خوب من ویندوزم Original هست و انتی ویروس همین طور فتوشاپ و دیریم ویور هم نمایندگی یا ساپورتی ندارند که خریداری بشه پس هی گیر ندین به اون .جاهایی هستند که میفروشن ولی خوب ایا بعد از خرید چون ایرانی هستیم ساپورت میدن؟به جرات میگم هیچکدوم از کاربرای ایرانی که با اینترنت سرو کار دارن رعایت نمیکنن
کپی رایت شامل همون فیلم هایی میشه که همتون دانلود میکنید هم خارجی هم ایرانی که چندین میلیارد واسه ساختشون هزینه شده
کپی رایت شامل همون آلبومی میشه که یه خواننده ایرانی با چندین میلیون هزینه آماده میکنه با هزار بدبختی مجوز میگیره ولی خیلیا مثل خودم میزارن توی سایت و خیلیا دیگه هم دانلود میکنن
کپی رایت شامل همون نرم افزارهایی میشه که همه باهاش سر و کار دارن و به جای اینکه اصلشو خریداری کنیم کرک شده شو دانلود میکنیم ( مثل همون انتی ویروسهایی که هممون داریم استفاده میکنیم )
فیلم های خارجی هم که جایی به صورت اصل به فروش نمیره که خریداری بشه پس چرا این مورد رو ذکر میکنید؟
به خدا تا حالا یک فیلم ایرانی رو نه کپی کردم نه کپی خریدم و نه دانلود کردم
یعنی از جنگل فقط بخور بخورشو باید یاد بگیریم؟پ ن : آمار دقیق خودشون دارن شما نگران آمار نباش میدونن کدوم خونه نون شب نداره بخوره کسی به فکر من و شما نیست هر کس به فکر جیب خودشه ( بخور تا خورده نشی قانون جنگل )
قصد جسارت به کسی نداشتم