نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا به کپی رایت احترام می گذارید ؟

رأی دهندگان
37. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • به خودم اجازه می دهم طرح اختصاصی دیگران را کپی کنم.

2 5.41%
  • برای طراح و ایده گذار ارزش قائلم و سعی می کنم بر خودم تکیه کنم.

29 78.38%
  • تا قبل از این تاپیک نمی دونستم کپی رایت چیه

0 0%
  • اهمیتی نمی دم...

6 16.22%
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 55

موضوع: نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط armintanha نمایش پست ها
    محمد جان از این بحث هیچ کاری نمیتونی بکنی نه واسه خودت نه واسه دیگران
    یه جور یاداوری مثل یاد اوری که 10 مین بعد ادم فراموش میکنه شاید متوجه نشدی این حرف منو ولی واست یک مثال میزنم
    پدری به بچه اش میگم عزیزم فردا امتحان داری بگیر درست رو بخون پسر به فکر درس خودن می اوفته به خودش میگه من این درس رو میخونم ولی قبلش یکم برم گیم بازی کنم پسر میره گیم بازی میکنه و یادش میره قرار بوده درس بخونه...........

ببین سطح فرهنگ و طرز تفکر دیگران دست منو تو نیست.! شاید بتونی 1% خودت رو عوض کنی ولی فرهنگ و جامعه رو نمیتونی

من خودم خیلی هارو دیدم که حاضر هستن یه فیلم ایرانی رو دانلود کنند ولی نرن اورجینال بخرن به دلیل : (طرز تفکر شخصی اون شخص)

ارزش فیلم اورجینال : 1,500
    پول هر گیگ دانلود : 5,500

اون فیلمی هم که میخوای دانلود کنی 2تا سی دی است = 1700 مگابایت
    خودت حساب کن :دی .! طرف حاضر است 7 برابر بده ولی اورجینال نخره .!

بدرود / شب همگی خوش
    خوبی میلاد ؟
    همونطور که عرض کردم هدف اصلاح کسی نبود ، فقط نظرسنجی بود. خشحالم که 17 نفر رأی مثبت و 1 رأی منفی تا الان داشتیم. نشون میده که جامعه قابل اصلاح هست ...

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط alef1 نمایش پست ها
    حق دارند و همین الان هم دارن میکنن
    نمونش شرکت معظم رد هت! که سهمشو تو بازار سیستم عامل های سرور تو این انجمن نیاز نیست توضیح بدم
    نمونه های دیگه هم زیاد داریم برای مثال همون ویکی پدیا که گفتم
    برنامه های ازاد میتونن فروخته بشن و مدل های دیگه ای هم برای استفاده تجاری ازشون وجود داره که طبیعتا زمان میبره تا جا بیوفته
    من در اولین پستی که زدم گفتم که در یک جامعه ایده آل
    بله الان ایده ال نیستیم و نمیشه با روش ایده ال تو یه جامعه غیر ایده ال رفتار کرد اما اگر واقعا به ایده ال بودن اون حالت معتقدیم بهتره در اون جهت حرکت کنیم کم کم
    بهتره یه بار هم در زمان معاصر ما بجای نشستن تا ساخته شدن همه چیز به دست دیگران خودمون هم داخل گود بشیم و کمک کنیم به رشد بشر
    و بدونیم که دانش آزاد هست و باید باشه و این بهترین مدل برای پیشرفت بشر هست هرچه زودتر جا بیوفته تو همه ی زمینه های دانش به نفع خودمون هست
    می دونی ، من مخالف نیستم ، آره دانش آزاده ، زکات علم آموختنش هست و ... اما این وسط یک سری افراد نمی خوان کارشون رو کسی به مفت استفاده کنه.
    از بحث تجاری به این مبحث نگاه کنید نه از بحث انسان دوستی
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    47 پست

تا وقتی درآمد اینجوریه هیچوقت رعایت نمیشه و نخواهد شد !
    چرا منی که برای یه سایتی که 140 تومن پول سرور و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه میدم یهو بیان بهم بگن که دلار رفته بالا و الان باید 190 تومن پول سرور جدا از اون چیزا بدی باید بیام n تومن دیگه هم پول قالب سایت رو بدم ؟
    میام از یه جای دیگه ور میدارم ، مثله همین بحثی که امروز داشتیم ! مقصر اصلی من نیستم که ریپ کردم ! مقصر اونیه که ... ( بحث سیاسی ممنوعه )

در کل تا شرایط اینه رأی من اینه :

اهمیتی نمی دم...

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

من با کپی رایت موافقم اما........... واقعا خوشتون میومد کپی رایت رعایت میشد اما در عوض فتوشاپ نسخه 1 رو که مال 10 سال پیش هست رو استفاده میکردید؟ یا مثلا هنوز روی ویندوز 2000 بودید؟ یا وقتی یک بازی میومد دموشو با هیجان برای هم تعریف میکردید؟ جدیدترین پخش کنندتون مدیاپلیر 8 بود و برای ویرایش یک عکس از پاینت ویندوز استفاده میکردید و.............
    عزیز من کسی که بخواد کپی رایت رو تو یک کشوری برقرار کنه اول باید حقوق ان ملت رو طوری برقرار کنه که یک بچه 10 ساله بتونه یک بازی 50 دلاری رو وقتی میاد راحت بخره نه اینکه یک بازی رو ما میزاریم فروشگاه 2000 تومان طرف میگه چه قدر گرونه!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

5. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن irmpmn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    50 پست

من میگم تا موقعی که در کشور ما فرهنگ کپی رایت کاملا جا نیفته , نباید به کسی ایراد گرفت...
    باید طرز فکرها به کل عوض بشه تا اگه کسی احترام نزاشت بهش ایراد گرفت

تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad-h نمایش پست ها
    تا وقتی درآمد اینجوریه هیچوقت رعایت نمیشه و نخواهد شد !
    چرا منی که برای یه سایتی که 140 تومن پول سرور و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه میدم یهو بیان بهم بگن که دلار رفته بالا و الان باید 190 تومن پول سرور جدا از اون چیزا بدی باید بیام n تومن دیگه هم پول قالب سایت رو بدم ؟
    میام از یه جای دیگه ور میدارم ، مثله همین بحثی که امروز داشتیم ! مقصر اصلی من نیستم که ریپ کردم ! مقصر اونیه که ... ( بحث سیاسی ممنوعه )

در کل تا شرایط اینه رأی من اینه :

اهمیتی نمی دم...
    نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    من با کپی رایت موافقم اما........... واقعا خوشتون میومد کپی رایت رعایت میشد اما در عوض فتوشاپ نسخه 1 رو که مال 10 سال پیش هست رو استفاده میکردید؟ یا مثلا هنوز روی ویندوز 2000 بودید؟ یا وقتی یک بازی میومد دموشو با هیجان برای هم تعریف میکردید؟ جدیدترین پخش کنندتون مدیاپلیر 8 بود و برای ویرایش یک عکس از پاینت ویندوز استفاده میکردید و.............
    عزیز من کسی که بخواد کپی رایت رو تو یک کشوری برقرار کنه اول باید حقوق ان ملت رو طوری برقرار کنه که یک بچه 10 ساله بتونه یک بازی 50 دلاری رو وقتی میاد راحت بخره نه اینکه یک بازی رو ما میزاریم فروشگاه 2000 تومان طرف میگه چه قدر گرونه!
    پاسخی که من به شما می دم:
    قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
    مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !

پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط irmpmn نمایش پست ها
    من میگم تا موقعی که در کشور ما فرهنگ کپی رایت کاملا جا نیفته , نباید به کسی ایراد گرفت...
    باید طرز فکرها به کل عوض بشه تا اگه کسی احترام نزاشت بهش ایراد گرفت
    به نظرتون طرز فکر ها چطوری عوض میشه ؟
    جسارتاً گیم که نیست رمز بزنیم طرز فکرها عوض بشه :دی با همین ایراد گرفتن ها و اقدامات کوچیکه که به مرور زمان طرز فکر یک جامعه عوض میشه

عضو انجمن irmpmn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    50 پست

پایه ای. تو وزارت آموزش هر کشور برای اینکه یه مساله رو جا بندازن از بچه اول ابتدایی شروع می کنن , بعد که اون بچه بزرگ میشه یه انسان قانونمند میشه...
    به ما روز اول قول هوالله رو یاد دادن , هنوز هم بلدیم... اگه یه درس جامع روی اصول روانشناسی میزاشتن مسلما توی ذهن بچه جا میفتاد.
    متاسفانه اینجا وزارت آموزش ما ضعیف عمل می کنه که الان همه بچه های متولد 75 بجای اینکه بشینن پای درس بیشتر وقتشون رو پای شبکه اجتماعی می گذرونن و این خیلی بده ...
    Follow me On Facebook and Twitter

9. تعداد تشکر ها از irmpmn به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    47 پست

پاسخی که من به شما می دم:
    قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
    مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !

پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه[COLOR="Silver"]

جوابی هم که من به شما میدم اینه :

الان تو مملکتی هستیم که برای کپی رایت در زمینه کامیپوتر هیچ ارزشی قائل نیستن ، نمونش هم همین نرم افزار ها و سیستم عامل ها و ... با این فقر فرهنگی و عدم رعایت کپی رایت توسط همه (فکر نکنم کسی بتونه ادعا کنه قانون کپی رایت رو حداقل 80% رعایت میکنه ) زیر پا گذاشته میشه در صورتی که ضرر مالی به کسی نرسونی اشکالی داشته باشه

تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

مسأله اینجاست که اعمال قانون کپی رایت بصورت جامع ، باعث بروز مشکلات اقتصادی دوچندان می شود و این چیزیه که دولت خوشش نمیاد.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    مسأله اینجاست که اعمال قانون کپی رایت بصورت جامع ، باعث بروز مشکلات اقتصادی دوچندان می شود و این چیزیه که دولت خوشش نمیاد.
    با این وضعیت نمیتونه کنترل مشکلات اقتصادی رو بکنه ، وای به روزی که قانون کپی رایت اعمال بشه و سخت گیری در بارش بشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    17 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
    دوست من
    90% کاربران ایرانی از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند
    وقتی کسی بگه فلان برنامه رو دیدی ؟ من بگم نسخه لینوکس .. ؟ منظورم اینه که استفاده از لینوکس در ایران کمی دشواره

در رابطه با بحث کپی رایت :
    دوستان کپی رایت رو من و شما نمی تونیم وضع کنیم. بلکه دولت باید این کار رو انجام بده
    هر وقت برنامه های بنده رو (مثال!) به قیمت واقعی خریدن وقتی کسی نخواست نال کنه وقتی شرکتی هزینه هنگفت به من داد تا کپی رایت سیستم رو بخره اونوقت می شه بنده هم 300 دلار بابت ویندوز بدم ...
    به مرور زمان همه چیز عوض میشه. اگر یادتون بیاد چند سال پیش ۹۰ درصد کاربران از ie استفاده می کردن وقتی می خواستیم یک وب سایت طراحی کنیم باید اول از همه چیز فکر این ۹۰ درصد رو می کردیم. نمی شد اون زمان گفت که چون ۹۰ درصد از ie استفاده می کنند پس بیخیال فایرفاکس و مرورگرهای دیگه بشید. الان درصد استفاده از ie زیر ۵۰ درصد شده و هر ماه هم داره کمتر میشه. لینوکس رو هم اگر گسترش بدیم مطمئن هستم که خیلی راحت میتونه جای ویندوز رو بگیره.

کسی که نرم افزار رو نوشته این حق رو نداره که اون رو انحصاری کنه
    به پست های صفحه اولم مراجعه کنید تا دلایل رو ببینید
    حق دارند و همین الان هم دارن میکنن
    نمونش شرکت معظم رد هت! که سهمشو تو بازار سیستم عامل های سرور تو این انجمن نیاز نیست توضیح بدم
    نمونه های دیگه هم زیاد داریم برای مثال همون ویکی پدیا که گفتم
    برنامه های ازاد میتونن فروخته بشن و مدل های دیگه ای هم برای استفاده تجاری ازشون وجود داره که طبیعتا زمان میبره تا جا بیوفته
    من در اولین پستی که زدم گفتم که در یک جامعه ایده آل
    بله الان ایده ال نیستیم و نمیشه با روش ایده ال تو یه جامعه غیر ایده ال رفتار کرد اما اگر واقعا به ایده ال بودن اون حالت معتقدیم بهتره در اون جهت حرکت کنیم کم کم
    بهتره یه بار هم در زمان معاصر ما بجای نشستن تا ساخته شدن همه چیز به دست دیگران خودمون هم داخل گود بشیم و کمک کنیم به رشد بشر
    و بدونیم که دانش آزاد هست و باید باشه و این بهترین مدل برای پیشرفت بشر هست هرچه زودتر جا بیوفته تو همه ی زمینه های دانش به نفع خودمون هست
    دقیقا همین طور است که هرکس نرم افزاری رو طراحی و تولید میکنه حق داره که لایسنس اون رو هم تعیین کنه. لایسنس گذاشتن رو نرم افزار و فروش اون مشکلی ایجاد نمیکنه چیزی که مشکل ایجاد میکنه ایجاد انحصار در تکنولوژی و دانش است. کاری که شرکتهای بزرگی مثل ماکروسافت انجام می دن فقط لایسنس گذاشتن روز نرم افزار نیست، اونها سعی می کنن جلوی تولید مشابه نرم افزار رو بگیرن و بگن که فقط ما حق داریم نرم افزار با این تکنولوژی تولید کنیم. اگر یک شرکتی نرم افزاری رو با لایسنس ارائه کنه و محدودش کنه، شما می تونید بشینید و مشابه اون رو تولید کنید و به صورت آزاد ارائه کنید.

البته بحث تجاری کردن نرم افزار آزاد یک بحث کاملا جدا و جالب است که من خودم به شدن طرفدار این مدل تجارتم و حتی دارم از این مدل کسب درآمد هم می کنم. یعنی شما به جامعه اعتماد کنید و نرم افزار خودتون رو به صورت کاملا آزاد منتشر کنید و در عوض از خدماتی که برای نرم افزار خودتون ارائه می کنید کسب درآمد کنید.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)