* اول اینکه ما از 24 ساعت 1 بار انلاین نمیشدیم حد اقل 10 ساعت در روز آی دی یاهو باز بوده منظور شما از 2 شب تا 9 صبح هست ؟؟؟
* شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه ؟؟؟
* یادم نمیاد از ابتدا کسیو پیچونده باشم یا اگر تو یاهو هم نباشم تلفن رو جواب نداده باشم !!!
* این حرف شما پس بدون از تو قبل تر تو این کار هستم چه معنی ای میده ؟؟؟
* و در آخر بنده شما رو بجا نیاوردم !!!
ویرایش توسط serverstar.ir : January 9th, 2013 در ساعت 08:54
آقای سعید خان یه به قولی امیر مصیب نارنیان
شما زمانی رسیلر شرکت irpowerweb بودی و بعد ها هم درس و دانشگاه رو بهونه میکردی و هر وقت هم زنگ میزدم میگفتین رسیدم چک میکنم که معمولا شب میشد
نمیخوام این تایپیک رو شخصی کنم
منظور از باز کردن این تایپیک این هست که تعاملی بین یوزر و فروشنده باشه و کسانی که اینجا چیزی میگن بعد ه اگه خلاف قولشان ثابت شد مرجوع شود به همینجا
پس خواهشا اسپم الکی ندیم بهتره
شما اول اسم و فامیل رو درست بگو دوم اینکه ریسلر چیه irpowerweb بودیم که خودمون خبر نداریم ؟؟؟
و در آخر پشتیبانی ما واقعی هست فکر نمیکنی مشکل از خودت باشه ؟؟ من اصلا شما رو نمیشناسم !!!
کسی ندونه فکر میکنه این تاپیک انتقادیه سرور استار هست یکیم مثل این آقا که چند صفحه خوشمزگی کرده اصلا خودشم نمیدونه در مورد چی داره نظر میده میاد اینطوری نظر میده !!!
ویرایش توسط serverstar.ir : January 9th, 2013 در ساعت 20:30
دوست عزیز به نظر خودتون این مدل صحبت با مشتری درست هست؟ با توجه به اینکه مشتری شما به نظرش آمده که شما سرویس دهی خوبی ندارین. بهتر نیست با ارائه سرویس بهتر ثابت کنید که اشتباه می کنه یا حد اقل با بیانی بهتر از این جمله که : شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه.
عزیزم گفتم که باید عملکردمون رو مجدد بررسی کنیم، شاکی نشیم کسی ایراد میگیره، از ایرادی که می گیری تشکر کنیم و تلاش کنیم جوری عمل کنیم که کسی دیگه مورد مشابه نداشته باشه نه اینکه بریم توگارد دفاعی.
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
سامانه جستجوی دامنه و ثبت دامنه آنلاین
خرید هاست همراه با دامنه رایگان ir
شما آقای ؟؟؟؟
اصلا بدون اینکه متنی که نوشتی رو بخونم فقط بهت میگم که شما کلاه خودت رو سفت بچسب باد نبره و مشتری داری رو به کسی یاد نده !!!
فکر نکنم مطلبی از شما نوشته باشم !!!
لطف کن خودشیرینی نکن و در مورد سرویس کسه دیگه نظر نده
شما اصلا از چه چیز ما باخبری که نشستی نظر میدی که بهتر هست با سرویس دهی بهتر ثابت کنی ما نیاز به ثابت کردن چیزی رو نداریم !!!
ویرایش توسط serverstar.ir : January 9th, 2013 در ساعت 20:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)