-
January 8th, 2013, 12:57
عضو جدید
پشتیبانی مزخرفتر از مزخرف
سلام به همه فروشنده های وی پی اس و هاست
اقا همتون خسته نباشید
خواهشا به وضعیت پشتیبانیتون برسید
موقع خرید کردن فوری جواب میدین
اما وقتی سرورتون مشکل داره اب مشین میرین زمین
الکی هم اینجا نیاید بگین ما اینطوری هستیم اونطوری هستیم
لااقل با بیش از 70% شرکت های اینجا کار کردم که ماشالله وقتی مشکلی پیش میاد مگه جواب بدن
اگه هم خواستین میتونم اسم بیارم
موقع پول گرفتن مثل بلبل جواب میدین ولی خدا نکنه مشکلی پیش بیاد/ صبر میکنید مشکل حل شه بعد جواب میدین
ویرایش توسط a.R.a.sh : January 8th, 2013 در ساعت 13:01
-
تعداد تشکر ها ازa.R.a.sh به دلیل پست مفید
alborzdata, Ariya, babelirani, BESTTECH, Dante, delta, hack2hacker, loading, merci, nimo0ol, nivdata.com, razavihost, rodfile.ir, sa_sh41, seflow, seyyed_ahmad, winsent
-
January 8th, 2013 12:57
# ADS
-
January 8th, 2013, 13:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازnivdata.com به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 13:53
عضو انجمن
پاسخ : پشتیبانی مزخرفتر از مزخرف
اما وقتی سرورتون مشکل داره اب مشین میرین زمین ( فکر کنم منظورتون زیر زمین هست ) :دی
اون قسمت رفتن به زیر زمین جالب بود 
پ.ن : همه سرویس دهنده ها این گونه نیستند البته همیشه گفتند و خواهند گفت و به نظر من هم درسته که : کیفیت خدمات و پشتیبانی = هزینه پرداختی شما
ویرایش توسط dertgtr : January 8th, 2013 در ساعت 13:55
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 13:56
عضو دائم
شما با ما کار کردین ال به حال؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a.r.a.sh
سلام به همه فروشنده های وی پی اس و هاست
اقا همتون خسته نباشید
خواهشا به وضعیت پشتیبانیتون برسید
موقع خرید کردن فوری جواب میدین
اما وقتی سرورتون مشکل داره اب مشین میرین زمین
الکی هم اینجا نیاید بگین ما اینطوری هستیم اونطوری هستیم
لااقل با بیش از 70% شرکت های اینجا کار کردم که ماشالله وقتی مشکلی پیش میاد مگه جواب بدن
اگه هم خواستین میتونم اسم بیارم
موقع پول گرفتن مثل بلبل جواب میدین ولی خدا نکنه مشکلی پیش بیاد/ صبر میکنید مشکل حل شه بعد جواب میدین
با سلام
متاسفانه عمده مشکل دوستانی که در زمینه ی وی پی اس و هاست کار میکنن این هستش که نهایتا" 2-3 نفر دارن کار میکنن و مجبورن اون 2-3 نفر تمام کارهارو به دوش بکشن حالا وقتی مشکلی پیش میاد یکیشون معمولا" در سفر هستش یکی دیگه درس یا زندگی داره معمولا" کار ها سر یک نفر ریخته میشه
حتی ما دیدیم که بعضی از فروشنده های vps و هاست فقط یک نفر تمام کارهارو انجام میده خوب انتظار بیشتر از این هم نمیشه داشت

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما با ما کار کردین ال به حال؟
دوست عزیز ایشون گفتن بسیاری نگفتن همه
بعدشم بله یکی از دوستان با شما کار کرده تقریبا" وضعی کمی بهتر از این رو باهاتون داشت
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:09
عضو انجمن
میشه این موضوع به 2 دید همکار ها نگاه کرد.
1- یک سری همکار دقیقا دیدم و شنیده می گه وقتی مشکلی برای سرور (اصلی) میاد کلی تماس و تیکت سرازیر میشه به جای اینکه زمان بزارم و جواب بدم که مشکل هستو بگین صبر کنید میرم دنبال حل مشکل و بعد از حل حواب همه میدیم !
2- یه عده دیگه اصلا میگن چه دلیلی داره مشتری وقتی می بینه مشکل هست بخواد تماس بگیره یا تیکت بده باید صبر کنه تا درست بشه همه جا مشکل هست !!!!
3- یک دسته کم کم پیدا میشه و تیم هستند یکی جواب تیکت و تماس میده و حتی مشکل هم باشه آب نمیشن در هر صورت در هر شرایطی جواب مشتری میدن که تکلیف خودش بدونه یا باید 1 دقیقه صبر کنه یا 1 هفته حداقل از انتظار خیلی بهتر هست که بهترین حالت هست.که نمیشه از همه این انتظار داشت بنا به دلیل های مختلف...
داخل این سایت میشه گفت حداقل 100 سرویس دهنده فعال داریم که 70% میشه 70 سرویس دهنده × هر ماه از یک نفر گرفته باشید میشه 70 ماه ! که میشه حدود 6- سال !خدا صبر بده این چند سال اگر سرور اختصاصی می گرفتید الان هم مشتری درک می کردید و هم این همه اذیت نمی شدید و یک حرفه ای بودید!
ویرایش توسط websazha : January 8th, 2013 در ساعت 14:15
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها ازwebsazha به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز ایشون گفتن بسیاری نگفتن همه
بعدشم بله یکی از دوستان با شما کار کرده تقریبا" وضعی کمی بهتر از این رو باهاتون داشت
من فکر میکنم بهتره خودشون جواب بدهند اولا
ثانیا کسی که مشکلل داره خودش با ما در ارتباط باشه
کسی نبوده تا حالا خدا شاهده به پشتیبانی ما خرده بگیره
اگه بوده ایمیلش رو برام پیام خصوصی کن نشونتون بدهم که ما چطور پشتیبانیشون کردیم و حق با کی بوده است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:24
عضو جدید
ممنون از دوستانی که نظر میدن
والا من کاربر هم انتظار زیادی ندارم
میخوام رو راست باشیم با هم
اسم نمیارم که موجب ناراحتی بعضی از دوستان میشه و فقط میخوام که خواهش کنم کمی رسیدگی کنن
چند روز پیش یکی از وی پی اس هام که از شرکت ........ داشتم قطع شد/ بهشون تیکت زدم و فرمودن که اسپم زدین بسته شده و ایمیل بدین که ایمیل ابیوزی که اومده رو بفرستیم تا ببینید الکی نمیگیم/ بعد یکی از همکارها هم که معرفیشون کرده بودم هم دیدم که میگه قطع شده و بنده 20تا ای پی پینگ گرفتم که دیدم کلا سرورشون بسته شده!!!!!!!! و به همه میگن که اسپم زدین بسته شده
بعد تیکت زدم که ایمیلی که به خاطر اسپم من اومده رو برام بفرستین که با تاخیر 30دقیقه فرستادن که دیدم کاملا ویرایش کردن و بعضی جاها ای پی مال یکی دیگه هست و تاریخ هم مشکلدار بود!!!
آیا واقعا چنین کاری درست هست؟ در حالی که رک میگفتن سرورمون مشکل داره یا تمدید نکردیم و منه کاربر انقدری شعور دارم که باهاش کنار بیام نه اینکه بیان الکی ادم و بدهکار کنن
-
تعداد تشکر ها از a.R.a.sh به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:27
عضو جدید
اصلا شوما اول اون پوشتیبانی رو نشون من بده؟ جنابعالید؟ :دی
اکثر هاستینگ ها یک الی دو نفره کار میکنند
وقتی هم مشکلی پیش میاد مطمئن باشید بیشتر از شما استرس و نگرانی دارن
بلاخره مام داریم نون میخوریم از این راه
البته چند وقته دوستانی پیدا شدن که اسم هاستینگ ایران رو موشکل دار کردن
-
تعداد تشکر ها از leonr2 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
ممنون از دوستانی که نظر میدن
والا من کاربر هم انتظار زیادی ندارم
میخوام رو راست باشیم با هم
اسم نمیارم که موجب ناراحتی بعضی از دوستان میشه و فقط میخوام که خواهش کنم کمی رسیدگی کنن
چند روز پیش یکی از وی پی اس هام که از شرکت ........ داشتم قطع شد/ بهشون تیکت زدم و فرمودن که اسپم زدین بسته شده و ایمیل بدین که ایمیل ابیوزی که اومده رو بفرستیم تا ببینید الکی نمیگیم/ بعد یکی از همکارها هم که معرفیشون کرده بودم هم دیدم که میگه قطع شده و بنده 20تا ای پی پینگ گرفتم که دیدم کلا سرورشون بسته شده!!!!!!!! و به همه میگن که اسپم زدین بسته شده
بعد تیکت زدم که ایمیلی که به خاطر اسپم من اومده رو برام بفرستین که با تاخیر 30دقیقه فرستادن که دیدم کاملا ویرایش کردن و بعضی جاها ای پی مال یکی دیگه هست و تاریخ هم مشکلدار بود!!!
آیا واقعا چنین کاری درست هست؟ در حالی که رک میگفتن سرورمون مشکل داره یا تمدید نکردیم و منه کاربر انقدری شعور دارم که باهاش کنار بیام نه اینکه بیان الکی ادم و بدهکار کنن
دوست عزیز به نظر بنده باید اکر افرادی که واقعا چنین حرکاتی می کنند در بخش انتقادات تابیک ایجاد کنید که رزومه اون شرکت همیشه در دسترس افراد باشه برای خرید های کاربران دیگه.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید