نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

پیش فرض پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

اين جور سايتها همشون اولش برای خوشنامی پول ميدن.
    بعد از يک مدت ديگه پوا دادن رو قطع مي کنن.
    اساس کار به اين صورت هستش که شما در ازای ديدن تبليغات پولی رو بدست بياريد. تا اينجای کار به نظر منطقی میاد (البته باز هم نه تا اين حد - مثلا برای ديدن يک تبليغ 1$ يکجا بدن)
    ديدن يک تبليغ توسط ما اون هم با اين موضوعات عمومی در حد چند سنت برای اونها بیشتر نمي ارزه. یعنی هر 30 ثانيه ما حدود 10 سنت برای اونها ارزش داره. منطقی ترين سايتها سايتهایی هستند که در حد سنت پرداخت می کنن.
    من حدود 3 سال پيش اين مسايل رو تجربه کردم. فقط يک سايت پول داد اون زمان و اون هم در حد چند دلار پرداخت کرد.
    بقيشون نمی دن. البته اگر اولش عضو بشيد شايد بتونيد ازشون برداشت کنيد اما بعد از معروف شدن اون سايت ها نه.
    تازه به تبليغاتی که نمايش داده میشه هم دقت کنيد. معمولا تبليغاتی رو نشون می ده که سايتهای مشابه هستن. اگر دقت کنيد تو پنل خودتون هم يک جا برای تبليغ کردن از همون موجودی ای که تو حسابتون داريد وجود داره.
    وقتي تبليغات سايتهای مشابه نمایش داده میشه معنیش اينه که خيلی دیگه از کاربران اومدن و تبليغ اکانت های خودشون در سايت های ديگه رو ميکنن. يعنی یه جور تبليغات کاذب. چون اون سايت ميزبان اصلا پول جديدی وارد سيستمش نشده و از همون پول هایی که خودش به کابراش داده تبليغ گرفته.
    معمولا اين سايت ها يک درصدی از کار زير مجموعه شما رو به شما ميدن. (البته درصد به اعتبار شما اضافه ميشه)
    به هر حال انشالا که موفق باشيد. اگر 1000 دلار رو ازشون گرفتيد که نوش جانتون.
    اگر نگرفتيد هم بيشتر دقت کنيد.

با تشکر
    علی اميری

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    تو بانک های ایرانی که دو زار بهم سود بدن
    از شما اين حرف بعيده!
    سود بانکهای ايرانی به خيلی از جاهای دنیا بيشتره.
    يک زمانی ايرانی ها از بانک های امارات وام میگرفتن اينجا ميزاشتن تو بانک - هنوز هم شايد باشه اما از اون موقع هم زمان زيادی نگذشته.
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    ا

با تشکر
    علی اميری

---------- post added at 10:17 pm ---------- previous post was at 10:13 pm ----------

از شما اين حرف بعيده!
    سود بانکهای ايرانی به خيلی از جاهای دنیا بيشتره.
    يک زمانی ايرانی ها از بانک های امارات وام میگرفتن اينجا ميزاشتن تو بانک - هنوز هم شايد باشه اما از اون موقع هم زمان زيادی نگذشته.
    البته تورم رو هم در نظر بگیرید
    اگه بخوایند حساب کنید پول گذاشتند تو بانک با این تورم و این سود بانکی ضرر هستش

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    البته تورم رو هم در نظر بگیرید

اولا که پول رو یکجا خوبوندن اشتباه هستش چه تو بانک یا هر جای دیگه با پول باید کار کرد .
    حتی با 1 میلیون هم میشه کار کرد آخرش اینه میری چند تا سرور میخری یه سایت میزنی میشی شرکت وب هاستینگ ووو

حالا بیشتر داشته باشی میتونی کار دیگه بکنی بزاری تو این موسسه های در پیتی دولتی 13 درصد سود بگیری که با توجه به تورم این کار احمقانه هستش اینو تجربه و زمان ثابت کرده چون هر روز ارزش پول میاد پایین منظورم ریال هستش .

من شخصا راه های زیادی برای سرمایه گزاری پیدا کردم اگر کسی خواست سرمایه گذاری مطمعن کنه راهنمایش میکنم .

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    حتی با 1 میلیون هم میشه کار کرد آخرش اینه میری چند تا سرور میخری یه سایت میزنی میشی شرکت وب هاستینگ ووو
    نکته اول اينکه تو اين فارم اکثر دوستان تو کار هاست هستند.
    بياين با خودمون رو راست باشيم. تو اين کار اينقدر دست زياد شده که ديگه جا برای سود منطقی باقی نمونده.
    با 1 مليون هم نميشه چند تا سرور خريد. ميشه چند تا اجاره کرد. پس بنابراين بايد هر ماه 1 مليون تو اين کار سرمايه گذاری کنی.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
    هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن

علی اميری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

5. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

[/color]

تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
    هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن

علی اميری[/quote]

میدونم من منظورم نسبت به تورمه که اگه بگیرید 20 درصد که خیلی هم بیشتر هستش شما دارید ضرر میکنید .
    البته من بیطرف هستم در کل عرض کردم .... برای کسی که اهل ریسک نیست یا نمی تونه با پولش کار کنه بانک بهترینه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)