ایران و یک مساله دائما در حال تغییر هم هست. بالاخره گفتن توی این سایت بحث سیاسی نکنیم، ما هم نمی کنیم ولی خلاصه این قصه سر دراز دارد! اما برای آینده باید یک فکر اساسی کرد. و این فکر هم اساسش باید این باشه که یک روش بدون نقص برای این که خودمون رو از یک ملیت دیگه نشون بدیم باید پیدا کنیم. به نظر من باید با کسانی که کار پی پال انجام می دن مشورت کنیم، چون اون ها به هر حال تونستن سیستم پی پال رو دور بزنن، با وی پین، یا هر چیز دیگه ای. خیلی هم حساس هستند، یعنی به خودشون برای تضمین اکانت خیلی بیش تر از افراد عادی اعتماد دارن. فریلنسر تا چندی بعد احتمالا تعیین کشور رو منوط به شماره تلفن امنیتی می کنه، هر چند الآن هنوز این کار الزامی نیست. اما به هر حال به عنوان یک راه حل کوتاه مدت من تصمیم گرفتم از آی پی یک کشور دیگه و ایجاد یک اکانت جدید استفاده کنم. به همه پروژه های در حال انجامم هم گفتم که فعلا پول نفرستن و با ایمیل باهاشون مرتبط شدم تا در آینده اکانت جدید رو معرفی بکنم. به هر حال چون این بحث ها ممکنه خارج از قوانین این سایت بشه پیشنهاد من اینه که یک گروه در فیس بوک ایجاد کنیم تا در اونجا راحت تر به هم فکری بپردازیم، یک نفر زحمت این پیج رو بکشه و به همه اعلام کنه. مثلا ایرانی های فیس بوک به هر حال اکانت فیس بوک من ehs abd هست، هر کس خواست اد کنه توضیح بده که اینجا آشنا شدیم