نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا به کپی رایت احترام می گذارید ؟

رأی دهندگان
37. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • به خودم اجازه می دهم طرح اختصاصی دیگران را کپی کنم.

2 5.41%
  • برای طراح و ایده گذار ارزش قائلم و سعی می کنم بر خودم تکیه کنم.

29 78.38%
  • تا قبل از این تاپیک نمی دونستم کپی رایت چیه

0 0%
  • اهمیتی نمی دم...

6 16.22%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alef1 نمایش پست ها
    من میگم کپی رایت غلطه
    بهتره که ما راه غلط دیگران رو نریم چون همین الان هم همین کپی رایت مشکلات بسیار زیادی ایجاد کرده
    بهتره از همین الان یه پله جلو تر از اونایی که کپی رایت رو تجربه کردن و دارن به غلط بودنش پی میبرن عمل کنیم و به ازادی روی بیاریم
    میشه بیشتر توضیح بدید که چرا کپی رایت غلطه ؟
    یکی که چند سال از عمرش رو توی دانشگاه و کالج صرف آموختن برنامه نویسی کرده ، با این حساب باید بره راننده تاکسی بشه. چون برنامه هاش طبق گفته شما باید اوپن سورس بیرون بیاد و بدون درآمد.
    مثلاً من بنر میزنم psd رو بزارم همه دانلود کنند ، بعد دیگه بنر نتونم سفارش بگیرم ؟ خوب هر کسی بلده دیگه ، بلد هم نباشه آماده هست ...
    درضمن به نظر من ، برخلاف عقیده شما ، اگه کاربران محدود باشن که خودشون ایده ی مستقل ارائه کنند ، شاهد ایده های بیشتری خواهیم بود.
    نمونه : نگاه کنید ، وب سایت های ایرانی اکثراً شبیه به همن ، اما سایت های خارجی ، به ندرت شبیه به هم پیدا میشه. هر سایتی که میری یک جذابیت خاص و کمیاب داره.
    تو ایران کسی که می خواد قالب بزنه پیش خودش میگه خوب ، 1 هدر ، 1 سایدبار ، 1 بخش اصلی واسه مطالب ، و 1 فوتر. اما تو خارج یک طرح هایی پیدا میشه که آدم دهنش باز میمونه. چون اونجا هرکس باید 1 ایده داشته باشه ... طراح مجبوره خلاقیت داشته باشه
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

عضو انجمن alef1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    340
    تشکر شده در
    193 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    میشه بیشتر توضیح بدید که چرا کپی رایت غلطه ؟
    یکی که چند سال از عمرش رو توی دانشگاه و کالج صرف آموختن برنامه نویسی کرده ، با این حساب باید بره راننده تاکسی بشه. چون برنامه هاش طبق گفته شما باید اوپن سورس بیرون بیاد و بدون درآمد.
    مثلاً من بنر میزنم psd رو بزارم همه دانلود کنند ، بعد دیگه بنر نتونم سفارش بگیرم ؟ خوب هر کسی بلده دیگه ، بلد هم نباشه آماده هست ...
    درضمن به نظر من ، برخلاف عقیده شما ، اگه کاربران محدود باشن که خودشون ایده ی مستقل ارائه کنند ، شاهد ایده های بیشتری خواهیم بود.
    نمونه : نگاه کنید ، وب سایت های ایرانی اکثراً شبیه به همن ، اما سایت های خارجی ، به ندرت شبیه به هم پیدا میشه. هر سایتی که میری یک جذابیت خاص و کمیاب داره.
    تو ایران کسی که می خواد قالب بزنه پیش خودش میگه خوب ، 1 هدر ، 1 سایدبار ، 1 بخش اصلی واسه مطالب ، و 1 فوتر. اما تو خارج یک طرح هایی پیدا میشه که آدم دهنش باز میمونه. چون اونجا هرکس باید 1 ایده داشته باشه ... طراح مجبوره خلاقیت داشته باشه
    دوست عزیز مثال زدم خدمتتون
    اینهایی که میفرمایید تو دانشگاه درس میخونن ارزو دارن برن رد هت استخدام بشن! جایی که در لبه تکنولوژی حرکت بکنن، کد بزنن و ایده بدن
    کسی راننده تاکسی نمیشه با این مدل
    اتفاقا مطمعن باشید که اگر نرم افزار و دانش ازاد فراگیر بشه سود اصلی و زیاد به افراد کار بلد و متخصص میرسه با سهم بسیار بیشتری
    شما فکر میکنی اون برنامه نویس هندی که صبح تا شب ایده میده و کد میزنه چند صد هزارم سود مایکروسافت میره تو جیبش؟
    من خواستم فقط ایده بدم در مورد همچین طرز تفکری
    اطمینان داشته باشید که استدلال های منطقی، عقلانی، شهودی و جامعه شناسانه زیادی پشت این روش هست
    برای مطالعه بیشتر شما رو به تحقیق در مورد جنبش نرم افزار ازاد و اقای ریچارد استالمن دعوت می کنم
    ایشون از ازمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه ام ای تی استعفا دادن تا بنیان گذار بنیاد نرم افزار ازاد باشن
    بنیادی که بسیاری از محصولاتی که هر لحظه ازشون استفاده میکنیم رو بطور فنی مالی و البته فلسفی و حقوقی پشتیبانی میکنه

پ. ن : اگر هر کدوم از دوستان عزیز خواننده یا شرکت کننده در بحث علاقه مند به توضیح بیشتر در این زمینه هستند خوشحال میشم در جلسات حضوری در مکانی که به همین امر اختصاص پبدا کرده (در تهران) پذیرای نظرات و بحث در مورد این موضوع باشیم
    در صورت تمایل میتونید به بنده پیام خصوصی بدید

3. تعداد تشکر ها از alef1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)