-
June 30th, 2012, 19:28
عضو دائم
پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
من بر فرض مثال فروشنده وی پی اس هستم دوست بنده در اتریش زندگی می کنه و درآمد به دلار میگیره
ایشون نیازی به خرید دلار از بانک مرکزی و بازار آزاد ایران نداره
پول سرورها رو پرداخت می کنه
Do You Understand?
دلار محلی ساختگی نیست دوست عزیز تجربیات خودتون رو بالا ببرید متوجه خواهید شد
کلا دو نرخ داره؟! چه جالب همه دنیا با نرخ ایران داره اداره میشه؟!
باشه جالب بود!!!!!!!!!!
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
من بر فرض مثال فروشنده وی پی اس هستم دوست بنده در اتریش زندگی می کنه و درآمد به دلار میگیره
Do You Understand?
این قسمتش درسته تا اینجا ولی یک نکته شما بعدا به اون دوست یا رفیقتون یا اشناتون احیانا که بوس نمیدی باید پول به ریال بهش بدی حالا اون هم بخواد رعایت کنه دلار 2200 باشه بهت میگه 2100 یا 2000 تومن حالا فرض هم کن 1 سال دیگه بخواهی بهش پول بدی ول یدر کل کل در نحایت یه 100 یا 200 تومن زیر نرخ دلار ازاد بات حساب میکنه کمتر که دیگه حساب نمیکنه این هم بار یقضیه دلار محلی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 30th, 2012 19:28
# ADS
-
June 30th, 2012, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
Do You Understand?
کلا دو نرخ داره؟! چه جالب همه دنیا با نرخ ایران داره اداره میشه؟!
باشه جالب بود!!!!!!!!!!
دیگه خیلی فیلم شد 
دوست شما تو اتریش درآمدش دلاره بعد لابد خرجش ریاله که نیاز داره دلارهاشو ریال کنه
کمی فکر کنید دوست عزیز
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 19:45
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
Do You Understand?
عزیزم ،
خب چه کاریه اون وقت دقیقاً ؟ مگه قرار نیست سود این پول بیاد توی ایران خرج بشه ؟
مگه خودمون مردیم پول رو به واحد دلار بگیریم و بریزیم توی حسابهای ارزی ؟ و خودمون پرداخت رو انجام بدیم ؟! و سپس سود رو به ریال ایران چنج کنیم ؟! و یا کلاً معادل ریالی رو بگیریم و بخوریم ؟!
میشه فایده این کار رو بفرمایید ؟!
( این راه برای افرادی هست که از کشورهای تحت تحریم که احتمال ساسپند سازی رو در صورت اینکه تشخصی بدن استفاده کننده ایرانی هست ، قابل انجامه نه فردی که مشکلی نداره تا از طریق صرافی های ایران مستقیماً پرداخت بزنه .. ، که باز هم همون مساله تحریم رو صرافی ها با حساب های خودشون در کشور های ثالث حل کرده اند ! )
شما ایرانی هستی . برا اینکه بالاخره دلارت قابل خرید/استفاده باشه دو راه داری :
1.دلار بانک : که عملاً گرفتنش غیر ممکنه !
2.دلار صراف : که به نرخ ازاد حساب میشه .
هر فردی که بخواد پول رو در ایران چنج بزنه باید از این رو راه اقدام کنه . حالا این پول توی 1000 تا بانک خارجی بچرخه بالاخره باید این بلا سرش بیاد !
موفق باشید !
-
-
June 30th, 2012, 20:32
عضو جدید
سلام
دوستان من مطالب این تاپیک را خواندم اما به نظر تثبیت قیمت امکان پذیر نیست و غیر منطقی هست!
دلیلش هم خیلی ساده هست امکان نداره شخصی شرکت زده و هزینه اجاره شرکت - حقوق کارکنان - هزینه سرور و... بیاد با هم قیمت سایتی بده که حتی یه شماره تماس هم تو سایت هاستینگش نگذاشته و از توی خونه داره هاست می فروشه!
فکر کنید وی پی اس با رم 512 از دیتاسنتر ای وب کانادا قیمتش میشه 10 هزار تومان خوب اگه یه شرکت بزرگ هم بده 15 و هم یه کسی که تو خونه داره می فروشه بده 15 این که انصاف نیست!
و یه دلیل دیگه ای که نمیشه قیمت ها یکسان باشه اینکه اینکه سرور ها با هم متفاوت هست سرور که فقط رمش نیست میزان پهنای باند - پورت - سی پی یو میزان هارد و.. هست تاثیر گذار هست
اگه قیمت های یکی باشه اصول بازاریابی پس چی!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش توسط agraph : June 30th, 2012 در ساعت 20:35
-
-
July 1st, 2012, 03:19
مشکل عده زیادی از ما به مسخره گرفتن همه چیز و کوته فکری خودمون هست
حاضر نیستیم خیلی چیزها رو ببینیم و درک کنیم!
فردی که بنده مثال زدم هیچ نیازی به چنج کردن پول و مبادله پولی در ایران نداره
ایشون به خاطر مشکلات سیاسی و ... به هیچ عنوان به خانواده در ایران نمیتونه تبادل مالی و ... داشته باشه
پرداخت دلار توسط ایشون=دریافت سود ریالی و اصل پول بدون نوسان قیمت که خرجی بخشی از خانواده ایشون در ایران هست
ضمن این که همین آقا برای چند نفر از دوستان همین انجمن دلار رو با نرخ 1350 تومان پرداخت می کنه و از این بابت بدون هیچ زحمتی دلار خودش رو در ایران به صورت ریال به خانواده می رسونه
حالا فرض مثال چند تا فروشنده ای که با این آقا دارن کار می کنن و بدون نوسان دارن با دلار 1350 تومان سرور میگیرن و البته وجدان کاری هم دارند براشون دیگه فرقی نداره که دلار چقدر باشه/کار خودشون رو می کنن و قیمت پایین میدن تا با بیشترین مشتری و کمترین قیمت سود کسی رو بکنن که داره بیشترین قیمت رو با کمترین مشتری بدست میاره
منطقی باشید دوستان و قبل از این که احساسی و عجولانه حرفی رو به تمسخر بگیرید فکر کنید
تجارت 1001 راه داره که افراد قدیمی و به قولی ریش سفید بازار همه این راه ها رو رفتن و از این چیزا آسیب نخواهند دید
دلیلی نداشت تو این تاپیک دخالت کنم اما فقط خواستم به تازه نفس های بازار که گویا شدیدا آسیب پذیر شدن با این وضعیت بگم همیشه یک راه دیگه ای هست که بهترین انتخابه! افزایش قیمت یا ... آخرین راه حل یک تاجر موفق هست اولین راه حل ها راه حل هایی هستن که از دید مشتری ایده آل باشن
بر فرض مثال اگر شرکت دارید هزینه های جانبی رو کاهش بدید مثل تعدیل نیرو/بهینه سازی هزینه های جاری محل شرکت و ...........
به هر موضوعی تعصب نداشته باشید
اگر دنبال نتیجه گیری از موضوع این تاپیک هستین افزایش قیمت رو آخرین راه حل ممکن قرار بدید
بدون شک هنوز راه حل هایی برای کاهش هزینه های اضافی و ... باقی مونده!
-
-
July 1st, 2012, 07:01
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2012, 10:46
عضو انجمن
-
-
July 1st, 2012, 12:40

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
وقتی میتونه دلار رو 2000 تومن بده، مگه
اُسکُله (واژه بهتری نمیشه براش پیدا کرد) 1350 بده؟

از اون حرفایی بود که اگه به خَر بزنی مَلَق وارو میزنه!

شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد
-
-
July 1st, 2012, 12:53
شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد
البته حق با جناب فخرایی هستش .
چرا کسی که میتونه دلار رو بده 1990 تومن ، بفروشه 1350 ؟
البته احتمالی که من میدم این هست که دلار باید دلار بانکی باشه و در حسابهای ارزی ایران ، که اونم چند تا درگاه خارجی میتونه این پول رو وارد دیگر حسابهای ارزی کنه تا قابل استفاده باشه ( مثل پای پال و .. ) ، که اونم هیچ بنی بشری نمیاد واسه این کار ، از سود ملیونی خودش بزنه و این کار رو کنه !
اگر همچین کسایی هستند بنده دلار به صورت اسکناس و تحویل داخل ایران میخوام ، 200 تومنم بیشتر ، نه ؟ 400 تومن ، یعنی دلار اسکناس میخرم 1750 تومن . همین فردا هم بالای 5000 تا خرید میکنم . به صورت حضوری هر جای دولت جمهوری اسلامی هم که نمیخواد باشه ! ، والله ما هم مستحقیم :دی ، یه خیری هم به ما برسه !
با تشکر .
-
-
July 1st, 2012, 13:42
ببخشيد يه سوال داشتم.
از استايتد بگن.
من چند سال تو كار چيز پي ان هستم. 4-5 تا هم سرور مجازي دارم.(جهت اشنايي خودم گفتم)
يه چند تا هم مشتري وي پي اس دارم.
از شركت وارز هاست خريد مي كردم تا چند روز روز پيش از آقاي مهندس رحمان هوشيار. كه چند روز هست كه وقت وي پي اس تموم شده از يه جا ديگه ميگيرم البته يه كمي ارزونتر كه تو تهش واسه خودم يه چيزي مي مونه.
آقاي رحمان هوشيار البته "شركتشون" رو سرور مجازي يك گيگ 40 هزار تومان قيمت زدن.
تو چند روز پيش هم تي يه اخبار گفتن دارن سرور مجازي ارتقا ميدن و مشتري هاشون بالاي 1250 تا هستش. البته دقيق نمي دونم بالاي هزار تو بود ،بدون شك.
و چند تا هم فك كنم كارمند دارن وقتي تيك مي زني تو نيم ساعت الي دو ساعت جواب ميدن و هر بار هم يه نفر جواب ميده.فكر كنم سه چهار تا كارمند دارن .
حالا اينا يه شركت داشته باشن و سه چهار نفر هم باشن . چراا الان كه تو اين انجمن رم يك گيگ رو ميدن 10 هزار تومان اونا ضرر نمي كنن فقط شما ها دارين ضرر مي كنيد ؟
كاش خود جناب رحمان هوشيار اين پست منو مي دين راه موفقعيت رو مي گفتن تا ما هم ضرر نكنيم.
در ضمن كسي كه چندين سال داره مستقيم از ديتا سنتر خريد مي كنه آفر ميدن بهشون نصف قيمتي كه كسي كه اولين بار داره خريد مي كنه نبايد بيان ارزون بدن .چون زياد منفعت مي كنن.؟كسي هم دوست نداره اسم شركتش بد بشه مي خواد ارزون بده ابازر رو دستش بگيره. البته بايد عواقب كارشو هم بدونه كه كارمند داشته باشه تا جواب مشتري هاي زياد رو بده اگه يكي هم سوال كرد حداقل دانشش رو داشته باشه جواب بده.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید