-
June 11th, 2013, 09:01
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
shingo
با یکی از رسانه های خارجی مثل بی بی سی فارسی هماهنگ کنید اونا پیگیر باشند.البته بعد از انتخابات
نیما اکبر پور تو فیسبوک و تیوتر
خبرنگار بخش ای تی بی بی سی فارسی هست
آدم خوب و پیگیری هست ، اگر بهش اطلاع بدیم پیگیری میکنه
-
تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2013 09:01
# ADS
-
June 11th, 2013, 09:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
epsi1on
شما کسی رو بعنوان وکیل مد نظر دارید دوست عزیز؟
یکی از کاربران تو همین تاپیک اعلام کرده بود که میشناسه
-
-
June 11th, 2013, 10:28
دوستان امروز برای من رو دوباره واریز کردن
اما همونطور که قبلا هم اینجا گفته بودم، بازم پولم رو کم کردن واریز کردن!!
دفعه قبل ترسیدم بپرسم ازشون! اما ایندفعه پرسیدم
گفتن که یکی از employer های شما لیمیت شده! تا از لیمیت در نیاد نمیتونید پولشو بردارید!! باهاشون تماس بگیرید تا اقدام کنن برای رفع لیمیت!! کلا خوشحالن!!!!
-
-
June 11th, 2013, 13:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezanew
دوستان امروز برای من رو دوباره واریز کردن
اما همونطور که قبلا هم
اینجا گفته بودم، بازم پولم رو کم کردن واریز کردن!!
دفعه قبل ترسیدم بپرسم ازشون! اما ایندفعه پرسیدم
گفتن که یکی از employer های شما لیمیت شده! تا از لیمیت در نیاد نمیتونید پولشو بردارید!! باهاشون تماس بگیرید تا اقدام کنن برای رفع لیمیت!! کلا خوشحالن!!!!
شما کشور ایران رو زدید ؟
کی تائید هویت انجام دادید ؟
-
-
June 11th, 2013, 13:24
من آمریکا زدم! تائید هویت رو هم یک سال پیش اینا فقط با تلفن آمریکا انجام دادم! با ip آمریکا هم همیشه درخواستامو میدم! البته بعضی وقتا از دستم در میره با ip ایران میرم توش!! اما کم اتفاق افتاده (یکی دو بار)
-
تعداد تشکر ها از rezanew به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 10:44
سلام دوستان.
خبر دیگه ای نشد؟ من قضیه لیمیت شدن ایرانیا رو به یکی از کارفرماهام گفتم و ازش خواستم از طریق پیپل مستقیم پول رو بهم پرداخت کنه. ایشون هم از پشتیبانی فریلنسر سوال کردن که ایا میشه من توی فریلنسر با یه ایرانی کار کنم و اینکه چرا اینطوری شده و از این حرفها، در جواب این رو شنیدن:
Regarding your second concern, as stated previously by my colleague, the only problem for Iranian users is that their government is currently blocking our site. Once the Iranian government has unblock us rest assured that there would not be any problem.
-
تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 15:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
epsi1on
سلام دوستان.
خبر دیگه ای نشد؟ من قضیه لیمیت شدن ایرانیا رو به یکی از کارفرماهام گفتم و ازش خواستم از طریق پیپل مستقیم پول رو بهم پرداخت کنه. ایشون هم از پشتیبانی فریلنسر سوال کردن که ایا میشه من توی فریلنسر با یه ایرانی کار کنم و اینکه چرا اینطوری شده و از این حرفها، در جواب این رو شنیدن:
Regarding your second concern, as stated previously by my colleague, the only problem for Iranian users is that their government is currently blocking our site. Once the Iranian government has unblock us rest assured that there would not be any problem.
فری لنسر بهانه الکی زیاد میاره اما در مورد این قضیه ظاهرا واقعا چیزهائی به گوششون رسیده و مت بری هم یک چیزی در این مورد گفته که توی پرس ریلیز ۱۳ دسامبر ۲۰۱۲ توی سایت هست: http://press.freelancer.com.s3.amazo...ed-in-Iran.pdf
اما دسامبر ۲۰۱۲ کجا الان کجا؟ تازه بعد از ۵ ماه یادشون افتاده عکس العمل نشون بدن؟ اونم بعد از اینکه مشکل اصلا برطرف شده؟
به نظر من که یک بهانه تو خالیه. با این وجود کارفرمای شما میتونه بهشون اطلاع بده که فری لنسر توی ایران رفع فیل.تر شده ببینه دیگه چه بهانه ای میارن.
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 16:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
epsi1on
سلام دوستان.
آقا یکی حالیشون کنه که اولاً الان باز شده، در ثانی، مشکل فقط به دلیل پروژه های غیر اخلاقی تو سایت فری لنسر بوده نه اختلافات سیاسی...
-
-
June 12th, 2013, 16:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mst_ab
در ثانی، مشکل فقط به دلیل پروژه های غیر اخلاقی تو سایت فری لنسر بوده نه اختلافات سیاسی...
عجب بهانهای! از یک طرف کلی خرج برای سمینارهای صادرات خدمات فنی مهندسی بشه و از یک طرف یک بازار این جور پروژه ها رو چون چند تا پروژه ادالت هم اونجا پست میشه ببندن؟ امیدوارم فیل.تر نتیجه یک اشتباه بوده باشه، چون این استدلال فاجعه ست!
-
-
June 12th, 2013, 18:11
عضو جدید
اکانت بنده هم پس از در خواست واریز دادن لیمیت شد . به ساپورت گفتم که من قبلا وریفای کردم . جوابی که داد این بود :
Hello Mohammad,Thank you for contacting Freelancer.com Support Desk.Your account indeed shows that it has been limited by Freelancer.com site administrators. To lift your account limitation, kindly go to the Verification Center and complete all the requirements indicated. To go to the Verification Center, I recommend you to click this link for your convenience: https://www.freelancer.com/users/lim...ion_center.php.Once you have already submitted the requirements, the proper department will review them and give you an update. Therefore, I suggest that you visit the Verification Center regularly. I am unable to disclose further information about this matter, because this in now handled by the proper department.Your understanding and patience on this matter will be much appreciated.Feel free to contact us if you have further inquir
-
تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید