نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

موضوع: نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط lordmhn نمایش پست ها
    من طراحم و زیاد توی کار هاستینگ نیستم ولی از توی این پست هایی که خوندوم چند تا راه میشه برای ثابت کردن این تعرفه ها در نظر گرفت !

1- میشه یک مدیر جدید (منظورم یک بخش جدید که مدیرش ) تمرکز داشته باشه بر روی تعرفه هایی که توی این فروم گذاشته میشه ! ( برداشت اشتباه نشه !! ) و جلوی پست هایی که زیر هزینه تعرفه ثابت میدن رو پاک کنند یا اخطار بدن ! تا همه یک هزینه بدن و اگر کسی قصد داره ارزون بفروشه بره یه جای دیگه تبلیغ کنه !
    2- اطلاع رسانی کنید و به مشتریانتون دلیل گرون دادن سرویس هاتونو بگید ! و تفاوت هایی که هستند رو براشون معین کنید تا بتونن تفاوت ها رو بفهمند و یه دمو براش بذارید تا سرعت و کیفیت رو درک کنه و براش ثابت کنید که شما بهترید و وقتی به شما اعتماد داشت و فهمید که سرویستون خوبه دیگه عوض نمیکنه !
    3- 1 نکته دیگه ! شما میگوید که بچه ای که میره سرور میگیره ! خوب از کی میگیره ؟ از یه ایرانی (حالا احتمال اینو نمیدیم که paypal و ... داشته باشه )خب باز هم از یکی که ارزون میفروشه میخره و ارزون میفروشه !! و سود 5 6 تومنی هم براش کافی و خرج سرور رو در بیاره براش بسته !
    4- همش توی این پست ها که دیدم همه میگویند که هزینه ها رو ثابت کنید ! خب شروع کنید ! :D
    برای مثال توی فلان دیتاسنتر از فلان کشور این مشخصات برای مثال من این قیمت میدم بعد همه بیاید نظر روی نظر بذارید و یک قیمت ثابت برای این سرویس تعیین کنید ( به نظر من از شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای و این کاره توی یک تاپیک خصوصی این هزینه ها رو ثابت کنند )

بنده بازم میگم من طراحم فقط قصد کمک به این وضع رو داشتم و نظرم رو بگم به کسی هم برنخوره ! اگه دوست داشتید همکاری کنید اگه دوست ندارید هر کس به تعرفه خودش بفروشه !

موفق باشید.
    با سلام

فرمایش های شما متین و درست

ولی یک سوالی ازتون دارم چندبار توی چند تایپیک رفتید و وقتی گفتید قیمت هاتون بالاست با این جمله مواجه نشدید که منابع سرور های ما اختصاصی هستن ؟

ببنید دوست عزیز ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه قانونونی این چنینی باشه 1000 راه براش پیدا میکنیم تا دورش بزنیم

بعدشم در هیچ کجا دنیا تاکید میکنم در هیچ کجا تثبیت قیمت نداریم غیر از ایران

دولت هزار بار خواست قیمتی رو تثبیت کنه تثبیت که نشد داغون ترم شد ( کیفیت پایین تر قیمت بالاتر )

حالا شما میخواید همون کارو بیاید توی فضای مجازی انجام بدی ( تو واقعیتش اون نتیجش بود ) خدا به داد برسه

فکرم نمیکنم مدیران این انجمن بخوان بسیاری از افراد که میان و سر میزنن به اینجا رو بپرونن چون خیلی از کسایی که سرور خوبی خریدن دیگه اینجا نمیان ( یا خیلی به ندرت ) مشتری های جدید و افراد جدید خیلی از بازدید این سایت رو تشکیل میدن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خطاب به همه میگم واقعی نگر باشیم حداقل یه جا از جهان سومی بودن در بیایم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    404
    تشکر شده در
    282 پست

پیش فرض پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

فرمایش های شما متین و درست

ولی یک سوالی ازتون دارم چندبار توی چند تایپیک رفتید و وقتی گفتید قیمت هاتون بالاست با این جمله مواجه نشدید که منابع سرور های ما اختصاصی هستن ؟

ببنید دوست عزیز ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه قانونونی این چنینی باشه 1000 راه براش پیدا میکنیم تا دورش بزنیم

بعدشم در هیچ کجا دنیا تاکید میکنم در هیچ کجا تثبیت قیمت نداریم غیر از ایران

دولت هزار بار خواست قیمتی رو تثبیت کنه تثبیت که نشد داغون ترم شد ( کیفیت پایین تر قیمت بالاتر )

حالا شما میخواید همون کارو بیاید توی فضای مجازی انجام بدی ( تو واقعیتش اون نتیجش بود ) خدا به داد برسه

فکرم نمیکنم مدیران این انجمن بخوان بسیاری از افراد که میان و سر میزنن به اینجا رو بپرونن چون خیلی از کسایی که سرور خوبی خریدن دیگه اینجا نمیان ( یا خیلی به ندرت ) مشتری های جدید و افراد جدید خیلی از بازدید این سایت رو تشکیل میدن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خطاب به همه میگم واقعی نگر باشیم حداقل یه جا از جهان سومی بودن در بیایم

درسته ولی وقتی چند شرکت معتبر و بزرگ بیان با هم یک قیمت پایه بدن کسی هم که میخواد تازه شروع کنه 1 بار میاد به این سایت ها سرو میزنه ببینه هزینه ها چطوریه و وقتی دید که بیشتر جاها هزینه یکسانی دارند خوب اونم سعی میکنه قیمت های مناسب بده !
    طراحی حرفه ای وب سایت
    quadangles.web@gmail.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)