نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 32 از 73 نخستنخست ... 2228293031323334353642 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط xplusboy نمایش پست ها
    من فکر کنم از سایر دوستان زودتر فرستادم مدارکم رو و هیچ جواب قانع کننده ای هم دریافت نکردم هنوز، بیشتر از 35 روزه الان که مدارک ایرانیم رو فرستادم و آندر ریویو هست...
    از اونجایی که توی نت دیدم این کارهاشون سابقه داره گفتم شاید یه کم باید تحدید بشند تا انقدر راحت پول مردم رو نخورند، یا اگه میخورند لااقل یه ضرری بهشون بزنیم
    میدونید که توی تجارت الکترونیک، اولین و مهمترین فاکتور برای وب سایت ها اعتماد یا همون تراسته ...
    این قضیه براشون خیلی مهمه و سخت دنبال این هستند که خودشون رو موجه جلوه بدند و برای این شرکت های بزرگ، از دست دادن یک درصد اعتماد هم ضرر مالی سنگینی داره...
    من تصمیم گرفتم که از طریق سایت های مختلف این کار رو بکنم، ولی قبل از اون، از طریق ساختن پروفایل های فیک توی فریلنسر و پست کردن پروژه هایی که توشون توضیح دادم ***یه اینارو شروع کردم.
    البته معمولاً سریع حذف میشه این پست ها، ولی تا بیان به خودشون بجنبند، حداقل 200 نفری پست ها رو میبینه ...
    گفتم سایر دوستان هم در جریان باشند، شاید با این روش بتونند یه فشار مضاعفی ایجاد کنند.
    سلام دوست عزیز.
    به نظر منم کار صحیحی نیست و فقط میتونه تاثیر منفی داشته باشه. این کار شما قبل از اینکه یک اعتراض به کار اونها قلمداد بشه، خرابکاری یکی از ما عضوهای ایرانی توی سایتشون قلمداد میشه. بهتره فکر دیگه ای بکنیم.

2. تعداد تشکر ها ازepsi1on به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید xplusboy آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    دوست من این کار خیلی پسندیده نیست. چرا؟ عرض میکنم.

ما با مدیریت و روش های مدیریت فری لنسر مشکل داریم نه کل مجموعه که شامل کاربرها هم میشه.
    عرض سلام
    ! با این منطق، اگه یه مجموعه ای داره "د زد ی" میکنه، نباید افشاگری کرد و جلوی "دز دی" های دیگه اون رو گرفت به خاطر این که اون شرکت متشکل از افرادیه که در اون ***ی سهیم نیستند ؟!
    یه کم نگاهتون رو وسیع تر از فریلنسر کنید، سرویس های مشابه زیادی وجود دارند که این کاربران میتونند از اونها استفاده کنند، و با اعتماد بیشتری به صداقت اونها یه محیط امن تری برای خودشون فراهم کنند. اتفاقاً من وظیفه خودم میدونم که وقتی یه مشکلی برای من پیش آوردند به افراد دیگه ای که احتمال این رو میدم که یه روز به همچین مشکلاتی برخورد کنند اطلاع رسانی کنم تا حداقل اونها متضرر نشند. به هر حال چه این کارشون از ضعف مدیریتی باشه، چه از زیاده طلبی، مشخصه که استحقاق این اعتماد کاربرانش رو نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    این کار شما قبل از اینکه یک اعتراض به کار اونها قلمداد بشه، خرابکاری یکی از ما عضوهای ایرانی توی سایتشون قلمداد میشه. بهتره فکر دیگه ای بکنیم.
    سلام و عرض ادب
    من از ملیتمون نامی نمیبرم، فقط مشکل پیش اومده و برخورد فریلنسر رو شرح میدم.
    در خصوص خرابکاری، اگه یه نفر بیاد و به شما حمله کنه، این که شما از خودتون دفاع کنید و مابقی افراد جامعه رو از این خطر آگاه کنید خرابکار میشید یا اون فردی که به شما حمله کرده ؟

5. تعداد تشکر ها از xplusboy به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xplusboy نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    در خصوص خرابکاری، اگه یه نفر بیاد و به شما حمله کنه، این که شما از خودتون دفاع کنید و مابقی افراد جامعه رو از این خطر آگاه کنید خرابکار میشید یا اون فردی که به شما حمله کرده ؟
    بازهم میگم، ممکنه شما از دید خودتون هر کاری انجام بدید، ولی به نظر من این کار شما اصلا نتیجه مثبتی نداره!
    مطمعنا ایجاد یک پروژه راه صحیح برای خبر رسانی نیست! اگر خیلی مایلید آگهی رسانی کنید، باید روشهای دیگه ای مثل وبلاگ نویسی و ... رو انتخاب کنید، نه اینکه پروژه های fake ایجاد کنید و توش توضیحات بدید!

7. تعداد تشکر ها ازepsi1on به دلیل پست مفید

عضو جدید amosum آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

من فکر میکنم باید یک کاری انجام بدم که از سردرگمی در بیام ، به هر حال این بهترین متنی بود که به ذهن من رسید .
    شما در جواب کسی که بعد از 20 بار سوئال کردن باز هم میگه مدارکت رو بفرست تا بررسی کنیم چی میگی ؟
    وقتی حتی اشاره هم نمیکنه که تمام ایرانی ها با این مشکل روبرو هستند باز هم ما سکوت کنیم ؟
    به نظر من روشن شدن بهترین حالت هست .
    باز هم بیاین تا با هم همفکری کنیم .

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

به نظر بنده هم کار شما، کار درستی نیست، به علاوه، در مورد این که فرمودید "از ملیتم نامی نمی برم"، فری لنسر که میدونه شما ایرانی هستی،... مسلماً این کار شما باعث میشه به ایرانی ها بدبین تر بشن.
    در ثانی مطمئن باشید فری لنسر قصد ***ی نداره.

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

حدود 20 روزه که چندین هزار دلار در اکانتم بلاک شده و چندبارهم با قسمت اکانت ساسپند صحبت کردم و هیچ جوابی نگرفتم
    پیشنهادم اینه که در سایتهای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر و وبلاگها در مورد اینکه: اکانت بدون دلیل لیمیت شده - جوابی داده نمیشه - مدارک غیر متعارف خواسته شده متن بگذاریم
    و حتما متن انگلیسی باشه.
    اول اینکه باید باروش درست اعتبار اونهارو زیر سوال ببریم تا شاید نتیجه بده و دوم اینکه نشستن و منتظر موندن هیچ فایده ای نداره.
    دوستانی که هنوز لیمیت هستند از لینکهای زیر استفاده کنیم تا شاید فایده ای داشته باشه
    Freelancer.com withholds my money
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehranhost نمایش پست ها
    در ضمن بچه ها امضا کردن این پتیشن خالی از لطف نیست. چه اکانت هامون برگرده چه نه، رفتار فریلنسر و کارمنداش منطقی نیست و نیاز به اصلاح داره...
    http://www.change.org/en-IN/petition...freelancer-com
    لطفا درمورد ایران و ایرانی صحبت نکنید. شما یک کاربر هستید و باید جوابگو باشند و این قانون برای همه حتی کشورهایی که تحریم هستن باید انجام بشه
    اگر تابحال تیکت زدید و بسته شده دیگه تیکت نزنید چون بی فایده هست
    اگر شماره تماسی که درست باشه دارید حتما از اون استفاده کنید و ممنون میشم به من هم بدهید.
    اگر یک سرچ درباره فری لنسر scam (به انگلیسی) انجام بدید متوجه میشید که از سال 2011 این مسئله تعیین هویت به این شیوه بوده و اکانتهای زیادی لیمیت شدن و خیلیها معترض بودند

11. تعداد تشکر ها ازbestdeveloper به دلیل پست مفید

عضو جدید eabdp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

سلام به همه دوستان. آقا من فکر می کنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، یک دلیل محکم و قاطع هم براش دارم و اون اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. من از همون موقع حدس زدم که چنین وقایعی در پیش هست، این ماجرا هم تقصیر فریلنسر نیست، داستان تحریم ها است. من که 130 دلار بیش تر نداشتم که قیدش رو زدم یا اینکه با کمک رفقای فریلنسری ام از دیگر کشورها یک جوری نصفیشو منتقل می کنم. این هم که این قضیه ***یه یک حرف کاملا بی اساسه، چرا؟ چون فریلنسر حق داره مثل پی پال هر وقت مشکوک شد، درخواست تأیید هویت کنه. اما چون احتمالا قوانینش در مورد ایران به علت تحریم ها داره مثل سایر سایت ها و شرکت های آمریکایی اروپایی میشه، فعلا از تأیید هویت استفاده کرده. اگر ما توی یک کشور دیگه بودیم، یک تأیید هویت درست و حسابی می فرستادیم و خلاص، اما اون ها تأیید هویت ما رو به احتمال زیاد دیگه قبول نخواهند کرد. یک احتمال اینه که طولی نکشه که یک پیام قاطع برای شما بیاد و اون هم درست شبیه پیام مایکروسافت، یا گوگل خواهد بود که due to US finantial regulations و و و یک پیام قاطع که به علت قوانین مالی آمریکا امکان وجود کاربری با ملیت شما نمی باشد. البته ممکنه بالاخره فرجی حاصل بشه، اما این به خیلی چیزها بستگی داره، حتی به نتیجه انتخابات ایران و یک مساله دائما در حال تغییر هم هست. بالاخره گفتن توی این سایت بحث سیاسی نکنیم، ما هم نمی کنیم ولی خلاصه این قصه سر دراز دارد! اما برای آینده باید یک فکر اساسی کرد. و این فکر هم اساسش باید این باشه که یک روش بدون نقص برای این که خودمون رو از یک ملیت دیگه نشون بدیم باید پیدا کنیم. به نظر من باید با کسانی که کار پی پال انجام می دن مشورت کنیم، چون اون ها به هر حال تونستن سیستم پی پال رو دور بزنن، با وی پین، یا هر چیز دیگه ای. خیلی هم حساس هستند، یعنی به خودشون برای تضمین اکانت خیلی بیش تر از افراد عادی اعتماد دارن. فریلنسر تا چندی بعد احتمالا تعیین کشور رو منوط به شماره تلفن امنیتی می کنه، هر چند الآن هنوز این کار الزامی نیست. اما به هر حال به عنوان یک راه حل کوتاه مدت من تصمیم گرفتم از آی پی یک کشور دیگه و ایجاد یک اکانت جدید استفاده کنم. به همه پروژه های در حال انجامم هم گفتم که فعلا پول نفرستن و با ایمیل باهاشون مرتبط شدم تا در آینده اکانت جدید رو معرفی بکنم. به هر حال چون این بحث ها ممکنه خارج از قوانین این سایت بشه پیشنهاد من اینه که یک گروه در فیس بوک ایجاد کنیم تا در اونجا راحت تر به هم فکری بپردازیم، یک نفر زحمت این پیج رو بکشه و به همه اعلام کنه. مثلا ایرانی های فیس بوک به هر حال اکانت فیس بوک من ehs abd هست، هر کس خواست اد کنه توضیح بده که اینجا آشنا شدیم

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eabdp نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. آقا من فکر می کنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، یک دلیل محکم و قاطع هم براش دارم و اون اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. من از همون موقع حدس زدم که چنین وقایعی در پیش هست، این ماجرا هم تقصیر فریلنسر نیست، داستان تحریم ها است. من که 130 دلار بیش تر نداشتم که قیدش رو زدم یا اینکه با کمک رفقای فریلنسری ام از دیگر کشورها یک جوری نصفیشو منتقل می کنم. این هم که این قضیه ***یه یک حرف کاملا بی اساسه، چرا؟ چون فریلنسر حق داره مثل پی پال هر وقت مشکوک شد، درخواست تأیید هویت کنه. اما چون احتمالا قوانینش در مورد ایران به علت تحریم ها داره مثل سایر سایت ها و شرکت های آمریکایی اروپایی میشه، فعلا از تأیید هویت استفاده کرده. اگر ما توی یک کشور دیگه بودیم، یک تأیید هویت درست و حسابی می فرستادیم و خلاص، اما اون ها تأیید هویت ما رو به احتمال زیاد دیگه قبول نخواهند کرد. یک احتمال اینه که طولی نکشه که یک پیام قاطع برای شما بیاد و اون هم درست شبیه پیام مایکروسافت، یا گوگل خواهد بود که due to US finantial regulations و و و یک پیام قاطع که به علت قوانین مالی آمریکا امکان وجود کاربری با ملیت شما نمی باشد. البته ممکنه بالاخره فرجی حاصل بشه، اما این به خیلی چیزها بستگی داره، حتی به نتیجه انتخابات ایران و یک مساله دائما در حال تغییر هم هست. بالاخره گفتن توی این سایت بحث سیاسی نکنیم، ما هم نمی کنیم ولی خلاصه این قصه سر دراز دارد! اما برای آینده باید یک فکر اساسی کرد. و این فکر هم اساسش باید این باشه که یک روش بدون نقص برای این که خودمون رو از یک ملیت دیگه نشون بدیم باید پیدا کنیم. به نظر من باید با کسانی که کار پی پال انجام می دن مشورت کنیم، چون اون ها به هر حال تونستن سیستم پی پال رو دور بزنن، با وی پین، یا هر چیز دیگه ای. خیلی هم حساس هستند، یعنی به خودشون برای تضمین اکانت خیلی بیش تر از افراد عادی اعتماد دارن. فریلنسر تا چندی بعد احتمالا تعیین کشور رو منوط به شماره تلفن امنیتی می کنه، هر چند الآن هنوز این کار الزامی نیست. اما به هر حال به عنوان یک راه حل کوتاه مدت من تصمیم گرفتم از آی پی یک کشور دیگه و ایجاد یک اکانت جدید استفاده کنم. به همه پروژه های در حال انجامم هم گفتم که فعلا پول نفرستن و با ایمیل باهاشون مرتبط شدم تا در آینده اکانت جدید رو معرفی بکنم. به هر حال چون این بحث ها ممکنه خارج از قوانین این سایت بشه پیشنهاد من اینه که یک گروه در فیس بوک ایجاد کنیم تا در اونجا راحت تر به هم فکری بپردازیم، یک نفر زحمت این پیج رو بکشه و به همه اعلام کنه. مثلا ایرانی های فیس بوک به هر حال اکانت فیس بوک من ehs abd هست، هر کس خواست اد کنه توضیح بده که اینجا آشنا شدیم
    در تائید حرف شما میشه این رو گفت که کاربران از ایران دیگه نمی تونن عضو بشن .
    مسئله که هست بعضی ها پول های زیادی تو اکانت فریلنسر دارن و اگه داده نشه ضرر های بدی میخورن و باید فکر وکیل بود .
    من به شخصه حاضرم بحث وکیل رو از الان پگیری کنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    در تائید حرف شما میشه این رو گفت که کاربران از ایران دیگه نمی تونن عضو بشن .
    مسئله که هست بعضی ها پول های زیادی تو اکانت فریلنسر دارن و اگه داده نشه ضرر های بدی میخورن و باید فکر وکیل بود .
    من به شخصه حاضرم بحث وکیل رو از الان پگیری کنیم
    شما کسی رو بعنوان وکیل مد نظر دارید دوست عزیز؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

با یکی از رسانه های خارجی مثل بی بی سی فارسی هماهنگ کنید اونا پیگیر باشند.البته بعد از انتخابات

صفحه 32 از 73 نخستنخست ... 2228293031323334353642 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)