اولا که پول رو یکجا خوبوندن اشتباه هستش چه تو بانک یا هر جای دیگه با پول باید کار کرد .
حتی با 1 میلیون هم میشه کار کرد آخرش اینه میری چند تا سرور میخری یه سایت میزنی میشی شرکت وب هاستینگ ووو
حالا بیشتر داشته باشی میتونی کار دیگه بکنی بزاری تو این موسسه های در پیتی دولتی 13 درصد سود بگیری که با توجه به تورم این کار احمقانه هستش اینو تجربه و زمان ثابت کرده چون هر روز ارزش پول میاد پایین منظورم ریال هستش .
من شخصا راه های زیادی برای سرمایه گزاری پیدا کردم اگر کسی خواست سرمایه گذاری مطمعن کنه راهنمایش میکنم .
نکته اول اينکه تو اين فارم اکثر دوستان تو کار هاست هستند.
بياين با خودمون رو راست باشيم. تو اين کار اينقدر دست زياد شده که ديگه جا برای سود منطقی باقی نمونده.
با 1 مليون هم نميشه چند تا سرور خريد. ميشه چند تا اجاره کرد. پس بنابراين بايد هر ماه 1 مليون تو اين کار سرمايه گذاری کنی.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن
علی اميری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
[/color]
تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن
علی اميری[/quote]
میدونم من منظورم نسبت به تورمه که اگه بگیرید 20 درصد که خیلی هم بیشتر هستش شما دارید ضرر میکنید .
البته من بیطرف هستم در کل عرض کردم .... برای کسی که اهل ریسک نیست یا نمی تونه با پولش کار کنه بانک بهترینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)