-
July 1st, 2012, 00:58
پاسخ : گرفتن پنل sms
سلام دوستان بزرگوار
متاسفانه چند وقتی هست بعضی از تاپیک هارو میبینم واقعا ناراحت میشم
استارتر میاد یه سوال میپرسه یا یک درخواست داره، بعد میای پست هارو میخونی میبینی یک عده با هم متاسفانه دهن به دهن شدند و کلا بحث منحرف شده
نمونشو خیلی دیدم .واقعا فکر میکنم این خیلی دور از شان دوستان این فروم باشه
من از استارتر عذر می خوام.
دوستان لطفا پیشنهادانتونو بدین
امیدوارم دوستان از حرفای من ناراحت نشده باشند و این مساله رو واقعا دوستانه گفتم
-
-
July 1st, 2012 00:58
# ADS
-
July 1st, 2012, 10:16

نوشته اصلی توسط
parsibox
اين برای مگفا هستش و فقط برای شما ارسال شده. از طرف مخابرات ارسال نشده.
خوشبختانه برای ما هنوز چنين چيزی ارسال نشده. و حتی اگر ارسال بشه هم با 3 اپراتور ديگه که اتفاقا يکيشون فقط برای ارسال انبوه هستش طرف قرار داد هستيم.
بنابراين امکان ارسال از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. بدون مشکل خواهد بود.
-
-
July 1st, 2012, 10:55
عضو انجمن
پنل با امکان ارسال از 1000/2000/3000 . بازگشت هزینه شماره های بلک لیست مخابرات به مشترک
کلیه امکانات کاربری + یک شماره 14 رقمی اختصاصی .
تمدید سالیانه با پرداخت 20% حق اشتراک سالیانه
900000 ریال .
سامانه ی ارسال پیامک www.sms.ardindata.com
اين برای مگفا هستش و فقط برای شما ارسال شده. از طرف مخابرات ارسال نشده.
خوشبختانه برای ما هنوز چنين چيزی ارسال نشده. و حتی اگر ارسال بشه هم با 3 اپراتور ديگه که اتفاقا يکيشون فقط برای ارسال انبوه هستش طرف قرار داد هستيم.
بنابراين امکان ارسال از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. بدون مشکل خواهد بود.
پس شما از این قاعده مستثنا هستید ؟
یعنی اگر ما وب سایت شما رو برای ارایه شماره اشتراکی روی 3000/2000 به اپراتور ها گزارش بدیم , بدون مشکل به خدماتتون ادامه میدید و مشکلی برای شما پیش نمیاد دیگه ؟
ویرایش توسط iMohsen : July 1st, 2012 در ساعت 10:58
-
-
July 1st, 2012, 11:06

نوشته اصلی توسط
iMohsen
پنل با امکان ارسال از 1000/2000/3000 . بازگشت هزینه شماره های بلک لیست مخابرات به مشترک
کلیه امکانات کاربری + یک شماره 14 رقمی اختصاصی .
تمدید سالیانه با پرداخت 20% حق اشتراک سالیانه
900000 ریال .
سامانه ی ارسال پیامک www.sms.ardindata.com
یعنی اگر ما وب سایت شما رو برای ارایه شماره اشتراکی روی 3000/2000 به اپراتور ها گزارش بدیم , بدون مشکل به خدماتتون ادامه میدید و مشکلی برای شما پیش نمیاد دیگه ؟
بله دوست عزيز من گزارش بديد.
در نهايت قرار هستش نامه ای که برای شما و آقای داوری ارسال شده رو برای ما هم ارسال کنند.
اونوقت سرويس رو به خطوط 5400 خودمون انتقال خواهيم داد.
همين الان هم روی سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. امکان ارسال از خطوط 5400 وجود داره.
-
-
July 1st, 2012, 11:21

نوشته اصلی توسط
iMohsen
البته پيشنهاد ميکنم قبل از اينکه در مورد بقيه اظهار نظر کنيد در مورد نمايندگان فعال خودتون هم يک تحقيق کنيد.
سايت سامانه ی ارسال پیامک www.textsms.ir که از نماينده های شما در مرکز کامپيوتر پايتخت هستش اظهار ميکنه که امکان ارسال از خط اشتراکی هم وجود داره و فقط در صورتی که کاربر طلائی باشيد بهتون خط اختصاصی ميده.
خوشبختانه مکالمه من با دوست عزيز نماينده شما ضبط شده هستش و در صورت تمايل قابل ارائه هستش.
ضمن اينکه صفحه تعرفه سايت نماينده شما هم گويای همه چيز هستش.
پی نوشت: واقعا برای دوستانی که برای فروش 1 پنل 40 هزار تومانی اس ام اس حاضرن دست به هر تخريبی بزنند متاسفم
-
-
July 1st, 2012, 11:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
البته پيشنهاد ميکنم قبل از اينکه در مورد بقيه اظهار نظر کنيد در مورد نمايندگان فعال خودتون هم يک تحقيق کنيد.
سايت
سامانه ی ارسال پیامک www.textsms.ir که از نماينده های شما در مرکز کامپيوتر پايتخت هستش اظهار ميکنه که امکان ارسال از خط اشتراکی هم وجود داره و فقط در صورتی که کاربر طلائی باشيد بهتون خط اختصاصی ميده.
خوشبختانه مکالمه من با دوست عزيز نماينده شما ضبط شده هستش و در صورت تمايل قابل ارائه هستش.
ضمن اينکه صفحه تعرفه سايت نماينده شما هم گويای همه چيز هستش.
پی نوشت: واقعا برای دوستانی که برای فروش 1 پنل 40 هزار تومانی اس ام اس حاضرن دست به هر تخريبی بزنند متاسفم 
هر نماینده میتونه طبق قوانین خودش کار بکنه و اگر قوانین جاری رو لغو بکنه , براساس درخواست اپراتور نمایندگیشون لغو میشه .
در مورد صحبت ضبط شده هم در جریان هستم که سعی در جذب یا رعب ایشون داشتید
در مورد پی نوشت هم بنده فقط کسب اجازه کردم از شما , وگرنه استارتر که خرید خودش رو میکنه . اگر اعمال فشار برروی شما برای رعایت قوانین اپراتور تخریب محاسبه بشه, بنده از این نوع تخریب استقبال میکنم .
ترجیحا اگر در ادامه صحبتی دارید , تاپیک جداگانه باز کنید تا صحبت کنیم .
پیشاپیش از استارتر تاپیک به دلیل ارسال پست های بی ربط عذرخواهی میکنم .
-
-
July 1st, 2012, 11:56

نوشته اصلی توسط
iMohsen
هر نماینده میتونه طبق قوانین خودش کار بکنه و اگر قوانین جاری رو لغو بکنه , براساس درخواست اپراتور نمایندگیشون لغو میشه .
در مورد صحبت ضبط شده هم در جریان هستم که سعی در جذب یا رعب ایشون داشتید
در مورد پی نوشت هم بنده فقط کسب اجازه کردم از شما , وگرنه استارتر که خرید خودش رو میکنه . اگر اعمال فشار برروی شما برای رعایت قوانین اپراتور تخریب محاسبه بشه, بنده از این نوع تخریب استقبال میکنم .
ترجیحا اگر در ادامه صحبتی دارید , تاپیک جداگانه باز کنید تا صحبت کنیم .
پیشاپیش از استارتر تاپیک به دلیل ارسال پست های بی ربط عذرخواهی میکنم .
بنده با شما صحبتی ندارم. اگر خودتون مايليد ادامه بديد ميتونيد تاپيک مجزا باز کنيد قطعا در خدمتتون خواهم بود. چون مجموعه شما چندين بار و در چند تاپيک تلاش کرده با هدف جذب مشتری دست به تخريب بزنه که تا الان فکر نميکنم موفق شده باشيد. انشالا بتونيد از راه و روش خودش موفق به جذب مشتری بشيد.
هدف شما تلاش برای تخريب با نام قوانين اپراتور بود که خوشبختانه با مدارک ارائه شده بالا مشخص شد ريشه اين بی قانونی رو متاسفانه خودتون و نماينده های زير دست خودتون باب کرديد. 
سعی کنيد در مورد موضوعی که به شما مربوط نيست زياد تلاش نکنيد و احيانا اگر هم تصميم گرفتيد برای کسی قانون رو بخونيد اول به زير مجموعه های خودتون مراجعه کنيد و پرونده خودتون رو يکبار برسی کنيد. 
بنده از دليل نامه ارسال شده به شما (که همون سوء استفاده های مکرر مشتريان شما توسط خط اشتراکی ارائه شده و ارسال اس ام اس های متنوع و سوء استفاده از مردم بوده) در جريان هستم. فکر ميکنم از روز اول روی کارتون دقت بيشتری ميکرديد کار به نامه ارسال شده از سمت مگفا نميرسيد.
در هر حال انشالا موفق باشيد و اگر روزی تصميم داشتيد خط اشتراکی فعال کنيد روی سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. امکان اتصال به وبسرويس 5400 وجود داره.
-
-
July 1st, 2012, 14:35
عضو انجمن
از جناب داوری ، محسن عزیز و... دوستانی که ادامه نظر بنده رو و حمایت از حقوق مشتری و ارائه سرویس خوب با سو دو کم و اختصاصی تاپیک دادد تشکر میکنم به اندازه کافی قضیه روشن شد و متوجه شدند و شدیم
ادامه بحث بنده خواهش میکنم در تاپیک دیگه ای اگر لازم بود ارائه بدید تا اونجا بیشتر صحبت بشه و بلخره نتیجه گیری میکنیم شاید ایشون درتس میگن اشتراکی ممنوع نیتس اگر اینجوری هست ما هم اشتراکی سرویس بدیم سود 100 درصد داره
شما بحص از شماره اشتراکی اوردید به نماینده اقای محسن و... امیدوارم متوجه پست هایی که دارید میدید شده باشید تو جو قرار گرفتید همکار عزیز و در حمایت از چیزی قرار گرفتید که ثابت شده هست در بین فروشنده های رسمی اپراتور ها
با تشکر و درود
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
July 1st, 2012, 14:44

نوشته اصلی توسط
hosinaa
از جناب داوری ، محسن عزیز و... دوستانی که ادامه نظر بنده رو و حمایت از حقوق مشتری و ارائه سرویس خوب با سو دو کم و اختصاصی تاپیک دادد تشکر میکنم به اندازه کافی قضیه روشن شد و متوجه شدند و شدیم
ادامه بحث بنده خواهش میکنم در تاپیک دیگه ای اگر لازم بود ارائه بدید تا اونجا بیشتر صحبت بشه و بلخره نتیجه گیری میکنیم شاید ایشون درتس میگن اشتراکی ممنوع نیتس اگر اینجوری هست ما هم اشتراکی سرویس بدیم سود 100 درصد داره
شما بحص از شماره اشتراکی اوردید به نماینده اقای محسن و... امیدوارم متوجه پست هایی که دارید میدید شده باشید تو جو قرار گرفتید همکار عزیز و در حمایت از چیزی قرار گرفتید که ثابت شده هست در بین فروشنده های رسمی اپراتور ها
با تشکر و درود
بنده خدمت شما عرض کردم.
حتی اگر اپراتور های 1000، 2000 و 3000 به ما نامه ارسال کنند (که خوشبختانه با توجه به قرار داد ما و تعداد خطوط فعال اين احتمال کم هستش) ما باز هم سرويس ارسال اس ام اس از خط اشتراکی رو در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. قطع نخواهيم کرد و مشتريان ما همچنان ميتونن بدون خط اختصاصی اس ام اس های خودشون رو ارسال کنند. چون اپراتور 5400 دقيقا به منظور ارسال اس ام اس انبوه بالا اومده و تنها دو خط که بين ساير مشتريان خودش مشترک هستش فعال کرده.
من فکر ميکنم اگر دوستان توانایی عقد قرار داد با ساير اپراتور ها رو ندارند ميان و اينجا به تخريب و تحريف دست ميزنن تا مبادا يک مشتری رو از دست بدند.
البته يک سری دوستان ديگه هم هستند که همونطور که بالا گفته شد خودشون و نمايندگانشون دارن خط اشتراکی ارائه ميدن ولی به ديگران که ميرسه ميگن نه نبايد ارائه بدی
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2012, 17:19

نوشته اصلی توسط
shazo
سلام
دوستان من مي خوام يه پنل sms بگيرم و به مشتري هام اس ام اس بدم..
ميشه راهنمايي كنيد كه چطوري ؟
ممنون
هزينه و..
باسلام
شرایط خاص و سختی ندارد
هزینه پنل sms با تمام امکانات کاربری + 1 خط اختصاصی رایگان با انتخاب شماره توسط شما(قابلیت ارسال و دریافت) به نام شما+2000 اعتبار هدیه+ بانک شماره موبای کل کشور(اعتباری و دائمی همراه اول)،بانک شماره موبایل ایرانسل و...+ هزینه هر پیامک 89 ریال = هزینه این پنل برای سال اول 50.000 تومان و برای تمدید 10 الی 15 درصد تخفیف ارائه می شود.
و سیستم ما دارای پشتیبانی 24 ساعته از داخل پنل
بازگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده برای تمامی اپراتور ها(1000،2000،3000،5000)
بانک شماره :
بانک استانهای کشور
بانک استانهای کشور [ آپدیت سال 90 ]
بانک شماره های ایرانسل
بانک مشاغل ، اصناف و دارندگان صنایع
بانک محله ای استان البرز
بانک محله ای استان تهران
بانک محله ای توابع استان تهران
بانک کد پستی استان البرز
بانک کد پستی استان تهران
بانک کد پستی اصفهان
بانک کد پستی شیراز
بانک کد پستی مشهد
API رایگان بر روی تمامی پنل ها فعال هست
در صورت تمایل از طریق پشتیبانی ما درخواست ارسال نمایید تا یک پنل تست جهت ارسال پیامک و تست امکانات به شما تعلق گیرد و پس از بررسی امکانات و کیفیت و ارسال پیامک تست سرعت ارسال اقدام به خرید فرمایید.
دمویی از امکانات :
panel.sigmasms.ir
user/pass : test
Id yahoo : megfa1
SigMa SmS --- سامانه هوشمند ارسال ودریافت پیام کوتاه سیگما
در صورت نارضایتی هزینه بازگشت داده می شود.
-