نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
فکر میکنم اشتباه کردم اینجا تاپیک زدم مثل اینکه برخی ها منتظر هستند یکی یه چیزی بگه بپرن وسط بگن ما بیشتر میدونیم پس چون ما بیشتر میدونیم بغیه اشتباه میکنن

واقعا اصلا انتظار نداشتم اینطوری بیان اظهار نظر کنن .
این سایت نه مال بابای من هست نه برای خود من یه سایت امریکایی هستش من یکبار ازش 1000 دلار گرفتم ریختم حساب پی پال یکی ازش ریال گرفتم همین . همش نوشته ها تو سایت هستش زحمت بکشید میتونید بخونید خودتون متوجه میشید خوشتون اومد ثبت نام کنید خوشتون نیومد ثبت نام نکنید .

Sparksun دوست عزیز من شما رو نمیشناسم ولی احترام براتون قائل هستم ولی نمیدونم چه دلیلی داره اومدید و اینجا پست میزنید . اگه ثبت نا کردی سرت کلاه رفته خوب بقول بچه ها مدرک بیار اگه ثبت نام نکردی واز رو هوا حرف میزنی پس بهتره بری تو سایت شرایط رو بخونی اگر هم شک داری بهشون ایمیل بزنی بعدش اینطوری بگید

و..... یه جور هایی پشیمون شدم از تاپیک زدن . والا اینطوریش رو دیگه ندیده بودم
آقای محترم انگاری شما روی هوا داری صحبت می کنی و اصلا نمی دونی داری چی می گی
بهتره یک بار پست ها رو مطالعه بکنی شما تا انقدر خارج پست نزنی
بنده در پستی که داشتم توضیح دادم برای دوستان
این سیستم قدیمی هست
حدود 2 سال پیش دیده بودم و اولین بار می خواستم از این راه برای پی پال پول در بیارم
خلاصه بگم این کار فایده ای نداشت ( حداقل برای من )
دوستان دیگر اگر نتیجه ای گرفتند در این تاپیک لطفا اعلام بکنند
حالا کجاش من نوشتم کلاه رفته سرم یا بچه ها نکنید ؟
شما داری یه صحبتی رو الان می کنی هر کسی وارد بشه فکر می کنه اینجا تک گیر افتادی
اول برگشتی داری می گی
من فقط توصیه کردم حالا هر کسی دوست داره بره ثبت نام کنه هر کسی هم دوست نداره ثبت نام نکنه ولی پارازیت نندازه چون من اصلا خوشم نمیاد .
من متوجه نمیشم شما با نظر دادن و پست دادن در اینجا مشکلی داشتی چرا تاپیک زدی ، همان طور بصورت پیغام خصوصی کار می کردی

این مورد رو دیگه ادامه نمیدم
امیدوارم به اشتباهی که کردید پی ببرید و متوجه بشید کسی که میاد و در یک تاپیک پست میده پارازیت نمی اندازه