من طراحم و زیاد توی کار هاستینگ نیستم ولی از توی این پست هایی که خوندوم چند تا راه میشه برای ثابت کردن این تعرفه ها در نظر گرفت !
1- میشه یک مدیر جدید (منظورم یک بخش جدید که مدیرش ) تمرکز داشته باشه بر روی تعرفه هایی که توی این فروم گذاشته میشه ! ( برداشت اشتباه نشه !! ) و جلوی پست هایی که زیر هزینه تعرفه ثابت میدن رو پاک کنند یا اخطار بدن ! تا همه یک هزینه بدن و اگر کسی قصد داره ارزون بفروشه بره یه جای دیگه تبلیغ کنه !
2- اطلاع رسانی کنید و به مشتریانتون دلیل گرون دادن سرویس هاتونو بگید ! و تفاوت هایی که هستند رو براشون معین کنید تا بتونن تفاوت ها رو بفهمند و یه دمو براش بذارید تا سرعت و کیفیت رو درک کنه و براش ثابت کنید که شما بهترید و وقتی به شما اعتماد داشت و فهمید که سرویستون خوبه دیگه عوض نمیکنه !
3- 1 نکته دیگه ! شما میگوید که بچه ای که میره سرور میگیره ! خوب از کی میگیره ؟ از یه ایرانی (حالا احتمال اینو نمیدیم که paypal و ... داشته باشه )خب باز هم از یکی که ارزون میفروشه میخره و ارزون میفروشه !! و سود 5 6 تومنی هم براش کافی و خرج سرور رو در بیاره براش بسته !
4- همش توی این پست ها که دیدم همه میگویند که هزینه ها رو ثابت کنید ! خب شروع کنید ! :D
برای مثال توی فلان دیتاسنتر از فلان کشور این مشخصات برای مثال من این قیمت میدم بعد همه بیاید نظر روی نظر بذارید و یک قیمت ثابت برای این سرویس تعیین کنید ( به نظر من از شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای و این کاره توی یک تاپیک خصوصی این هزینه ها رو ثابت کنند )
بنده بازم میگم من طراحم فقط قصد کمک به این وضع رو داشتم و نظرم رو بگم به کسی هم برنخوره ! اگه دوست داشتید همکاری کنید اگه دوست ندارید هر کس به تعرفه خودش بفروشه !
موفق باشید.