نقل قول نوشته اصلی توسط irancms نمایش پست ها
به دوستمون بر نخوره ولي گفتيد "ولی وقتی بری 200 هزار دلار استرالیا بخری 610 تومان 5 ماه بعد بفروشی 910 تومن این یعنی کار کردن عقل . "
به نظرم اين يعني كار نكردن عقل ، يعني شما 200000 * 610 = 122.000.000 تومان اون موقع رو خوابوندي كه شايد سود كني يا نه!!!! اولا كه به اين ميگن ريسك نه كار كردن عقل (جهت اطلاع)
دوما ، ما بي عقليم؟ گوشامون درازه؟! زير نام كاربريمون چيزي نوشته؟! از عنوان انجمن معلوم نيست كه كار سايت چيه(تخصصي)؟!در كل موفق باشيد.

سوما ، شما سود ميكنيد كه اون سايت رو با نام كاربري خودتون معرفي كرديد تا هركي از طريق شما عضو بشه شما پول بگيريد! پس بايد پاسخگوي سوالات ملت باشيد. يا لينك رو اطلاح كنيد و نام كاربريتون رو از آخرش برداريد.

همينجور نميشه راه افتاد و به شعور مردم بي احترامي كرد.

زیاد خودت رو ناراحت نکن هر کاری ادم خودش رو میخواد . من هیچ موقع رو هوا این کار رو نکردم اگر مقداری از بازار های سرمایه گزاری و فارکس اطلاع داشتید اگر ساعت ها وقت میزاشتید و با هزینه های زیاد تو کلاس های فارکس شرکت میکردید اگر مدت زیادی خارج از کشور زندگی میکردید و کار کردن و ریسک پذیری رو بلد بودید اگر بلد بودید با سرمایه ای که دارید کار کنید اینطوری حرف نمیزدید متاسفانه نمیتونم خیلی از مسائل رو بگم ولی این رو بگم من همیشه سرمایه زیادی تو گردش دارم هیچ موقع نمیام پولم بخوابونم تو بانک های ایرانی که دو زار بهم سود بدن البته ضرر هم کردم ولی این اصول ریسک پذیری هستش . یه چیزی همیشه یو یاد گرفتم ریسک پذیری شرط موفقیت هست نمیخواستم این موضوع رو تو فروم مطرح کنم و فقط به عنوان مثال تو یکی از پست ها زدم برای .یکی از دوستان .
. بله دوست عزیز من 200 هزار تا خریدم چون میدونستم با توجه به شرایط قیمت میره بالا و اون موقعی که من خریداری کردم پایین ترین قیمت در چندین سال اخیر بودش وامکان اینکه از اون پایین تر بیاد وجود نداشت دوم اینکه من دوستان زیادی چه این ور چه اون ور دارم که تحلیل کردیم و حتی یک شخص بسیار مهم که در جایی بسیار مهم که با مشورت اون مطمعن شدم باید این کار رو انجام بدم یه نوع ریسک هستش ولی ریسکی که میدونستم به سود خواهم رسید .

درباره سایت هم اگه تو پست اول رو ببنید توضیح دادم . این سیستم بصورت شبکه ای کار میکنه در قبال ثبت نام شما مبلغ کمی به حساب من میاد و در قبال ثبت نام نفر بعدی در لینک شما مبلغی به حساب شما میاد و این رویه ادامه دار هستش

بالاخره تکلیف منو مشخص کنید این سایت سود میده یا کلاه بردار هستش یا سرکاری