09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
سلام دوستان بزرگوار
متاسفانه چند وقتی هست بعضی از تاپیک هارو میبینم واقعا ناراحت میشم
استارتر میاد یه سوال میپرسه یا یک درخواست داره، بعد میای پست هارو میخونی میبینی یک عده با هم متاسفانه دهن به دهن شدند و کلا بحث منحرف شده
نمونشو خیلی دیدم .واقعا فکر میکنم این خیلی دور از شان دوستان این فروم باشه
من از استارتر عذر می خوام.
دوستان لطفا پیشنهادانتونو بدین
امیدوارم دوستان از حرفای من ناراحت نشده باشند و این مساله رو واقعا دوستانه گفتم
اين برای مگفا هستش و فقط برای شما ارسال شده. از طرف مخابرات ارسال نشده.
خوشبختانه برای ما هنوز چنين چيزی ارسال نشده. و حتی اگر ارسال بشه هم با 3 اپراتور ديگه که اتفاقا يکيشون فقط برای ارسال انبوه هستش طرف قرار داد هستيم.
بنابراين امکان ارسال از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. بدون مشکل خواهد بود.
والا من نه حرفی زدم و نه اظهار نظری کردم فقط و فقط نامه ی مگفا را گذاشتم( به هیچ عنوان نگفتم خط اشتراکی ممنوع هست یا مجاز هست کلا فقط یه نامه گذاشتم )
نماینده های ما هم تماما قراردادهاشون در حال تغییر هست ای کاش تاریخ نامه را ملاحظه میکردید و باز هم ای کاش متن نامه را به دقت میخوندید و متوجه منظور مگفا میشدید
برای شما و دوستانتان آرزوی موفقیت دارم
یا حق
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
خوشبختانه هنوز اين نامه به ما نرسيده و بنابراين امکان ارسال اس ام اس از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. وجود داره.
حتی اگر چنين نامه ای برسه گيت مربوط قطع ميشه از روی سايت و همچنان امکان ارسال از طريق ساير گيت ها و خصوصا خط 540014 که دقيقا برای ارسال bulk هستش وجود داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)