نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: گرفتن پنل sms

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    317
    تشکر شده در
    261 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن پنل sms

دوست عزیز اولا که احترام خودتون را نگه دارید و درست حرف بزنید . شما چیکاره هستید که با این لحن با من صحبت می کنید ؟ هان ؟

من هر جای پیاز باشم به شما ارتباطی نداره .

به نظر دوستان این عبارت به تبادل نظر میخوره یا نهیایت بی احترامی " هر شرکتی خدمات و سیاست های کاری خودش رو داره پس لازم نیست در کار بقیه دخالت کنیم . لطفاً محصول خودتون رو بفروشید و خدمات خودتون رو ارائه بدید و در کار بقیه دخالت نفرمایید ."

ما که معنی این جمله را اینطوری برداشت می کنیم که لطفا فضولی نکنید . درسته ؟؟؟

دوست عزیز ما نیازی به اظهار وجود نداریم . این شما هستید که به همکاران خود بی احترامی می کنید و تمایل به اظهار وجود می کنید .

طرز صحبت کردن تون هم درست کنید

2. تعداد تشکر ها از kianesfahan به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن پنل sms

نقل قول نوشته اصلی توسط kianesfahan نمایش پست ها
    دوست عزیز اولا که احترام خودتون را نگه دارید و درست حرف بزنید . شما چیکاره هستید که با این لحن با من صحبت می کنید ؟ هان ؟

من هر جای پیاز باشم به شما ارتباطی نداره .

به نظر دوستان این عبارت به تبادل نظر میخوره یا نهیایت بی احترامی " هر شرکتی خدمات و سیاست های کاری خودش رو داره پس لازم نیست در کار بقیه دخالت کنیم . لطفاً محصول خودتون رو بفروشید و خدمات خودتون رو ارائه بدید و در کار بقیه دخالت نفرمایید ."

ما که معنی این جمله را اینطوری برداشت می کنیم که لطفا فضولی نکنید . درسته ؟؟؟

دوست عزیز ما نیازی به اظهار وجود نداریم . این شما هستید که به همکاران خود بی احترامی می کنید و تمایل به اظهار وجود می کنید .

طرز صحبت کردن تون هم درست کنید
    هر کسی نسبت به درک و فهمی که داره از صحبت های دیگران برداشت میکنه اگر روی صحبت بنده شما بودید حق داشتید اظهار وجود کنید ولی در مسئله ای که به شما هیچ گونه ارتباطی نداره فکر نمیکنم نیاز باشه دخالت کنید . اصولا خبر و اطلاعیه رو وسط تاپیک درخواست مشتری نمیدن جز اینکه بخوان همکار رو خراب کنن . که این روش اصلا برای جذب مشتری صحیح نیست . همینطور با صحبتی که بنده و جناب samansystem کردیم صحبت که ایشون کردند کاملا اشتباه هست . بر فرض مثال هم که بنده بی احترامی کردم به شخص x ، شما دقیقاً این وسط چی کاره هستید ؟ مثل اینه که یک نفر تو خیابون به یک نفر دیگه فحش بده شما بری یقه طرفو بگیری بگی چرا به اون یکی فحش دادی ؟ دقیقا به شما چه ارتباطی داره ؟ اصلا خودتون میفهمید چی میگید و چی کار میکنید ؟

بهتر هست قبل از حرف زدن کمی فکر کنید و بعد صحبت کنید اون موقع دیگه چنین مواردی پیش نمیاد

موفق باشید

4. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)