نوشته اصلی توسط
ms313
ببخشيد يه سوال داشتم.
از استايتد بگن.
من چند سال تو كار چيز پي ان هستم. 4-5 تا هم سرور مجازي دارم.(جهت اشنايي خودم گفتم)
يه چند تا هم مشتري وي پي اس دارم.
از شركت وارز هاست خريد مي كردم تا چند روز روز پيش از آقاي مهندس رحمان هوشيار. كه چند روز هست كه وقت وي پي اس تموم شده از يه جا ديگه ميگيرم البته يه كمي ارزونتر كه تو تهش واسه خودم يه چيزي مي مونه.
آقاي رحمان هوشيار البته "شركتشون" رو سرور مجازي يك گيگ 40 هزار تومان قيمت زدن.
تو چند روز پيش هم تي يه اخبار گفتن دارن سرور مجازي ارتقا ميدن و مشتري هاشون بالاي 1250 تا هستش. البته دقيق نمي دونم بالاي هزار تو بود ،بدون شك.
و چند تا هم فك كنم كارمند دارن وقتي تيك مي زني تو نيم ساعت الي دو ساعت جواب ميدن و هر بار هم يه نفر جواب ميده.فكر كنم سه چهار تا كارمند دارن .
حالا اينا يه شركت داشته باشن و سه چهار نفر هم باشن . چراا الان كه تو اين انجمن رم يك گيگ رو ميدن 10 هزار تومان اونا ضرر نمي كنن فقط شما ها دارين ضرر مي كنيد ؟
كاش خود جناب رحمان هوشيار اين پست منو مي دين راه موفقعيت رو مي گفتن تا ما هم ضرر نكنيم.
در ضمن كسي كه چندين سال داره مستقيم از ديتا سنتر خريد مي كنه آفر ميدن بهشون نصف قيمتي كه كسي كه اولين بار داره خريد مي كنه نبايد بيان ارزون بدن .چون زياد منفعت مي كنن.؟كسي هم دوست نداره اسم شركتش بد بشه مي خواد ارزون بده ابازر رو دستش بگيره. البته بايد عواقب كارشو هم بدونه كه كارمند داشته باشه تا جواب مشتري هاي زياد رو بده اگه يكي هم سوال كرد حداقل دانشش رو داشته باشه جواب بده.