جناب مهندس مدیر عامل شرکت
شرکتی که فقط وعده و وعید بده دیگه نمیشه روش حساب باز کرد
بهتره بیشتر به فکر باشید تا اینمه که ازتون طرفداری شده کمکم به فنا نره
از طرف یک دلسوز که از روز اول با شماست
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
جناب مهندس مدیر عامل شرکت
شرکتی که فقط وعده و وعید بده دیگه نمیشه روش حساب باز کرد
بهتره بیشتر به فکر باشید تا اینمه که ازتون طرفداری شده کمکم به فنا نره
از طرف یک دلسوز که از روز اول با شماست
با تشکر از انتقادات و پیشنهادات شما دوستان
همانطور که قبلا" عرض شد، روی یک سری مباحث که از دست ما کاری ساخته نیست نمیتوان مانور رفت
در سال 91، با توجه به حرف ها و اعمال بانکها و شرکت های تجارت الکترونیک برنامه ریزی و اطلاع رسانی داشتیم، اما هم اکنون به هیچ وجه تا تکمیل و تحویل، اطلاع رسانی هم نداریم
هدف اصلی ما اطلاع رسانی و سپس اعمال تغییرات بود، اما مجبوریم که ابتدا تغییرات را دریافت نموده ، اعمال کرده، تست کرده، پیاده سازی عمومی کرده و سپس اطلاع رسانی کنیم
فعالیت اصلی و قطعی ما از 11 تیر 1391 آغاز شد، و تا کنون تغییرات زیادی اعمال شده و هیچ یک غیر قانونی و نا معتبر نبوده و نمی باشد
در کل، امیدوارم هرچه زودتر اولین و بهترین ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی باشیم
سلام
میخوام درگاه بانک پاسارگاد جی پل رو روی freer نصب کنم الان مازولشو دانلود کردم کجای هاست باید آپلودش کنم ؟ داخلش پلاگین هست با templates
بحث اضافه شدن درگاه بانکی با پشتیبانی فرق میکنه ...شما یعنی تا زمانی که درگاه بانکی جدید اضافه نکنید قرار نیست پشتیبانی بدید ؟من چند ماه پیش به شما ایمیل زدم در رابطه با پیگیری یه تراکنش هنوز جوابشو نگرفتم !!!تو سیستم تیکتینگ هم یه تیکت زدم ولی انگار این سیستم تیکتینگ هم مشکل داره چون تیکت من تو قسمت لیست درخواست ها نیست !
ما الان چندین تراکنش داریم که باید پیگیری بشه ولی متاسفانه بخاطر اینکه شما جواب نمیدید اینارو گذاشتیم تو لیست ضررهامون و یجورایی کلا بیخیالش شدیم ...
الان برای اضافه شدن درگاه بانکی چه مشکلی مانعتون شده ؟
قبول کنید 3.4% سود پول کمی نیست ! لطفا حداقل بخش پشتیبانی رو درست کنید و جوابمون رو بدید .
به نظرم الان تنها مشکل اساسی که jaypal داره پشتیبانی و پاسخگویی هست ...وگرنه برای من تو این چند ماه حتی یبار هم پیش نیومده تصفیه حساب ها دیر پرداخت شه ...
آقایون کلا این جی پال بی خیال شین
چون
- کارمزدش زیاده
- الکی کارمزد تو سایت کم نوشتن ولی کارمزدش خیلی بیشتره
- پشتیبانی که کلا تعطیله
- تصویه حساب هم 3-4 روز طول میکشه
- سرعتش هم موقع انتقال به سایت پایینه
من که کلا بیخیالش شدم شما ها هم برین 1 جایه دیگه درگاه بگیرین
این همه سایت هستن که درگاه پرداخت میدن اوم با چند بانک
منم جی پل رو قطع کردم
با سلام و با تشکر از دوستان و کاربرانی که روزی با ما همکاری میکردند ولی امروز نمی کنند.
همانطور که همه ی کاربران میدانند، تا به امروز از هم ردیفان خود خیلی سر تر بودیم.
حد اقل میتوان گفت تیم برنامه نویسی قدرتمندی داشتیم
خدا را شکر سرور اختصاصی داخل ایران تهیه کردیم و کل سایت را بر روی آن آپلود کردیم تا با هر بانکی مشکل نداشته باشیم
در درگاه پاسارگاد، تراکنش نا موفق کمی زیاد بود، که این امر بیشر از سمت خریدار و یا وب سایت فروشنده بود
دوستی که عرض می کند، سرعت بارگذاری پایین هست، باید دقت کنند، سرعت بارگذاری سامانه پرداخت امن پاسارگاد پایین است
کارمزد ثابت ما در حال حاضر 1.4درصد و 2.4درصد می باشد (که بار ها ذکر شده، درگاهی که کارمزد از ما بگیرد، کارمزد آن به کامزد پایه و ثابت اضافه می شود)
تا چند روز آینده کارمزد ثابت به 2.2درصد و 3.2درصد به صورت پایه و ثابت تغییر می کند که در بانکهای پارسیان و اقتصاد نوین و... ثابت اما در سامانه پرداخت امن پاسارگاد و بانک سامان + کارمزد هر سیستم می باشد.
در سیستم جدید، هم در درگاه اختصاصی و هم در درگاه واسطه، بانک قابل تعریف می باشد
در نسخه جدید، آدرس بازگشتی به سایت شرکت بوده و تمامی تراکنش ها تایید و تکمیل می شوند، و تعداد تراکنش های نا موفق 0 می شود
تسویه حساب های شتاب، همه گی به موقع و در مدت زمان اعلام شده انجام شده اند؛ اما به دلیل محدودیت های حواله های پایا، تسویه حساب های شبا، بعد از 15 الی 20 هر ماه، امکان دارد با تاخیر 1 روزه انجام شود
مشکل عدم پشتیبانی را از تمامی کاربرانی که اعلام کرده بودند میپذیریم و امیدواریم به زودی مشکل برطرف گردد
سیستم و روال کاری ما بدین شکل است که توضیح داده شد، دوستان میتوانند با مطالعه و دقت به حرفهای بنده از جی پل استفاده نمایند...
با آرزوی موفقیت روز افزون
با سلام
چند سوال :
1. كارمزد پایه به كارمزد درگاه واسطه و كارمزد ثابت به كارمزد درگاه مستقیم میگویید ؟!
2. كارمزد درگاه بانك سامان چقدر میباشد ؟
3. آیا با تغییر در سیستم امكان استفاده چند روزه از سیستم قبلی تا برنامه نویسی سیستم جدید وجود دارد ؟
یك درخواست :
لطفا مستندات سیستم جدید را زودتر قرار دهید.
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
1.کارمزد پایه همان کارمزد ثابت است؛ برای درگاه اختصاصی 3.2درصد در نظر گرفته شده و برای درگاه واسطه 2.2درصد (که این قیمت ها با احتساب 5درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد)
این کارمزد بر روی بانک هایی که کارمزد نمیگیرند به همین نرخ محاسبه می شود؛ ولی در صورتی که بانکی 1درصد از ما کارمزد بگیرد، 1درصد کارمزد به کارمزد پایه و یا ثابت اضافه خواهد شد
2.هنوز از سمت بانک سامان اعلام نشده است (به زودی اطلاع رسانی خواهد شد)
3.بله
پس از reversion شدن درگاه های بانکی برای چند بانکی شدن و اعمال سیستم جدید، از طریق ایمیل به تمامی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
همچنین مدتی (حد اقل یک هفته) در نظر گرفته میشود تا فروشگاه ها از نسخه قبلی به نسخه جدید کوچ کنند
کاربران گرامی نگران هیچ چیز نباشند، زیرا برنامه نویسی برای اتصال، پایدار تر و ساده تر خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)