والا ما 4 شب هم زنگ میزنن جواب می دیم
حتی بعد و قبل از خرید
حتییییی اگه سرور دان شه
جواب میدیم
والا ما 4 شب هم زنگ میزنن جواب می دیم
حتی بعد و قبل از خرید
حتییییی اگه سرور دان شه
جواب میدیم
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
چرا شخصی به این موضوع دارین نگاه می کنید؟ ببینید یه چیزی رو به نظرم باید قبول کرد اون هم این هست سیاه و سفید نداریم همه خاکستری هستیم حالا یکی به سفید نزدیک و یکی به سیاه و درست این هست که تلاش کنیم به سفید نزدیک و نزدیک تر بشیم.
این عزیزانی که می گند ما خیلی خوبیم. این از نظر خودشون هست نه کاربرها . شاید بعضی وقت ها کاربر اشتباه داره می کنه ولی از نظرش شما اشکال دارین نه خودش. در این موضوع که شکی نیست هیچ کدوم ما با کاربرامون دشمنی نداریم ولی باید قبول کنیم که مشکل داریم و باید تلاش کنیم دقت کنیم و بهتر و بهتر بشیم
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
سامانه جستجوی دامنه و ثبت دامنه آنلاین
خرید هاست همراه با دامنه رایگان ir
حرف شما استارتر تاپیک را قبول دارم ولی همه فروشنده های این رسته را نباید خطاب قرار بدید من از این حرف شما دلخور هستم (با کسانی کار کردم که وقتی که یه مشکلی پیش میومد قبل از این که تیکت بزنم خودشون اعلام میکردند ) این حرف شما توهین به همه بود (وقتی که این متن را نوشتم کل تاپیک را مطاله نکردم )
چرا توهین به همه هست؟ دلخور چرا؟
اول اینکه ایشون نظرشون رو گفتند، چندین تجربه دارند خیلی هاش بد بوده، بعدش هم خود ما باعث ایجاد این گونه تفکر هاشدیم. دیگه دلخوری نداره، خودمون هم میدونیم حقیقت هست، اگه چند مورد انگشت شمار درست کار می کنند بقیه همه مورد داریم، تازه اون چند مورد رو هم من شخصا قبول ندارم که بدون اشکال کار می کنند. به جای ناراحتی تلاش کنیم کاربرامون راضی باشند. حتی وقتی حق با اونها نیست باز هم بدون تندی ثابت کنیم که اشتباه می کنند
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
سامانه جستجوی دامنه و ثبت دامنه آنلاین
خرید هاست همراه با دامنه رایگان ir
خیر عزیز....بنده روی صحبت هم با هیچ کس نبود... دقت کنید حتی خودم رو هم که خیلی از مواردی که ذکر کردم شاملم نمیشه هم جمع بستم.!
اگر در مورد پشتیبانی منظورتون بنده هستم که هیچ جا نزدم پشتیبانی 24 ساعته ...هر کسی هم سوال کرده گفتم 9 صبح تا 9 شب....اما 99% موقع بیشتری بودیم.
اگر هم منظورتون کلی هست. خریدار باید با عقل خودش شرایط رو بسنجه....هاستی که مثلا می خری ماهی 1000 تومن...طرف زده پشتیبانی 24 ساعته...با عقل جور در میاد؟
فروشنده ممکن هست هر ادعای بکنه و یا هر تهعدی بده ... اما آیا شما مرجعی توی این زمینه کاری داری که در موقع مرافعه از حق شما دفاع کنه ...اصلاه اون فروشنده شخصیت حقوقی هست ؟
اون یک نفر هم بنده نمیدونم داستانش چی هست...اما چیزی که بر حسب تجربه میتونم بگم این هست که متداوم نخواهد بود.
کار اگر رویکرد تجاری و پلن مشخص نداشته باشه و از روی احساس و اوقات اضافه و moodی باشه هیچ تضمینی برای تداومش وجود نداره...
پیشنهاد میکنم که این جور موارد رو معیار قضاوت و انتخاب قرار ندید چون به احتمال خیلی زیاد مانند خیلی های دیگه ضربه خواهید خورد.
این مورد رو برای تعریف از کار خودمون نمیگم....
ما کنسل سرویسمون ماهانه شاید زیر 1% باشه!...بالای 70% کاربران ما بیشتر از 6 تا 9 ماه هست که از ما سرویس دارند.
رشد گرفتن یوزرمون نسبت به همکاران دیگه پایین تر هست.
چند ماه اول هر سروری جدیدی که میگیریم....از جیب میزاریم. اما یوزری که میگیریم...واقعا یوزر مورد نظر ما هست....میدونه برای چی داره پول میده و ما هم تمام تلاشمون ارائه بهترین سرویس هست.
سرور 512 ما ماهانه در لوکیشن امریکا 12.5 دلار هست....هر دلار 3500... میشه 43750 تومن !!!!!!!
اما طی 20 ماه گذشته نه 1 دقیقه دان تایم داشته و 1 دقیقه افت پورت و شبکه.
بالای 85% کابران ما افرادی هستند که دیتای سرویسشون جای دیگه از بین رفته، دان تایم داشتند، سرویس دهنده جمع کرده رفته و یا سرویس که میگرفتن اورسل بوده و فروشنده دروغ گفته.
همه این موراد رو از تجربه کاری کوچک خودم گفتم تا ذهنیت مقداری باز بشه.
این مورد هم خودم میگم که شما نگید (:دی) که لزوما هر سرور با قیمت بالاتری بهتر نیست و هر سرور ارزون تری بی کیفیت نیست. حد تعادل رو به بالا همیشه بهترین هست.
ویرایش توسط HyperServer : January 8th, 2013 در ساعت 23:54
[
بنده جسارتی نکردم و از کلمه همه استفاده نکردم و عرض کردم اکثرا با کسانی که کار کردم
QUOTE=nivdata.com;640007]چرا توهین به همه هست؟ دلخور چرا؟
اول اینکه ایشون نظرشون رو گفتند، چندین تجربه دارند خیلی هاش بد بوده، بعدش هم خود ما باعث ایجاد این گونه تفکر هاشدیم. دیگه دلخوری نداره، خودمون هم میدونیم حقیقت هست، اگه چند مورد انگشت شمار درست کار می کنند بقیه همه مورد داریم، تازه اون چند مورد رو هم من شخصا قبول ندارم که بدون اشکال کار می کنند. به جای ناراحتی تلاش کنیم کاربرامون راضی باشند. حتی وقتی حق با اونها نیست باز هم بدون تندی ثابت کنیم که اشتباه می کنند[/QUOTE]
بعصی از دوستان منطق منصفی دارند / تشکر / و این حرف رو هم قبول دارم که اکثر یوزر ها اذیت میکنند ولی به خدا بنده از هر جا که وی پی اس میخرم میگم که خودم کانفیگ میکنم که وقت شما تلف نشه و فقط یه وی پی اس ساده تحویلم میدن و بقیه کارها هم خودم اوکی میکنم
ویرایش توسط a.R.a.sh : January 9th, 2013 در ساعت 00:41
ماشالا ماشالا هیچکسم به خودش نمیگیره ...![]()
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
* اول اینکه ما از 24 ساعت 1 بار انلاین نمیشدیم حد اقل 10 ساعت در روز آی دی یاهو باز بوده منظور شما از 2 شب تا 9 صبح هست ؟؟؟
* شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه ؟؟؟
* یادم نمیاد از ابتدا کسیو پیچونده باشم یا اگر تو یاهو هم نباشم تلفن رو جواب نداده باشم !!!
* این حرف شما پس بدون از تو قبل تر تو این کار هستم چه معنی ای میده ؟؟؟
* و در آخر بنده شما رو بجا نیاوردم !!!
ویرایش توسط serverstar.ir : January 9th, 2013 در ساعت 08:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)